Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vangelm začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 13, 2007 12:05 pm Předmět: Pripojenie cez GPRS k internetu |
|
|
Viete mi niekto poradit, ci sa da pripojit cez O2 GPRS Internet k internetu ale cez PC? Na foune mi internet funguje ale na PC sa mi to stale nedari rozbehat. Skusam cez Mobile Modem Assistent a mam EL71. Treba na PC nieco specialne nastavit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: út únor 13, 2007 3:01 pm Předmět: |
|
|
Skúsil som to s O2 Sk kartou, ale vidím, že na CX70 mi to nejde, pričom T-Mobile bez problémov, ktovie čím to je, skúsme sa informovať na O2 linke a uvidíme.
Operátorka na linke O2 - zdá sa - nevie k tomu veľa povedať.
Mám pocit, že gprs ide na O2 Sk karte zatiaľ len na mobile (mám odskúšané), ale gprs internet ako s využitím modemu mobilu - teda cez PC, to je asi len hudba budúcnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: st únor 14, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
Tak Mario_Liptov má asi pravdu, že je podivný efekt na SM, časť príspevkov sa stratila.
Určite viem, že aj v tejto téme som dnes dopoludnia písal, že O2 Sk už pracuje OK, ale včera keď som to testoval, to nešlo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vangelm začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 10:09 am Předmět: |
|
|
Tak som to skusal podla toho navodu, ked tam Query modem, tak mi s nim komunikuje, ale ked dam vytacat cislo, tak mi ostane iba pri vytacani a vypise mi chybu. Viete co s tym? Mam servisny kabel DSC 110, nie je problem v tom.
Ale je super, ze sa to da a ze je chyba pravdepodobne u mna
Dik! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|