clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - A57 - odblokování

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

A57 - odblokování

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Azazel.cz
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 9:45 pm    Předmět: A57 - odblokování Odpovědět s citátem

Potřeboval bych odblokovat A57. Použil jsem návod na JOKER 3.4.1 CZ http://www.siemensmania.cz/content.php?id=746
Ale program vypíše pouze tuto hlášku:
Start...
Loading BootsModel(A55)...
StartBoot does not answer!

Poradíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemas urobeny testpoint,ktory je u tohoto modelu pre odblokovanie nutne urobit.Urob ho a bude to v poriadku.
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby ono to nebylo v tom návodu napsané, už nevím jak podrobněji či srozumitelněji:

"4. Zvolíme správně boot type (podrobnosti o správném nastavení se dozvíme ve výše zmiňovaném popisu programu)"

a v popisu je psáno:

"1. Nástavení -
.
.
4. Správně nastavíme typ bootování:
NORMAL - nastavení pro telefony s testpointem. Poslední možnost jak spojit telefon s programem. Vyobrazení jednotlivých testpointů najdete zde
BCore Bug - nastavení pro telefony bez úprav bcore /patch nebo testpoint/, tuto volbu vždy vyzkoušíme jako první
BootKey - nasatvení pro telefony které umožňují "patched bootcore". Více o telefonech, které to umožňuji, a postupu se dozvíte v tomto článku"
.
.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si návod k Jokerovi s chutí přečetla a čekala jsem vypsaný přehled telefonů, u kterých je NUTNÝ testpoin VŽDY, ale ehm, nějak jsem nenalezla co jsem hledala Hand . Resp. jak mám odhadnout, u kterého telefonu nemám na nic čekat a rovnou udělat testpoint Question Omlouvám se, ale opravdu v tom mám zmatek Embarassed
Díky!!
J. Very Happy

------------------------
Petr Utter
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 12:54 pm    Předmět: Odblokování A57 Odpovědět s citátem

Udělal jsem všechno jak bylo již řečeno. Přerušení testpointu, pomocí Jokeru a pak celkový FLASH, protože při této operaci telefon totálně umřel. Vše je OK. Odblokováno a vše funguje. Jediný velmi podivný problém nastává při nabíjení telefonu: když je baterie plná, tak dojde k přerušení nabíjení, to je dobrý, ale zároveň k vypnutí telefonu. Když ho opakovaně nastartuji se zasunutým konektorem nabíječky tak nastartuje ale v okamžiku, kdy zhasne podsvícení displeje tak se zase vypne. Jakmile konektor vytáhnu tak nastartuje normálně a funguje taky normálně. Přeflešoval jsem to ještě jednou ale pořád to samé. Máte na to nějaký názor??
martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To stejné mi dělala S45 po přeflešování na S45i. Smířil jsem se s tím, protože už jsem neměl k dispozici servisní kabel. Tohle je celkem běžná vada u x45, 55. Podle mě by mohla být vada v EEPROM, zkus ji přepsat svojí nebo cizí zálohou.
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak, chyba je v parametrech které se nahráli s novou eeprom. Existuje i aplikace na nastvení parametrů, ale tou se dá nadělat spíše víc škody. . Takže buď se s tím smířit že to tak je, a nebo vyzkoušt přehrát eeprom z jiného kousku jak píše martin-v

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2007 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Kdyby ono to nebylo v tom návodu napsané, už nevím jak podrobněji či srozumitelněji:

"4. Zvolíme správně boot type (podrobnosti o správném nastavení se dozvíme ve výše zmiňovaném popisu programu)"

a v popisu je psáno:

"1. Nástavení -
.
.
4. Správně nastavíme typ bootování:
NORMAL - nastavení pro telefony s testpointem. Poslední možnost jak spojit telefon s programem. Vyobrazení jednotlivých testpointů najdete zde
BCore Bug - nastavení pro telefony bez úprav bcore /patch nebo testpoint/, tuto volbu vždy vyzkoušíme jako první
BootKey - nasatvení pro telefony které umožňují "patched bootcore". Více o telefonech, které to umožňuji, a postupu se dozvíte v tomto článku"
.
.

napriek vsetkym radam a aj praktickym skusenostiam sa mi jednu konkretnu A57 odblokovat nepodarilo d'oh!
Existuje uz aj iny postup odblokovania ako cez Joker 3.4.1?

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Jiri.Sko
administrátor
administrátor

480623.78 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2007 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freia Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=313
Neřiď se přesně podle návodu, ale základ je stejný (kapitola 1. Odblokování). Jen vybereš A55 a v nastavení Boot type - normal (protože bez testpointu ti to nepůjde) wink

SM
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: