clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - EF81 Firmware 58 z ruska

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

EF81 Firmware 58 z ruska
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Herkules
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 22, 2006 5:46 am    Post subject: Reply with quote

3GSwup som skusal, ale nemoze detekovat telefon. Neviem preco vsetko prebiehalo OK a zrazu sa stratilo spojenie napriek tomu ze som sa nicoho ani nedotkol. Ako sa dostanem do download modu? Okrem preinstalovania firware nemam vela skusenosti s fintickami medzi mobilom a pocitacom. Prosim ak sa z toho da nejako dostat napiste mi nejaky priblizny navod. Mozem skusat takmer vsetko ked mi uz mobil aj tak nejde len neviem ako zacat. Vdaka
Back to top
View user's profile Send private message
Herkules
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 22, 2006 5:58 am    Post subject: Reply with quote

Tak uz som prisiel na to ako sa dostat do download modu. Pre tych ktory to nevedia tak ako som to nevedel ani ja:

Vypnut mobil (resp. vybrat bateriu na min. 5 sekund). Opat vlozit bateriu, drzat znak # a zapnut telefon. Telefon nabehne do download modu. Odskusane na EF81 ale predpokladam ze to funguje takto na vsetkych siemensoch.
Back to top
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PostPosted: Fri Dec 22, 2006 12:03 pm    Post subject: Reply with quote

Na vsech siemensech ne...jen na tech s BREW...co se stane kdyz dam FW z EF81 do SXG75?vim,ze s nejvetsi pravdepodobnosti nepujde zapnout,ale pujde zas ozivit?

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PostPosted: Fri Dec 22, 2006 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

Prave som skusal opacny sposob. Nahraval som SXG75 soft do EF81 tky. Zastal na ResetingPhone, a telefon sa uz neda zapnut, ostane na obrazovke BENQ-SIEMENS. Takze pre teba Honza Bouma pokus nemusis robit NEDA SA TO.

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
Herkules
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 22, 2006 4:41 pm    Post subject: Reply with quote

Tak sa mi konecne na treti pokus podarilo nainstalovat ten rusky firware. Zatial to slape v poriadku. Tak som zvedavy co ma za vylepsenia Applause
Back to top
alternativ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 23, 2006 1:34 am    Post subject: Reply with quote

Myslite,ze se nekdy dockame fw52 v cestine? Ja se obavam,ze ne:( Ktery postup instalace si pouzil?
Herkules
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 23, 2006 8:12 am    Post subject: Reply with quote

Len som spustil program 3GSwup a pripojil telefon kablom k pocitacu. Program ho detekol a ja som len stlacil UPDATE. Dva krat sa mi samo od seba pre koncom instalacie prerusilo spojenie. Na tretikrat to vsak preslo vsetko. Druhy a treti pokus som vsak uz musel robit v download mode lebo po prvom mi uz telefon nepracoval 8)
Back to top
reALTom
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 23, 2006 10:20 am    Post subject: Reply with quote

Určitě sem napiš svoje postřehy, zatím mi 48 vyhovuje. Je telefon nějak na první pohled svižnější?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Sat Dec 23, 2006 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Oplati sa tento firmware pridat aj na siemensmaniu?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sat Dec 23, 2006 10:40 am    Post subject: Reply with quote

alternativ wrote:
Myslite,ze se nekdy dockame fw52 v cestine? ....

I kdyby ne neznám nic jednoduššího než si telefon s BREW počeštit pomocí souborů s hláškami z přechozího fw. Odhadoval bych to tak na hodinovou práci zahrnující zkopírování cs souborů z (z brew/mod/funkce/res/cs/soubor.bar) telefonu do PC, nahrání nového fw a nahrazení některého jiného jazyka češtinou (do brew/mod/funkce/res/vybraný nahrazovaný jazyk/soubor.bar).

Mě by více zajímalo jestli v tomto fw bylo opraveno ukončení javy při zaklapnutí krytu? Pokud ne, jestli by mohl někdo konečně zkusit přes QXDM změnit položku 233 - Opening Clamshell Answers Call. A podělit se o zkušenosti jestli to pomohlo, jaká byla hodnota položky původně atak...

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Herkules
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 23, 2006 11:36 am    Post subject: Reply with quote

reALTom wrote:
Určitě sem napiš svoje postřehy, zatím mi 48 vyhovuje. Je telefon nějak na první pohled svižnější?

No velmi sa nezrychlil aj ked sa mi zda ze trochu asi ano. Co som si ale vsimol je ze sa uz daju obrazky posuvat sipkami a netreba stale obrazok zatvarat a pejst na druhy ako to je myslim v 48-cke. Tiez som si vsimol ze autori zabudli prelozit z rustiny nazvy skupin v tel. zozname. Zatial som sa tomu viac nevenoval lebo sa snazim vytvorit nejaku temu. Uz sa mi to aj podarilo ale akosi ju nemozem najst v telefone. Asi je nieco zle. Inac tento firware by som na siemensmaniu pridal, urcite sa najdu ludia co budu mat o nu zaujem. Ked pridem na nieco nove hned to sem hodim.
Back to top
Herkules
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 24, 2006 7:21 am    Post subject: Reply with quote

No tak trosku som sa pohral s telefonom a tu su dalsie postrehy. Ten novy firmware skutocne zrychlil telefon. Takisto sa lepsie pracuje s mediaplayerom. Ked si pustite nejaku skladbu a zatvorite lasturu neprestane hrat tak ako tomu bolo predtym. Zatial som s tymto firware spokojny, ale budem testovat dalej. Very Happy
Back to top
eso.rimmer
badatel
badatel

338.94 SMM
PostPosted: Tue Dec 26, 2006 6:07 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
I kdyby ne neznám nic jednoduššího než si telefon s BREW počeštit pomocí souborů s hláškami z přechozího fw. Odhadoval bych to tak na hodinovou práci zahrnující zkopírování cs souborů z (z brew/mod/funkce/res/cs/soubor.bar) telefonu do PC, nahrání nového fw a nahrazení některého jiného jazyka češtinou (do brew/mod/funkce/res/vybraný nahrazovaný jazyk/soubor.bar).

Mě by více zajímalo jestli v tomto fw bylo opraveno ukončení javy při zaklapnutí krytu? Pokud ne, jestli by mohl někdo konečně zkusit přes QXDM změnit položku 233 - Opening Clamshell Answers Call. A podělit se o zkušenosti jestli to pomohlo, jaká byla hodnota položky původně atak...

A nenajde se někdo takovej šikovnej? Applause

BenQ-Siemens EF81/fw 58 CZ + MicroSD 1GB Transcend (BQS Crying or Very sad -> ?)
---------------
Nokia - Genetic People
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Dec 26, 2006 8:23 pm    Post subject: Reply with quote

No musí se najít hlavně někdo z těch co má EF81 Rolling Eyes . Proč to proboha nezkusíš třeba Ty?
Bohužel nemám v dosahu ani nikoho kdo tento telefon má (je asi jasné proč ) jinak jsem to už dávno zkusil.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
eso.rimmer
badatel
badatel

338.94 SMM
PostPosted: Tue Dec 26, 2006 10:55 pm    Post subject: Reply with quote

Zas tak se v tom nevyznám, škoda. Nicméně přikládám pár odkazů na hodnocení nového firmware a hlavně zkušenosti
http://www.usp-forum.de/community/board/showthread.php?t=19010
http://www.siemensplanet.com/forum/viewtopic.php?t=4151
http://www.faq4mobiles.de/forum/showthread.php?p=35259
atd., lze toho najit opravdu hodně, většinou každý píše, že se mobil zrychlil. Jestli někdy najdu odvahu, tak do toho půjdu taky Think

BenQ-Siemens EF81/fw 58 CZ + MicroSD 1GB Transcend (BQS Crying or Very sad -> ?)
---------------
Nokia - Genetic People
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Page 2 of 10

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum