View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
luba32 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 26, 2007 8:55 am Post subject: nova klavesnice EL71 |
|
|
ahojky,
nevite nekdo, kde by sa dala poridit nova klavesnice pro EL71? na te moji jsou uz smazany znaky...predem diky za info |
|
Back to top |
|
 |
vangelm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:27 pm Post subject: Re: nova klavesnice EL71 |
|
|
tak toto by som chcel aj ja, tiez sa mi ten povrch olupal, ak by niekto vedel, ci sa to niekde da kupit, dajte vediet. |
|
Back to top |
|
 |
iqlogic začátečník

109.18 SMM
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 1:57 pm Post subject: |
|
|
nefim ci to pojde ale skuste to dat na reklamaciu ako vadu materialu ktora brani plnohodnotnemu pouzivaniu ... mne to uznali na Nokii 3510 a Siemens MC60 kde sa mi tiez vydrali tlacitka ... boli to sice starsie typy ale ak sa rek. podmienky nezmenili mohli by vam to unat _________________ Xperia Arc S @ DoomKerneL  |
|
Back to top |
|
 |
vangelm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 3:10 pm Post subject: |
|
|
nj, ale uz som ho mal rozobraty - robil som TP, mam tam nebrand firm... takze asi by som s reklamaciou nepochodil a ako je uz zvykom, co sa tyka reklamacii B-S, tak ti vacsinou povedia, ze nie su nahr. diely, ze si mas vybrat iny fon - to by som mojmu milacikovi nikdy neurobil!!!  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|