clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SXG75 - FW 22 - zkušenosti (chyby a vylepšení)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SXG75 - FW 22 - zkušenosti (chyby a vylepšení)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 29, 30, 31  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 04, 2006 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se mi nepovedlo postoupit dál, soubor se do "videí" prostě nedostane.
Ikdyž:
- při dokončení přesunu se mi objeví hláška, že je soubor ve složce "videa" ale ukazuje se ve "zvuky"
- při pohledu do telefonu (na kartu čtečkou) se ty zpropadený videa zobrazujou normálně ve složce "videa"
- po přesunu násilím, tj. přes čtečku nebo po reindex. se zjeví ve složce "videa" ale nejde přehrát (pouze když BT ukládá na mmc), to samý video přesouvaný kabelem je ok
Zoufalost.
Nemůžou za to třeba ty patche? Asi ztuha. V NVI jsem si pozapínal jen aerocheck a lištu. Tam nebude snad nic špatně.

EDIT:// Kde najdu nějaké soubory Temp? Nikde jsem na nic podobného nenarazil. Adresa k těmhle souborům je ??? ??? ???

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB

Naposledy upravil spike dne čt říjen 05, 2006 3:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 04, 2006 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

temp soubory jsou soubory pojmenovaný ~název.tmp - občas se u Controlleru stalo, že daný soubor se nepovedl přejmenovat a zůstal mu tento název...

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 25, 2006 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak me muj milacek v poslednich dnech docela stve..sice tyhle chyby tu uz asi zaznely,ale ja si holt musim postezovat Brick wall
nedavno jsem psal kamosovi..odeslal jsem sms,prisel vypis..a kdyz prisla odpoved a ja ji chtel otevrit,tak se mi mobil zrestartoval..kdyz zase nabeh tak ta sms tam nebyla Shocked tak sem mu napsal,at mi to napise jeste jednou a zase..uplne to samy..a takhle to udelalo jeste asi 2x..ted uz je to ok,ale tehdy me to dost stvalo..a dneska vecer mi prisla sms,tak ji otevru,mobil vyzvani dal..zavru ji,mobil vyzvani dal..snazim se ztlumit mobil na minimum,dam hlasitost na nulu,mobil vyzvani dal..zkousim spustit jinej song,napise to "vlastnost neni k dispozici",mobil vyzvani dal..zkousim zapnout fotak,zas to hodi tuhle hlasku a mobil si vesele vyzvani dal..zkousel jsem prepnout profil na tichy,mobil vesele vyzvani dal..tak mi nezbylo nic nez restart..(nastesti tam ta sms zustala)..ovsem tohle chovani sxg pri prichozich smskach me docela stve a chtel bych se obratit na vas,jestli nekdo nevite,co s tim..i kdyz pocitam,ze s tim moc nenadelam,ze to je asi spis chyba fw,ale prece jen Crying or Very sad

MAO
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kua zrovna dnes sem chtel poslat svoji SXG na reklamci ale nikdo to uz tady u nas nedela...dela mi to ze bere penize za sms ale neodesila...kdyz to posilam tak se jako odesle ubere penize ale prijemci nedojde...tak ted jedu na SE a SXG uz moc neverim ze ji este nekdy vubec zapnu protoze mi to uz nikdo nopravi Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přehráním FW a customizací pravděpodobně vyřešíte SW problémy.... servis by vám s tím stejně nic jiného neudělal.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FOXXX napsal:
přehráním FW a customizací pravděpodobně vyřešíte SW problémy.... servis by vám s tím stejně nic jiného neudělal.

fw sem prehral za tu celou dobu co mam sxg 2x,customizaci 3x a jednou sem vycistil phone pomoci NV_EFS_Restore..problemy pretrvavaji,nic se prehranim fw ci customizace nezmeni..

FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nic z toho se mi nikdy nestalo, tak to není obecný problém, ale nějaká chyba přímo v tvém telefonu. Nic jiného už ani pomoct nemůže Think

lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja mam pocit,ze podobne veci uz tu zazneli..takze pochybuju,ze to je problem jednoho kousku Rolling Eyes no ja tam zkusim hodit 26ku a uvidim,jestli se to zlepsi..
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus... netvrdím, že je to problém jednoho kusu, ale že to není obecný rpoblém všech telefonů s FW22, takže je v tom konkrétním vždy nějaký SW problémeček...

lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja se v mobilech asi nevyznam jako ty treba,ale ja vzdycky myslel,ze kdyz se do dvou mobilu nahraje uplne stejny fw s customizaci (myslim tim ze sm),tak by meli mit stejny vychytavky i stejny chyby Rolling Eyes no aspon sem zas o neco moudrejsi Smile
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na počátku jsou jistě stejné wink ale během používání se v telefonu můžou udát různé nestandartní události například během zapisování, nebo mazání z paměti a podobně. A když se objeví jedna chybička, tak ta může při shodě určitých okloností vytvořit jinou a takhle to pak třeba postupuje. To je jako by ses třeba zeptal jak je možné že ti chcípnul telefon po SW stránce, když jsi ho koupil a byl v pořádku a ty jsi tam přece žádný špatný FW nenahrával wink

Naposledy upravil FOXXX dne čt říjen 26, 2006 5:51 pm, celkově upraveno 2 krát
Janush
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No?!?!?!?! Jak může chcípnout????
A chcíp... sviňa... d'oh!

grigi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 7:19 pm    Předmět: 2 nevysvetlitelne problemy. Odpovědět s citátem

Ciao!

Borci potreboval by jsem helfnout. neni totiz nikdo v mem okoli kdo by SXG mel. Koupil jsem si SXG asi pred 14 dny a jsem velmi nadsen, par chyb ma, ale oproti tomu co nabizi je bomba. No ale problemy. Dva.
1) Nadaval jsem z pocatku na to, ze jsem byl s S65 zvyklej na to, ze kdyz zmacknu pri psani SMS "0" napise se mi tecka "." . No a tady prd, rovnou mi to cvakne dvoujtecku a pri dalsim stisku to svihne smajlika. (pripsani bez T9 vse OK). No a ze dne na den mi to funguje normalne. Pise o tecku. Problem je ze mezi tema dnama jsem byl v hospode a nevim co sem pravdepodobne nechtene poladil. Tak kdyby jste nekdo vedel, tak dik.

2) No a druhy je jednoduchy. Hned jako prvni vec pri koupi telefonu, je nastaveni vyzvaneni a animaci atd.... No a ja jsem si vypnul animace po spusteni a pri zapnuti telefonu. Nasledne jsem si chtel neco nahrat tak jsem si vzal kartu z eSka 65 ze to jenom prekopiruju atd... A pri vypnuti telefonu se mi zobrazila animace. Tak jsem to chtel v menu vypnout, ale tato funkce mi z telefonu zmizela. Proste tam neni. Ani start ani vypnuti. Myslel jsem, jestli to neni nahodou nove aplikovanym tematem a dal jsem standartni, ale stejne zase velky PRD. Tak nevim. Telon teda zapinam jenom kdyz mi nahodou klekne baterka, takze mi to zas tak tolik netrapi, ale rad bych to mel v cajku. Tak kdyby jste nekdo vedel, tak taky dikes.

Jinak mam SW 22 a naprosta spokojenost.

Arrivederci Los Delfinos
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no první věc se dá vysvětlit snad inteligentní t9.. nevím sice, že by ji měl, ale pozoroval jsem něco podobného jako ty.
druhá věc... jsi si jistý, žes tam tu volbu zapnout a vypnout měl? já ji tam nikdy neviděl (nebo se nepamatuju Razz ). Tohle se zadává už přo tvorbě témat a telefon s tím uživatele asi nechce zatěžovat Rolling Eyes

EDIT: kéž by všichni řešili jen takové problémy jako ty Pray

grigi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to byl fofr Smile)

Diky moc. Ta funkce tam byla na beton. (to sem v ty knipe jeste nebyl)
A dokonce jsem koukal do manulu a je to i v manualu (v tom co je tady ke stazeni na str. 42. )

Ale to mi nezere. Jeste jsem predtim zapomnel. Stava se mi, kdyz jsem treba ve slozce s obrazky a vyskocim cervenym pryc a vratim se do polozky vls. soubory, tak mam nabidku (obrazky, zvuky.....) , ale pokud teba prohlizim obrazek, pustim hudbu atd. a vyskocm cervenym a vratim se do vls. soubory, tak mi tohned skoci do slozky ze ktere vyskocim.
Opet totalni kokotina, ale jeno jestli je to normalni.

Diky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 29, 30, 31  Další
Strana 26 z 31

Přejdi na: