View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kill Frenzy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 2:10 am Post subject: zvlastni problem s SX1 |
|
|
Nechtel se mi zapnout mobil, tak sem pouzil trojhmat nebo jak tomu rikate, ale pak se mi podelala T9tka, moc slov to neznalo:-), tak sem firmware15cz nahral z nova uspesne.Vsechno vypadalo v poho, ale na druhy den to zacalo blbnout. Vypada to jako kdyby se sekl joystick do prava, nonstop to blikalo a kdyz sem dal jakoukoliv cast menu, ke ktere se mi podarilo nejak dostat, takto sjelo ve smeru do prava az na spodek. S ruznou rychlosti. Př.dorucene sms a nez to stihnu potvrdit,tak to sjede na informace o doruceni...I mp3 se mi sekali,no proste jako kdybych porad macal nejake tlacitko.Tak sem SX rozebral a pokusil se ho vycistit od prachu. Bohuzel to dela porad. Tlacitka spatne funguji. Musim mackat casto na vicekrat.Zkousel sem trojhmat,taky to nepomohlo. Jedine co na tom ted rozjedu je radio . Nevite prosim vas, cim to muze byt zpusobene? Jak to muzu vyresit? Servis? Diky moc! |
|
Back to top |
|
 |
V1P začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 10:21 am Post subject: |
|
|
Vidim to na zaseknuty joy. Ked si mal fon rozobraty skusal si ho "rozdelat" na viac casti? Troska sa s nim pohrat. Ale ak to neje hw (co pochybujem) tak si este raz prehraj fw. Ale aj s core. |
|
Back to top |
|
 |
berczo (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 1:19 pm Post subject: |
|
|
No, já mněl obdobný problém. Joy se zasekával stále směrem dolů a byl problém vůbec cokoliv zvolit - jestli jsem se trefil v té rychlosti.
Tak jsem to poslal k výrobci do reklamace (v té době už benq nedodával díly servisům), tam to leželo 3 týdny na pultě a pak mi to ti kkti vrátili s tím, že jsem neuvedl kód přístroje (jako by nemohli zavolat na kontakty, které jsem uvedl v dopise ).
Rozbalil jsem balík, dal tam simku s tím, že ten kód odblokuju a mají to tam hned zpátky a čumím jak puk , pač joy funguje úplně normálně
Holt, dějí se divné věci mezi nebem a zemí  _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
Dan Kaser pisatel

22.60 SMM
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 6:29 pm Post subject: |
|
|
jj joy...ja bych to videl tak ze tam mam naky smitko a kdyz se hne tak se joy sekne jednim smerem ...nejvic se mi osvedcilo zamknout klavecnici a zbesile s nim krouzit...sw problem to urcite neni _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|