View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lalas1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 2:58 pm Post subject: Blokování hovorů |
|
|
Nikde jsem to tu nenašel a nevím jestli jde vůbec provést..
Potřebuju zablokovat nějaké čísla aby se mi prostě nedovolali.....Je na to nějakej prográmek nebo se to dá rovnou nastavit ve Fone
Moc díky S75 Fw47
spletl jsem se ve FW _________________ Nejdříve c35i..2x....Lg 3310....Siemens S75 1gb Rs MMC+headset+nespočetně patchů ))Ok..A dnes tj. 24.12.2006 Nokia N70:))
Last edited by lalas1 on Mon Jan 22, 2007 3:29 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 3:18 pm Post subject: |
|
|
fw 75???? co to je?
myslim ze se to da udelat patchem, patch se jmenuje Blacklist najdes ho normalne tady na SM v sekci patche _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 3:55 pm Post subject: |
|
|
zadny programek nebo nastaveni ve founu neni!! jedine patch, jak rika moucha _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
JirkaX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 12:37 am Post subject: |
|
|
Patch mám nainstalovaný, ale jaksi nevím, kde je konfigurace, k patchi nižší verze jsem našel návod přes menu 9 6 4 ale to mě zavede k imei telefonu _________________ c35i > M75 |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 6:00 am Post subject: |
|
|
JirkaX wrote: | Patch mám nainstalovaný, ale jaksi nevím, kde je konfigurace, k patchi nižší verze jsem našel návod přes menu 9 6 4 ale to mě zavede k imei telefonu |
Nastavuje se to nejak pres skupiny. Lidi, kteri nechces aby se ti dovolali das do nejake skupiny (musis se podivat na navod jeste jednou, ktera konkretne to je) a pak by to melo fungovat. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
JirkaX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 7:13 am Post subject: |
|
|
já bych se rád řídil návodem, ale ten nikde nemůžu najít, jinak bych tady na foru neotravoval .... ze samotného kodu patche jsem pochopil, že to přes ty skupiny jde, jak říkáš Ty, ale přesně jak, to nevím, jestli máš nějaký návod, tak sem s ním
zde je smysluplná část kodu, ale stejně z ní nejsem moudrý
Code: | {p=BlackList id=cd09 ver=3.2 cp=SiNgle}","\
{c type Normal=0 Drop=1 Busy=2 Quiet=3}","\
{tp call}","\
{0 o `No group` c=type}","\
{1 o VIP c=type}","\
{2 o Office c=type}","\
{3 o Family c=type}","\
{4 o Friends c=type}","\
{5 o Leisure c=type}","\
{6 o Private c=type}","\
{7 o Business c=type}","\
{8 o Received c=type}","\
{9 o `Non addressbook` c=type}","\
{10 o Incognito c=type}","\
{endtp}","\
{1 cb UseOnlyFirstProfile}","\
{sm Profile1}{2 usetp call}{endsm}","\
{sm Profile2}{13 usetp call}{endsm}","\
{sm Profile3}{24 usetp call}{endsm}","\
{sm Profile4}{35 usetp call}{endsm}","\
{sm Profile5}{46 usetp call}{endsm}","\
{sm Profile6}{57 usetp call}{endsm}","\
{sm Profile7}{68 usetp call}{endsm}",00
#pragma disable old_equal_ff
|
// edit: tak ted jsem zkoušel experimentovat a bohužel s tímto nainstalovanýmm patchem se mi nikdo nedovolá, ani ten kdo není vůbec v adresáři .... zkoušel jsem verzi 3.2 a telefon se při každém hovoru vypne
// edit2: tak verze 1.4 pro změnu nedělá vůbec nic, at dám volajícího do jakékoli skupiny, vždy se dovolá ... _________________ c35i > M75 |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 8:26 am Post subject: |
|
|
ty jsi nikdy neslyšel "Master Patch"
máš zapnuté v aaktuálním profilu Menu Nastavení Nast.Volání Filtr vyber jakoukoli skupinu, tady jde jen o to, že pokud bude Vyp, tak je zakázaný ten filtr.
