clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - BenQ-Siemens EL71

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

BenQ-Siemens EL71
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mispulin
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 10:56 am    Post subject: Reply with quote

Už jsem to EDGE vysledoval. S verzí FW38 jsem zapnul EGPRS, okamžitě se objevil nápis GPRS a po nějaké době se sám od sebe přepsal na EDGE. Teď, s verzí FW41 mám po zapnutí napis GPRS a ten se změní na EDGE až s prvním datovým přenosem. Po vypnutí telefonu a znovu zapnutí je zase automaticky GPRS atd...

Tak to nechápu, jak jsem k tomu posunutí hodin došel. Sad Bohužel i další PC program co jsem našel na kompletní správu telefonu používá k synchronizaci nikoliv nastavený a zobrazovaný čas mobilu, ale ten co se zobrazí jen u "Časových pásem" vpravo nahoře. A ten je o hodinu posunutý a neumím ho změnit. Napadlo mě, jestli to nemá něco společného s letním/zimním časem, ale žádná taková položka v EL71 nikde není. :-( Žádné nápady, co s tím? Angel
Back to top
View user's profile Send private message
Mispulin
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 11:10 am    Post subject: Reply with quote

Hurááááá, tak už jsem to posunutí času vyřešil! Laughing Ale kdyby někdo chtěl vědět jak, tak naprosto nechápu jak se to povedlo. Už jsem si s tím časem hrál tolikrát a nic a teď najednou se to srovnalo... Dancing
Back to top
Kiny
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 3:44 pm    Post subject: nejde nabíjet Reply with quote

stalo se někomu z majitelů El71 že by mu nešla nabíjet? nabíječku mám stále v zásuvce a jen když jí někdy vyndám a potom jí tam dám zpátky a chci nabíjet tak mi to nejde. telefon prostě nereaguje... zajímalo by mě čím to je .. pěkně mě to štve.. :-/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
granko
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 10:49 pm    Post subject: re Reply with quote

Mispulin wrote:
Hurááááá, tak už jsem to posunutí času vyřešil! Laughing Ale kdyby někdo chtěl vědět jak, tak naprosto nechápu jak se to povedlo. Už jsem si s tím časem hrál tolikrát a nic a teď najednou se to srovnalo... Dancing

V nastaveni mas polozku automaticky cas,to ti samo posuva cas pri zmene letny-zimny

cosmo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 13, 2007 4:35 pm    Post subject: plna sim pamet Reply with quote

Zdravim vsechny, pred casem jsem tady pozadal o nastaveni pro MMS bylo mi vyhoveno a nakonec to jede, chtel bych se na vas obratit s dalsim neprijemnym problemem se kterym nevim co a jak. Treba se to stava vice lidem a je na to nejaky trik, pres vyhledavani jsem nic nenasel, tak tedy pisu. Zhruba behem 14dni zaplnim celych 100smsek v kapacite telefonu, kdyz je vymazu a telefon zobrazuje dejme tomu celkem 20 sms, najednou se blokne, odmitne mi zasilat smsky nove, prijimat smsky a pise misto dorucene na displeji hlasku Sim pamet plna, smazte stare zpravy!...ja je vymazu vsechny, vypnu-zapnu, a telefon porad to same, dokonce mi neprijima prichozi hovory. Kdyz jej propojim pres Simoco,tak se mi zobrazi ze mam Smsek 150 a vidim smsky, ktere jsem uz davno vymazal, takze je vymazu pres simoco znovu a teprve potom na to telefon zareaguje spravne, tedy dochazi mi smsky a muzu odesilat. Ale tohle musim podstoupi do 14dni, ze se blokne, nepise mi skutecny stav a ja jej musim vymazavat pres simoco. Mam pocit jako kdyby vymazani smsky v telefonu vubec neprobehlo a on je pouze zneviditelnil, ale uchovava je v pameti dale. Mam firm 41. Stava se vam to taky nekomu? Diky za odpovedi a rady.
Back to top
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 11:26 pm    Post subject: Reply with quote

bojler wrote:
podarilo se nekomu bez problemu nacitat fullflash rychlosti 122880?

mne to ide rychlostou 460800, a priemerne tam vypisuje co je hore cca 40kB/s

Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 11:27 pm    Post subject: Re: nejde nabíjet Reply with quote

Kiny wrote:
stalo se někomu z majitelů El71 že by mu nešla nabíjet? nabíječku mám stále v zásuvce a jen když jí někdy vyndám a potom jí tam dám zpátky a chci nabíjet tak mi to nejde. telefon prostě nereaguje... zajímalo by mě čím to je .. pěkně mě to štve.. :-/

vyskusaj nejaku inu nabijacku, inac nabijacka sa nema nechavat naprazdno v zasuvke,lebo sa ti moze pokazit a asi aj to sa ti stalo.

