View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kuk1 začátečník

Joined: 16 Nov 2006 Posts: 79 Location: Praha Phone: EL71 367.72 SMM
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 5:54 pm Post subject: FW 45 & problémy |
|
|
Zdravím nedávno jsem dal do své EL71 firmware verze 45 a telefon se chová ještě hůř než s FW38.Nejde mi teď přehrávat video ve formátu mp4 a to přehrávám video který předtím fungovalo na mé EL71 na 100% .
Dále telefon je nestabilní jak Chernobylský reaktor, tudíž nikdo neví jestli to bouchne nebo ne a kdy. Firmware jsem vytáhl programem Smalter abych ho mohl použít v programu Smalter v32. A ještě jedna věc, při přehrávání FW jsem vynechal jedno generování kódů a to je jak se píše - "Posledným krokom je skopírovanie loaderu do adresára ViSoft/V_Klay/data/Loaders . Vyberte nastavenie x65 (x75) Pasword boot, poprípade x65 (x75) imei a už by ste sa váš telefón mal bez problémov spojiť s programom V_Klay." Má to nějaký vliv na funkci telefonu?? Jo a mobil nemám od žádného operátora. |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 7:26 pm Post subject: Re: FW 45 & problémy |
|
|
kuk1 wrote: | Dále telefon je nestabilní jak Chernobylský reaktor, tudíž nikdo neví jestli to bouchne nebo ne a kdy. |
Timto te chci vyvezt z omylu, cernobyl nebouchl sam od sebe, ale byla to vinna tech inzeru co testovali kolik to vydrzi a taky to bylo tim ze cernobylsky ctvrty reaktor (ktery bouchnul) nemel dodelany nejaky testy _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 7:42 pm Post subject: |
|
|
Yeah, Moucha uvádí věci na pravou míru. 8)
V první řadě je divný, že FW45 nepřehrává mp4 videa... zkusil bych to video převést v jiném programu na mp4.
No a potom trochu nechápeme tu pasáž, kde pleteš dohromady jablka s hruškami, resp. generování Loaderů do V_Klaye a jednoduchou záležitost přehrání FW.
Zkus to napsat víc chesky, ať to můžeme vyřešit...  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
maydayanthem badatel

174.76 SMM
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 12:01 pm Post subject: |
|
|
Yo, yo
fakt, ze ani ja som nepochopil wo co go?
Koho zabilo???
 _________________ s35 fw18 -> s55 fw91
now cx75 fw25 + e71 fw41 + DCA-510 + DCA-140
samsung D900i -> strasna sracka, ved to ani nie je telefon! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|