View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wolkow rozumbrada

SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:51 am Post subject: |
|
|
To jsem psal já naposledy. Ty XP Pro Co mám začinám úplně nsnašet. Jako kdyby microsoft odvaděl práci čím dál tím hůř.
Jsem si totiž jistej, že já jsem do kompu nedal nic co by to mohlo blokovat, podle to musela být někde nějaká díra a chytil jsem červa či čert ví co. A přitom na aktualizace jsem se díval minulý týden.  _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:38 pm Post subject: Nastavení GPRS modemu |
|
|
Zkoušel jsem GPRS Modem asistant, aby mi nainstaloval modem a nepovedlo se. Díky tomuto článku se mi podařilo nakonec ručně vše nastavi a chodí to. Mám W2k a S65 (FW25) připojený přes infraport. SW od siemensu mi tam dal 2 GPRS modemy (1 GPRS via infraport a 2. modem SE45!). Docela jsem si s tím vyhrál než jsem to rozchodil. Asi bych to ale už po druhé nezopakova. Jak tady čtu nikdo s tím nemáte podobné problémy?? |
|
Back to top |
|
 |
jody začátečník

SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:55 pm Post subject: GPRS modem v linuxu |
|
|
A nevite nekdo jak zprovoznit gprs modem na M50 nebo CX65 (podle toho co bude jednodussi) v linuxu? Nejaky ovladace kde sehnat a nejaky postup nevi nekdo prosim? _________________ SIEM C35 -> M50 -> CX65 FW50cz@CX70 FW56
SIEMENS FOREVER |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:17 pm Post subject: |
|
|
Já už jsen to zprovoznil před pár dní a že neuhodnete jak? No přece novou instalaci XP
2 jody: to ti neporadim  _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 12:57 am Post subject: Re: GPRS modem v linuxu |
|
|
jody wrote: | A nevite nekdo jak zprovoznit gprs modem na M50 nebo CX65 (podle toho co bude jednodussi) v linuxu? Nejaky ovladace kde sehnat a nejaky postup nevi nekdo prosim? |
vse by melo byt soucasti jadra a zbytek nastavis v kppp ci jinym programu - cihni na abclinuxu.cz, tak je navodu pozehnane... ja si podle nich rozchodil gprs pres bluetooth |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:06 am Post subject: |
|
|
Jacek wrote: | Sice se připojím, ale to je tak asi vše. Odešle se z mého PC něco kolem 2-3 kB a přijme se několikset bajtů a pak konec.
Jeví se to, ajko že připojený jsem, ale odesílat a srahovat se nedá. Nevíte, čím to může být? |
Používám S45i a ET Data Nonstop.
Jako laik nevím přesně proč ale u Win98 mi pomohlo následující:
1) V Ovládací panely -> Síť -> Konfigurace jsem měl v okně nainstalovaných součástí sítě dvě stejné položky Telefonní adaptér. Jednu z nich jsem odstranil tlačítkem Odebrat. Po novém připojení mi net začal ihned fungovat.
2) Podobný problém se po nějaké době vyskytl po odinstalaci ET Akcelerátoru. V Ovládací panely -> Možnosti sítě internet -> Připojení -> tlačítko Nastavení -> Proxy server mi zůstala zafajfkovaná volba Používat proxy server. Po odfajfkování se net opět rozběhl. No, rozběhl je silné slovo protože bez ET Akcelerátoru je současné době většina servrů nedostupná.  |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:53 pm Post subject: Docela drahý |
|
|
Podle návodu jsem si úspěšně nainstaloval GPRS modem. Připjil jsem se rychlostí asi 115 Kb/s a jen tak pro zkoušku jsem zkusil adresu seznam.cz Stránka se normálně načetla a tak jsem se zase odpojil. Po chvíli mi přišla sms "Vážený zákazníku, z důvodu nulového kreditu vám...blabla..." Můj kredit byl -27Kč (zdůraznuji mínus)
Chtěl bych se zeptat jestli je to normální, protože jsem byl připojen cca 2min a můj původní kredit byl asi 50Kč
Kdybych se býval neodpojil tak rychle, tak bůhví jak by to dopadlo  |
|
Back to top |
|
 |
danri kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:28 am Post subject: |
|
|
To je celkem jedno jak dlouho jsi byl pripojen.GPRS se neuctuje podle casu ,ale podle stazenych dat.
Takze je hlavni kolik kB jsi za tu dobu stahl. |
|
Back to top |
|
 |
Womáčka kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 2:11 pm Post subject: Rychlost GPRS |
|
|
Zdravím všechny, nastavil jsem si podle návodu připojení k internetu pomocí GPRS a po restartování počítače mi připojení funguje bezvadně, jen mám rychlost připojení 115,2Kb/s.NEní to nějak moc,když GPRS má mít rychlost 14,4Kb/s ? Teda ne že by mi to vadilo. :o Jen bych rád věděl jestli je to normální?
Díky  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 2:16 pm Post subject: |
|
|
Tech 115 je rychlost pripojeni PC<->mobil A GPRS nema rychlost 14,4 (to je CSD u O2 ). _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
tomis.novotny kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 12:52 pm Post subject: GPRS přes Bluetooth |
|
|
Jak mám postupovat, když mám připojený telefon přes Bluetooth? Je to to samí nebo musim nastavit něco jiného? Dík za odpověď |
|
Back to top |
|
 |
kokos111 začátečník

SMM
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 10:41 am Post subject: |
|
|
stale mi pri pripajani hadze chybu 734 pri registracii do siete nieco s protokolom linky PPP. neiete co s tym? _________________ motorola D520 => Nokia 3310 => Sagem My X5-2 => SE T610 => a potom som konecne dostal rozum - EL71 (FW45 + vela vela patchov), 512MB karta, HHS-150, DCA-110 |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

SMM
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 1:37 pm Post subject: |
|
|
kde by se dal sehnat driver pro Win Vista x64? diky _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
Lumir Navrat kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Thu May 01, 2008 6:23 am Post subject: |
|
|
Pridavam se k otazce. Pri pokusu nainstalovat Snadne pripojeni k me C75, mi sice telefon na usb DK-1 detekovat, ale selhal pri instalaci modemu. Pritom pro XP to je jen INF soubor, tak by snad nekdo mohl dokazat to zeditovat korektne pro Vista x64. |
|
Back to top |
|
 |
Lumir Navrat kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Thu May 08, 2008 9:27 pm Post subject: |
|
|
Takze si odpovim sam:
Soubor SiemensGPRSXP.inf staci upravit tak, ze sekce
[Siemens] se v ramci souboru zkoporuje a pojmenuje
[Siemens.NTamd64].
Diky tomu rucni pridani jiz nabidne seznam tech modemu a podari se nainstalovat ovladac modemu.
Pak staci jiz pridat podle navodu nove telefonicke pripojeni.
Bohuzel Nefunguje Snadne pripojeni od Vodafonu, ale to rucni jede. Nasledne pak je mozne pres Snadne pripojeni zapinat a vypinat pripojeni. |
|
Back to top |
|
 |
|