View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Mon May 21, 2007 6:30 pm Post subject: Záchrana dat z restartujícího se SXG |
|
|
Tak se mi snad poprvé stalo to, co možná většině majitelů SXG. Neustálý restart. Problém ale je, že mám v telefonu nějaké fotky a další soubory, které bych chtěl docela zachránit, než udělám customizaci .
V případě, že z telefonu vyndám SIM kartu, nesnaží se zapnout a tak se nerestartuje. Když ho připojím, tak se s MPM spojí, nezobrazí se však žádné disky . S BMC se nespojí vůbec. S QPST se spojí úplně normálně, zobrazí všechny soubory... Jenomže je nemohu zkopírovat. Hodí se hláška, že k nim nemám přístup . Zkrátka pokud se mi podaří i v jiných programech zobrazit obsah filesystému, nemohu ho kopírovat . Asi s tím nic nevřeším, že?
Díky _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
GgDag-SK Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon May 21, 2007 6:31 pm Post subject: |
|
|
Skusal si DM ? |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Mon May 21, 2007 6:36 pm Post subject: |
|
|
FM i DM nepomáhají. Prostě me to nenechá kopírovat z uživatelských souborů . Některé ostatní jdou  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Mon May 21, 2007 7:08 pm Post subject: |
|
|
Tak už jsem na to vyzrál! (Mělo mě to napadnout dříve ... )
Na SIM kartě jsem si nastavil PIN (což jsem předtím neměl ), takže jsem v telefonu měl SIMku a přitom se nesnažil zapnout, čímž se neresetoval, ale byla v něm ta SIM karta . QPST mi sice po každém druhém souboru házel hlášku, že soubor nemohl být zkopírován, ale nakonec se mi podařilo zkopírovat všechny, co jsem chtěl
No nevím, proč to bez SIM karty nejde. Snad přece není rozdíl v tom, jestli jsem nezadal PIN, nebo jestli vůbec nemám SIM kartu, ne? No každopádně pro SXG to zjevně rozdíl je
PS: Teď si připadám, že jsem zakládal topic ještě před tím, než jsem se snažil problém vyřešit sám, ale není to tak . Snažil jsem se o to už několik dní. Takže teprve až když jsem byl beznadějný, obrátil jsem se na starou dobrou SM  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Thu May 24, 2007 2:16 pm Post subject: |
|
|
Ja som sa tiez dostal dnes do rovnakej situacie, ale bmc mi cez obex sice nesiel, ale cez brew ano.
BTW - kua co je to za telefon, co sa zacne resetovat po tom, ako dostane obycajny gif cez IrDA  _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
whito všeználek

4279.78 SMM
|
Posted: Thu May 24, 2007 2:35 pm Post subject: |
|
|
ak sa dostanes do brew, vyberies aj veci z flexu  _________________ A35>A55@C55>C60>S65>SX1>S75>SXG75=KO>CF62>SXG75>SL91>CX75
SE d750i CID36 red >w800i CID36 red +tunning (patche vkp)
Motorola Rokr E1
SE P1i |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
Posted: Thu May 24, 2007 8:59 pm Post subject: |
|
|
Teší ma, že som (zatiaľ) nemal žiadne problémy s mojim SXG-čkom , aj keď je to testovací kus  _________________
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
|
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Fri May 25, 2007 9:01 pm Post subject: |
|
|
Tak ÚPLŇĚ přesně tohle jsem si říkal ještě nedávno také , při pohledu na nešťastlivce s mrtvým, nebo často se resetujícím SXG.
Teď už alespoň vím, co znamená ten neustálý restart pořád dokola
Jinak ten reset se mi začal dít po tom, co jsem půjčil telefon kamarádovy, který ho takovou silou "upustil" (alespoň to tvrdil) že se dokonce ulomila taková ta pojistka na baterce . Nejprve jsem se zděsil, že je to HW, ale teď už mi zase jede úplně v pohodě  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|