View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zabkacarevna začátečník

235.12 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 5:11 pm Post subject: dowload souboru v Opera Mini 2.0 |
|
|
Zdravím,
jde nejak prenastavit opera aby stahovala soubor sama, jakmile v ní kliknu na nejaký soubor ke stažení ukončí se a spustí se mi originální prohlížeč, který byl v siemensu cx při zakoupení a ten vetšinou zkomolí cestu (nezná hesla atd.)
Dík
Fík |
|
Back to top |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 8:31 pm Post subject: Re: dowload souboru v Opera Mini 2.0 |
|
|
Kladieš x-krát položenú a zodpovedanú otázku : download s Operou mini.
Nauč sa ako použiť funkciu " Hledat", čítaj ak to vieš a nájdeš odpoveď.
Vážený Pane !! |
|
Back to top |
|
 |
zabkacarevna začátečník

235.12 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 1:47 pm Post subject: |
|
|
Jo jo jen mít ten čas to všechno prohlídnout a najít a když se člověk k něčemu dostane tak to zase nejde stáhnout. Budu tomu muset vážený kolego asi veovat víc času jinak to nepůjde
Fík |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Sep 27, 2006 2:21 pm Post subject: |
|
|
problém je v tom, že oficial opera mini 2.0 vůbec neumí stahovat
stahování řeší tak, že otevře vestavěnej internet browser a stáhne to přes něj... sežeň si nějakou verzi, co stahovat umí.. třeba tady: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=24754 _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
zabkacarevna začátečník

235.12 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 4:23 pm Post subject: |
|
|
moc díky pip@ - víš jak jedoduše pomoct
Fík |
|
Back to top |
|
 |
zabkacarevna začátečník

235.12 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 6:11 pm Post subject: |
|
|
Zdravím všechny (a hlavně pip@),
Operu Mini MOD mám, ale moc jsem se s tím stahováním nepohnul potreboval bych stahovat malé zip a rar soubory, tato Opera nechce supusti vestevený internotvý prohlíč namísto toho zahlásí něco jako, že ignoruje soubory typu rar a zip a některé další koncovky, v podstatě jsem s ní nic nestáhl vše co potřebuji ignoruje, je to tím, že muj Siemens CX70 tento ty souborů nepodporuje a musí se na to nějak patchovat nebo je to ještě něco jiného. Díky za odpověď
Fík |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|