View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:45 pm Post subject: Ako nastaviť dôveryhodnosť javovej aplikácie? |
|
|
Mám Siemens CX65 a keď chcem cez nejakú java aplikáciu pristupovať na internet nikdy sa mi to nepodarí. Neviem ako sa dá pre konkretnu aplikáciu nastaviť že je dôveryhodná a že môže pristupovať na internet. Konkretne mám problém s Operou mini ver. 2.0. Profil na prenos dát cez GPRS je nastavený určite správne lebo pripojenie cez vstavaný internetový prehliadač funguje. Dakujem za rady _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 1:24 pm Post subject: |
|
|
Když se tě telefon zeptá na přístup aplikace ke gprs nebo kamkoliv jinam, zvol "Pro relaci" a dá s ptaním pro toto spuštění pokoj. Jestli jí chceš přístup povolit natrvalo, tak si tu aplikaci musíš certifikovat. Je na to dobrý návod tady: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=640
Další možnost je, že máš gprs profil nastavený přece jenom špatně. Musíš pro java aplikace jako přístupový bod nastavit Internet, ne Wap. Nastavení takového profilu si můžeš nechat poslat ze stránek svého operátora. Pak ho vybereš v nastavení HTTP (Aplikace - Možnosti - HTTP profil) Doba přerušení 300, Proxy deaktivovaný ANO (Vodafone) _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 1:43 pm Post subject: |
|
|
martin-v wrote: | Když se tě telefon zeptá na přístup aplikace ke gprs nebo kamkoliv jinam, zvol "Pro relaci" a dá s ptaním pro toto spuštění pokoj. Jestli jí chceš přístup povolit natrvalo, tak si tu aplikaci musíš certifikovat. Je na to dobrý návod tady: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=640
Další možnost je, že máš gprs profil nastavený přece jenom špatně. Musíš pro java aplikace jako přístupový bod nastavit Internet, ne Wap. Nastavení takového profilu si můžeš nechat poslat ze stránek svého operátora. Pak ho vybereš v nastavení HTTP (Aplikace - Možnosti - HTTP profil) Doba přerušení 300, Proxy deaktivovaný ANO (Vodafone) |
Patrí ti moje veľké ďakujem. Naozaj si mi pomohol. Problém bol naozaj v tom, že ako profil pre java aplikácie som mal nastavený wap a nie internet. No teraz je to už jednoduché, keď viem ako nato
Nech ti pánbožko dá zdravíčka. _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 1:49 pm Post subject: |
|
|
Není zač Když něco vím, rád pomůžu. Díky a Tobě taky přeju hodně zdraví. Martin _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|