clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Špatně nahraný firmware S75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Špatně nahraný firmware S75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jakubsta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:31 pm    Post subject: Špatně nahraný firmware S75 Reply with quote

Prosil bych o radu, mám mobil S75 a kabel DCA-510 (usb), nejnovější ovladače. Stáhl jsem si z netu originál firmware v.47 a postupoval podle návodu na siemensmanii. Vše probíhalo v pořádku, firmware se kopírovalo do telefonu, ale na 30 procentech mi to spadlo s hláškou,že se nelze připojit k telefonu. Samozřejmě že mi telefon již nejde zapnout. Když zkusím znovu spustit ten soubor s firmware a opět postupuji dle návodu, tak mi to dojede od 10 do 55 procent a pokaždé se mi připojení neočekávaně ukončí s hláškou, že není telefon připojen..přijde mi, že dojde k nějakému podtečení toku dat..já fakt nevím Sad mám emulaci USB na COM, rychlost Comu mám na 115200 (zkoušel jsem i s 9600), hardwarové řízení toku dat,datové bity 8. Teď už to došlo tak daleko, že se mi telefon nechce načíst ani při nahrávání toho firmware, naběhne to třeba na 5. pokus když neustále vyndavám z mobilu baterku. Samotný mobil samozřejmě jinak nenabíhá, detekuje se pouze pokud pouštím ten firmware. Přes winswup to nefunguje vůbec, telefon se absolutně nenačte. Poradíte mi co s tím, nebo v čem by mohl být problém?
Back to top
View user's profile Send private message
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

skontroluj si nabitie baterky, vidim to na toto...

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
jakubsta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:45 pm    Post subject: Reply with quote

mario_liptov wrote:
skontroluj si nabitie baterky, vidim to na toto...
...........no já mám zapnuté nabíjení přes USB v tom adaptéru, vůbec nevím jak zkontrolovat nabití baterky, když mi telefon nenaběhne, je úplně death Sad a když jsem ten firmware nahrával poprvé a spadlo mi to v půlce, tak byla baterka nabitá na 95 procent Sad
Back to top
jakubsta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:50 pm    Post subject: Reply with quote

ještě pro upřesnění,na tom adaptéru mám diody TXD a RXD, když obě svítí tak je vše OK, pak TXD začne problikávat, než úplně zhasne a nahrávání firmware spadne Sad
Back to top
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:51 pm    Post subject: Reply with quote

v tom pripade ti neporadim, s takym nabitim by ti malo vydrzat na niekolkokrat nahratie softu. Ale aj tak by som si to skontroloval bud v inom fone, alebo voltmetrom. Moze to byt HW chyba alebo skusit na inomn kompe.

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
jakubsta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:53 pm    Post subject: Reply with quote

mario_liptov wrote:
v tom pripade ti neporadim, s takym nabitim by ti malo vydrzat na niekolkokrat nahratie softu. Ale aj tak by som si to skontroloval bud v inom fone, alebo voltmetrom. Moze to byt HW chyba alebo skusit na inomn kompe.
napadlo mě, že by ještě mohl být vadný kabel, jinak nevím...zkoušel jsem to na 2 počítačích a stejný výsledek Sad
Back to top
lalas1
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 04, 2007 9:47 am    Post subject: Reply with quote

zkus vypnout dobíjení přes USB kabl a skusit to znova...Dávej si bacha takyn a vitížení kompu může to dělat i to.Nech to prostě doběhnout a nic s kompem nedělej wink wink
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum