View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:44 am Post subject: M65 - nespoji se s V-Klay |
|
|
hoy, mam problem, tata koupit u t-mobilu odblokovanej mobil M65, prechazi na oskara, a chce se zbavit vsech tech blbosti od T-mobilu ... ma FW16
problem je ten, ze se mi snim V-Klay nespoji, s moji M65tkou se spoji uplne bez problemu...
haze to tuhle chybu ... |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

Joined: 01 Nov 2004 Posts: 464 Location: Siemensmania, Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:49 am Post subject: |
|
|
To jsou loadery, kazdej mobil ma jiny. Musis vygenerovat novy loadery pro tu druhou M65 a dat je do v_klaye. Ale na odstaneni reklamy nepotrebujes v_klay. Mrkni do tohodle clanku http://www.siemensmania.cz/content.php?id=222 _________________ Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144
Last edited by kenas on Tue Aug 23, 2005 9:51 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:49 am Post subject: |
|
|
.::kenas::. wrote: | To jsou loadery, kazdej mobil ma jiny. Musis vygenerovat novy loadery pro tu druhou M65 a dat je do v_klaye |
supr dik, a to udelam jak? ... |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:50 am Post subject: |
|
|
Pokud nemáš pro oba telefony vygenerovaný unikátní PapuaKey, samozřejmě, že se ti nespojí. Pro každý telefon musíš mít svůj vygenerovaný kód, ale vždy měj na paměti, že vygenerováním se ti přepíše ten stávající!
Více najdeš určitě ve FAQ _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:52 am Post subject: |
|
|
mno nevim, na tu moji jsem v papua ulits nic delat nemusel... tudis ani nevim jak se to dela ... mrknu po nakym clanku ... dik, pokud bys ten clanek nasel tak klidne hod link
jeste me napadlo: co Loader px65v3 ??? tusim ze takhle jsem se spojil s moji m65 .. kazdopadne tohle sem tam nahraval .. mi vyplo mobil ... patchuje to botcore, je to bezpecny? ... u miho telefonu sem do toho sel, ale u tatovo ...
skratka bych potreboval co nejjednoduzsi zpusob jak se spojit s V-Klay... ale pokud mozno bezpecnymy postupy. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:10 am Post subject: |
|
|
Vision wrote: | mno nevim, na tu moji jsem v papua ulits nic delat nemusel... tudis ani nevim jak se to dela ... mrknu po nakym clanku ... dik, pokud bys ten clanek nasel tak klidne hod link
jeste me napadlo: co Loader px65v3 ??? tusim ze takhle jsem se spojil s moji m65 .. kazdopadne tohle sem tam nahraval .. mi vyplo mobil ... patchuje to botcore, je to bezpecny? ... u miho telefonu sem do toho sel, ale u tatovo ...
skratka bych potreboval co nejjednoduzsi zpusob jak se spojit s V-Klay... ale pokud mozno bezpecnymy postupy. |
No, nebudu nic hledat, to si najdeš sám. Stačí se mrknout do FAQ a následně eventuelně hledat V-Klay a určitě ti to najde spoustu článků. Jinak, patch bootcore je už docela zastaralá záležitost a ve většině případů to jde bez toho, protože to opravdu není nic maximálně bezpečného, proto se generují kódy přes Papua, generátor je už v nových V-Klay zabudovaný. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:11 am Post subject: |
|
|
Aha ... sry... njn Prvni hledat v napovede nez se zeptam ... diky  |
|
Back to top |
|
 |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:18 am Post subject: |
|
|
už to fici ,,, diky wizarde... |
|
Back to top |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:06 pm Post subject: |
|
|
Zdravím, docela by mě zajímalo, jak je možné, že tady kolega na jeden z těch M65 to vygenerování kódů nepotřebaval a V_KLay se s ním spojil i bez toho??? S patchováním X65 (jen X55) zatím nenám zkušenosti už proto, že na Rescue FW 44 patche nejsou a neoficiální FW 50 si tam zatím cpát nechci. Dík! _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 9:27 am Post subject: |
|
|
Gecko wrote: | Zdravím, docela by mě zajímalo, jak je možné, že tady kolega na jeden z těch M65 to vygenerování kódů nepotřebaval a V_KLay se s ním spojil i bez toho??? S patchováním X65 (jen X55) zatím nenám zkušenosti už proto, že na Rescue FW 44 patche nejsou a neoficiální FW 50 si tam zatím cpát nechci. Dík! |
1. Pokud měl kolega telefon s původním firmware do 25, mohl použít původní aplikaci patch bootcore - což byla jedna z možností i prvních x65 a taky to funguje
2. Na M65 už je víc jak čtrnáct dní firmware 50 i v oficiálním update od Siemensu k dispozici http://www.siemensmania.cz/firmware.php _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 2:20 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Gecko wrote: | Zdravím, docela by mě zajímalo, jak je možné, že tady kolega na jeden z těch M65 to vygenerování kódů nepotřebaval a V_KLay se s ním spojil i bez toho??? S patchováním X65 (jen X55) zatím nenám zkušenosti už proto, že na Rescue FW 44 patche nejsou a neoficiální FW 50 si tam zatím cpát nechci. Dík! |
1. Pokud měl kolega telefon s původním firmware do 25, mohl použít původní aplikaci patch bootcore - což byla jedna z možností i prvních x65 a taky to funguje
2. Na M65 už je víc jak čtrnáct dní firmware 50 i v oficiálním update od Siemensu k dispozici http://www.siemensmania.cz/firmware.php |
A jakej je mezi nima vlastně rozdíl - když tam nahraju ten z Winswupu, tak to v servise poznaj nebo ne? Je mezi nima nějakej rozdíl, je neoficiální o něco horší, třeba pomalejší nebo tak? Půjde potom (oficiální i neoficiální) padesátka bez problémů patchovat? I když to budu asi nejdřív muset tedy podflashovat na 25 a vygenerovat ty kódy, takže nevim nevim, nechci si ho zlikvidovat, patchovat (řadu 55) umím, ale s Papua utils a podobně zkušenosti nemám.....  _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 2:30 pm Post subject: |
|
|
Gecko wrote: |
A jakej je mezi nima vlastně rozdíl - když tam nahraju ten z Winswupu, tak to v servise poznaj nebo ne? Je mezi nima nějakej rozdíl, je neoficiální o něco horší, třeba pomalejší nebo tak? Půjde potom (oficiální i neoficiální) padesátka bez problémů patchovat? I když to budu asi nejdřív muset tedy podflashovat na 25 a vygenerovat ty kódy, takže nevim nevim, nechci si ho zlikvidovat, patchovat (řadu 55) umím, ale s Papua utils a podobně zkušenosti nemám.....  |
Rozdíl není obsahově žádný.
Podflashovat už nemusíš, existují i nové metody http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
GUFFy kolemjdoucí
9.92 SMM
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 11:45 pm Post subject: |
|
|
Snad jsem tu správně....
Mám problém s přihlášením ve V_klay a x65Flasheru, popuaUtils mi bere.
Ale popíšu to podrobně:
Mám m65 FW50 a ME75 FW22. Pro ME75 jsem v PU pomocí ViperGSM načetl kódy a vygeneroval Skey a Bkey. Pak uložil jako loadery pro Vklay a x65flasher. Podle návodu zkopíroval do příslušného programu. Pak jsem spustil PU a nastavil loader, nastavil porty, atd. a dal spojit. Po stáhnutí FF mi napíše hlášku "loader not ready" (přesné znění nevím, bylo tam něco s autorizací loaderu, ale nemám teď ten kabel). Pak jsem chtěl obnovit zálohu ve x65Flasheru a píše to zase chybu s koncovou adresou FF (přihlásil se a když stisknu write flash, tak to napíše tuto hlašku). Zkoušel jsem tyto progrmy i s m65 (smozřejmě jsem generoval loadery)a dokonce i s jinym kabelem (taky DCA-510).
Nevíte prosím proč to nejde?
Jestli jsem na něco zapoměl, tak se ptejte, odpovím. Jinak jsem postupoval podle návodu:http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 a zkoušel jsem i http://www.siemensmania.cz/content.php?id=107.
Možná i jiný návod, ale nikdy jsem neudělal žádnou změnu v telefonu, kromě v PU, kde jsem aktivoval skey. _________________ http://www.sweb.cz/guffy.guf
C25 -> ME45 -> M65 + DCA-540(-> redukce na sluchátka) + DCA510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|