View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 7:53 pm Post subject: Zaseknutí Phonepilota |
|
|
Mám předělanou CX65 na CX70. Dnes jsem si mrozhodnul aktivovat Phonepilota. Ať jsem zkoušel vestavěného nebo jedno z těch tří externích, tak pokaždé PX, když zadám datum narození a dám ok. Mimoto to dělá i při zapnutí a např.: Do you want call XY? --> NE --> chcíp'.
Předělání jsem dělal podle zdejšího návodu. Už jednou jsem měl SieCX65ku předělaný na CX70 a šlo to. Ale teď to nejde. Nevím, čím to může být. Soubory na disku Config mám; bloky EEPROM taky... A na disku Config mám volno 90kB. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 8:06 pm Post subject: |
|
|
Tohle mi dela taky ale jenom obcas muze to bejt nejaka chyba v telefonu po aplikovani nejakyho patche nicim jinym to byt nemuze ale ja PT nepouzivam tak to ani nepocituju _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 9:15 pm Post subject: |
|
|
M.O.U.C.H.As.r.o wrote: | Tohle mi dela taky ale jenom obcas muze to bejt nejaka chyba v telefonu po aplikovani nejakyho patche nicim jinym to byt nemuze ale ja PT nepouzivam tak to ani nepocituju | Taky téměř nepoužívám, ale chtěl jsem vyzkoušet jestli to funguje a stalo se tohle. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|