Ricardo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 01, 2007 1:08 pm    Post subject: Re: plna sim pamet Reply with quote

cosmo wrote:
Zdravim vsechny, pred casem jsem tady pozadal o nastaveni pro MMS bylo mi vyhoveno a nakonec to jede, chtel bych se na vas obratit s dalsim neprijemnym problemem se kterym nevim co a jak. Treba se to stava vice lidem a je na to nejaky trik, pres vyhledavani jsem nic nenasel, tak tedy pisu. Zhruba behem 14dni zaplnim celych 100smsek v kapacite telefonu, kdyz je vymazu a telefon zobrazuje dejme tomu celkem 20 sms, najednou se blokne, odmitne mi zasilat smsky nove, prijimat smsky a pise misto dorucene na displeji hlasku Sim pamet plna, smazte stare zpravy!...ja je vymazu vsechny, vypnu-zapnu, a telefon porad to same, dokonce mi neprijima prichozi hovory. Kdyz jej propojim pres Simoco,tak se mi zobrazi ze mam Smsek 150 a vidim smsky, ktere jsem uz davno vymazal, takze je vymazu pres simoco znovu a teprve potom na to telefon zareaguje spravne, tedy dochazi mi smsky a muzu odesilat. Ale tohle musim podstoupi do 14dni, ze se blokne, nepise mi skutecny stav a ja jej musim vymazavat pres simoco. Mam pocit jako kdyby vymazani smsky v telefonu vubec neprobehlo a on je pouze zneviditelnil, ale uchovava je v pameti dale. Mam firm 41. Stava se vam to taky nekomu? Diky za odpovedi a rady.

Tiez mam ten problem, momentalne mam v telefone 17 prijatych a 0 odoslanych ale v Simoco je to 21 prijatych a 21 odoslanych.
Nevie niekto co s tym?

NorbiWRC
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 02, 2007 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

no je mi smutno, uz druhy krat sa mi posrala EL71.
8.1.2007 my ho vratili z reklamacie, prehraty software, a nepresiel ani mesiac, a uz zas je nefunkcny. Ked s nim clovek ide nieco robit tak sa jednoducho vypne.

idem to zas reklamovat, a potom pojdem este raz a vyberiem si inu znacku, lebo som prisiel na to ze ma tie Siemensy nemaju radi Smile
Back to top
parc
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 9:53 pm    Post subject: Reply with quote

Asi tak mne sa stava presne to iste ked nieco potrrebujem urobit tak sa jednoducho vypne
Back to top
stanko.z
začátečník
začátečník

64.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 08, 2007 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

manual najdes v sekcii manualy.
a jasne ze sa daju nahravat java aplikacie do tohto telefonu a daju sa dokonca z tohoto mobilu aj posielat na iny mobil cez Bluetooth.
Back to top
NooB
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 18, 2007 10:59 am    Post subject: Reply with quote

stanko.z wrote:
...a jasne ze sa daju nahravat java aplikacie do tohto telefonu a daju sa dokonca z tohoto mobilu aj posielat na iny mobil cez Bluetooth.

Nazdarek,ma zaujal koniec tvojej vety Very Happy Povies mi prosim ta ako sa daju posielat java aplikacie cez,bluetooth????

muza
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 10, 2007 1:34 pm    Post subject: dokáže mi někdo poradit? Reply with quote

při smart sync se mi ztratil celý telefoní seznam. měl jsem ho zálohovaný tak jsem ho tam zase dostal, ale od té doby mi přestalo fungovat všechno co se týká volaných, přijatých i ztracených hovorů. kteroukoliv složku otevřu tak je stále prázdná. přehrál jsem FW na 41 a je to stále stejné.
Back to top
granko
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 11, 2007 7:59 am    Post subject: java cez bt Reply with quote

NooB wrote:
stanko.z wrote:
...a jasne ze sa daju nahravat java aplikacie do tohto telefonu a daju sa dokonca z tohoto mobilu aj posielat na iny mobil cez Bluetooth.

Nazdarek,ma zaujal koniec tvojej vety Very Happy Povies mi prosim ta ako sa daju posielat java aplikacie cez,bluetooth????

Je to velmi jednoduche,presunies si aplikaciu do priecinka s obrazkami,das na nejakom obrazku volby-oznacit a potom uz mas moznost oznacit aj javu,potom poslat obidve cez BT.
Ak by si pouzil aplikaciu SiemFM tak v tej sa da hra aj skopirovat do ineho priecinka.

NooB
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 11, 2007 11:27 am    Post subject: Reply with quote

hmm,super dik...skusal som hocico,ale to ma fakt nenapadlo Very Happy
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55  Next
Page 51 of 55

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum