Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
edahim začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 12:15 pm Předmět: Re: S65 vs CX75 |
|
|
novice napsal: | Mal som CX70 a teraz CX75
+ kvalitnejší display
+ mp3
+ lepšia klávesnica
+ bluetooth
- malý display !!!!
- malý display !!!!
- nevábny desing
Oželel by som pokojne 262 tisíc farieb aj jemnejší grid aby bol väčší display, tá malosť po tom na čo som bol zvyknutý u CX70 ma totálne nasr.....ala. Bluetooth ... jeho využitie je dosť malé, nevidí sa mi významné či ho fon má alebo nie.
Už ani z mp3 nie som unesený pre pomalé nahrávanie dnu. To radšej fakt mp3 player. Nehovoriac o probleme prísť ku kvalitnejším slúchadlam, tie čudlíky do uší su tak otrasné shity.... počas 2 mesiacov som zahodil 2 mám tretie, to už ujde.
Tak rátaj: karta MMC 512Mb 600 + 3 kusy slúchadiel cca 600, ja blbec že som na mp3 rovno nekúpil player. Už sa ho chystam nadobudnúť.
Resume: Keby mal CX70 slot na datovú kartu ostanem pri ňom. Veľmi sa mi hodí možnosť ukladať data vo fone. V S65 ho máš, došetri a prejdi na SonyEricson. Bohužial Siemens umrel, S65 bola asi naj .. čo bolo |
Plně souhlasím...zlatá řada X65 - X70 ..velký displej...čert vem prťavé displeje, mp3 bez možnosti přetáčení skladeb a megapixely  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
S.h.I.t. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 8:13 pm Předmět: re |
|
|
tak díky všem nakonec to dopadlo tak ,že sem to vyměnil, ale po týdnu sem cx-ko poslal pryč a šel do s75  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|