View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 3:40 pm Post subject: |
|
|
ziki wrote: | Pokud máš aplikovaný patch na volbu pásma, tak jeď do Menu -> Nastavení -> Síť -> Vybrat pásmo
Poznámka: tento patch nefunguje u simkaret, které umožňují volbu linky. Bohužel práve Oskarty jsou touhle nevyužitou funkcí vybavené, teda alespoň ty co sem měl v ruce. U nových simkaret od vodafonu už ta volba možná není, nevim.... já mám problém s linkama řešen klonováním.... |
Mám M65 i M75 se sim oskara s možností volby linky a na obou si pásmo můžu libovolně měnit. Neaplikoval jsem na to ale patch, zapnul jsem tu volbu v PapuaUtilis 067 současně s vypnutím aerochecku. _________________ Siemens M65 fw50 - hafo patchů + elf patch
Siemens M75 fw13 - hafo patchů + master patch |
|
Back to top |
|
 |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:23 pm Post subject: |
|
|
To bude asi ono, ta chyba bude u operátora, já mám totiž taky Vodafone, co s tím mám teda udělat, aby to už tu chybu 118 neházelo? _________________ MT50->S45->S45i->S65 fw50 |
|
Back to top |
|
 |
groll pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 8:39 am Post subject: |
|
|
Mám Jimm verze 0.5.0 telefon EL-71 a operátora T-mobile. Vše včetně nastavení intervalu udržování paketu na 29 jsem nastavil. Asi týden mi běžel Jimm bez problémů, ale najednou se už týden nemůžu pořádně připojit. Pořád to hází chybu 118 nemá odpověď ze serveru. Nepomůže ani zapnutí Shadow připojení. Přitom jsem nic neměnil. Přihlásím se jen občas a celkem mě to začíná štvát.
Nevíte co s tím? Dělá to i někomu jinému nebo jsem něco prodrbal v nastavení?
Díky _________________ C35 -> M55 FW11 + plno patchů -> EL71 FW38 + 256Mb Apacer g:´)) |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 9:08 am Post subject: |
|
|
groll wrote: | Mám Jimm verze 0.5.0 telefon EL-71 a operátora T-mobile. Vše včetně nastavení intervalu udržování paketu na 29 jsem nastavil. Asi týden mi běžel Jimm bez problémů, ale najednou se už týden nemůžu pořádně připojit. Pořád to hází chybu 118 nemá odpověď ze serveru. Nepomůže ani zapnutí Shadow připojení. Přitom jsem nic neměnil. Přihlásím se jen občas a celkem mě to začíná štvát.
Nevíte co s tím? Dělá to i někomu jinému nebo jsem něco prodrbal v nastavení?
Díky |
Nejspis si budes muset stahnout nejnovejsi verzi odtud: http://jimm.wapland.org/online/0.5.2/cz/ . Driv mi to taky delalo, pomohl prechod prave na novejsi verzi 0.5.2. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
ziki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 12:34 pm Post subject: |
|
|
to jenpockej: O tehle možnosti v PapuaUtilis sem nevěděl, takže jestli to funguje i s oskartama tak je to super... . Už sem zrušil patch a zkusil to přes PapuaUtilis a funguje to, jen nemám po ruce oskartu....
to MOFO: zkus tento postup, vyzkoušej se připojit s jimmem a při připojování mrkni do serv. menu přes které pásmo se tel. připojuje a to pásmo ve kterém vyhodí telefon hlášku 118 nebo 120 vyřaď tak, že v menu volba pásma zvolíš např. jako v mém případě 900MHz |
|
Back to top |
|
 |
groll pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 10:20 am Post subject: |
|
|
to XXX a chyba s Jimmem:
Mám pocit, že to nebylo tou novou vezí ale nedostatkem místa. Když jsem měl na telefonu volno zhruba 3,6M tak nešla ani nová verze. v momentě, kdy jsem uvolnil paměť přes 5M šlape to.
Ale ten nový Jimm mi v položce O programu píše:
Volná paměť: 1686 kb
Celková paměť: 3584 kb
A přitom když jsem v menu telefonu, mám volné paměti 5,73 Mb
To by znamenalo, že telefon si zabere nějakou paměť pro práci pro sebe, třeba jako svap, ale přitom ji vypisuje jako volnou. A když je málo místa tak to prostě nezvládá a data která chce v Jimmovi ukládat při připojování jako je např. contact list najednou nemůže uložit a proto hází chybu.
Ale je to jen doměnka bylo by potřeba aby to vyzkoušeli i ostatní. _________________ C35 -> M55 FW11 + plno patchů -> EL71 FW38 + 256Mb Apacer g:´)) |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 10:46 am Post subject: |
|
|
groll wrote: | to XXX a chyba s Jimmem:
Mám pocit, že to nebylo tou novou vezí ale nedostatkem místa. Když jsem měl na telefonu volno zhruba 3,6M tak nešla ani nová verze. v momentě, kdy jsem uvolnil paměť přes 5M šlape to.
Ale ten nový Jimm mi v položce O programu píše:
Volná paměť: 1686 kb
Celková paměť: 3584 kb
A přitom když jsem v menu telefonu, mám volné paměti 5,73 Mb
To by znamenalo, že telefon si zabere nějakou paměť pro práci pro sebe, třeba jako svap, ale přitom ji vypisuje jako volnou. A když je málo místa tak to prostě nezvládá a data která chce v Jimmovi ukládat při připojování jako je např. contact list najednou nemůže uložit a proto hází chybu.
Ale je to jen doměnka bylo by potřeba aby to vyzkoušeli i ostatní. |
Tak u me to tim urcite nebylo. Ja pamet naopak po nahrani noveho Jimma jeste vice zaplnil a pomohlo mi to od tech vecnych problemu. Ted se pripojim pokazde napoprve Tezko rict. I na strance jimm.wapland.org pisou, ze nova verze odstranuje problemy s pripojenim. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|