potom v Master midletu zapni ten Filtr a jednoduše vyber pro skupinu z možností : {Normal |Drop | Busy |Quiet} _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
JirkaX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 8:40 am Post subject: |
|
|
máš pravdu "master patch" jsem jen slyšel, ale myslel jsem že je to něco jako "knihovna" pro ostatní patche, instalovaný ho mám, ten filtr jsem nasel, je vyp., jen mi prosim rekni kde najdu ten Master midlet, v patchování jsem fakt nováček, včera jsem si o tom něco přečetl tady a většina patchů mi funguje mám M75 fw25.
//edit: už jsem to našel, tak musím Master Patch a na něm zavislé patche odinstalovat a dát jit dle postupu, díky za nakopnuti _________________ c35i > M75 |
|
Back to top |
|
 |
JirkaX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 10:14 am Post subject: |
|
|
No tak jsem to nainstaloval ten master patch, po něm master midlet, a pak jsem chtel nejaké patche závislé na master patchi, ale v konfiguraci se mi to neobjevi, je tam jen defaultni soubor configs.txt, ktery chtel zkopírovat s do misc/patches/ptc ale s instalaci noveho patche se nic neobjevi, tak nevim, jak s tim pracovat, to jsem bohuzel nikde nenasel
// edit:
řídíl jsem se tímto článkem http://www.siemensmania.cz/content.php?id=667 a stejně to nejde, když jsem nenahral ten soubor configs.txt, tak to hlasilo chybu, když jsem ho tam nahrál, tak se tam objevují 2 patche, jeden "First patch" druhý je nějaký ruský, po aplikaci nového patche se tam nic neobjeví, takže nové patche nejdou konfigurovat, když jsem zkoušel refresh, tak telefon okamžitě umřel, dodám jen že jsem před master patchem a před nahráním master midletu aplikoval patch Funkce a knihovny verze 7.9.2006 tuším, master patch mám verzi 14 ... opravdu by to chtelo navod pro uplne nováčky, ve forech možná neco je, ale ono se to dost špatně hledá, když thread má 21 stránek a nejde zobrazit vše najednou ... a v článcích taky nic nenacházím podle klíčových slov master midlet a master patch ... _________________ c35i > M75
Last edited by JirkaX on Fri Mar 16, 2007 10:39 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
JirkaX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 10:41 am Post subject: |
|
|
mart22 wrote: | http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/patches/M75/M75v25_BlackList_v3_2-MP.vkp tenhle jsi aplikoval? V mastermidletu se ti musí objevit Black List |
ano aplikoval a nikde se nic neobjevilo ... fakt nevim, co dělám špatně
// edit: ten se mi v misc/patches/ptc objevili 2 soubory 00000123.ptc a 00000456.ptc a soubor configs.txt se také změnil ale vypis jen těch 2 původní patchů zůstal, nic nového, to jsem telefon už xkrát restartoval
// edit2: no podle configs.txt jsou to konfigurační věci k těm 2 patchům s defaultního souboru, podle id, ale fakt jinak nevim, co s tím _________________ c35i > M75 |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
JirkaX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 11:04 am Post subject: |
|
|
mart22 wrote: | fakt nevim proč se to neukazuje. ještě smaž vše ze složky ptc |
smazáno, ale stejně to nejde, a navic ten nejnovější blacklist, způsobí, že když se mi nedovolá nikdo, telefon při příchozím hovoru okamžitě chcípne, v ptc se při aplikaci jakékoli patche který je aplikovaný na master patch prostě nic v adresáři neobjeví .... ručně vytvořený config to načte, takže cesta je v pořádku .... má se opravdu sám při aplikaci patche vytvořit nějaký soubor v tom ptc nebo se to musí nějak ručně ? _________________ c35i > M75 |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
JirkaX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|