clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Budík nezvoní a nev_Y_bruje.

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Budík nezvoní a nev_Y_bruje.

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Serifus
badatel
badatel

805.58 SMM
PostPosted: Sat Jan 27, 2007 4:09 pm    Post subject: Budík nezvoní a nev_Y_bruje. Reply with quote

Zdravím! Mám problém... budík si zvoní jen někdy. A to je docela velkej problém. Teď i divně vibruje, když zvoní. Vždy jen trochu "pšoukne" místo pořádnýho "prdu", jako když mi třeba někdo volá... Poraďte, prosím.
Back to top
View user's profile Send private message
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

10072.34 SMM
PostPosted: Sat Jan 27, 2007 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

Prehrat fw na fw26. Pri fw22 mne budik ide vzdy. Ale musi byt mobi zapnuty.To s vibra ti neporadim.
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Sat Jan 27, 2007 4:19 pm    Post subject: Reply with quote

Tohle způsobuje vypnuté vyzvánění. Telefonu totiž někdy trochu hrabe - třeba když připojíš a odpojíš sluchátka, tak tam pak asi zůstane nastavení z jinýho profilu, kde je ztlumená hlasitost, nebo co a pak budík nezvoní, a dokonce vibruje jen takovou krátkou "křečí" v intervalech cca 30 vteřin.
Takže vždycky kontrolovat... jestli to nepomůže, tak přehrát FW.

martinw
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 27, 2007 4:53 pm    Post subject: Reply with quote

mrkni i na toto : http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=25356&start=135
Dracula-Paja
badatel
badatel

285.82 SMM
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 7:45 pm    Post subject: Reply with quote

ccd98 wrote:
Tohle způsobuje vypnuté vyzvánění. Telefonu totiž někdy trochu hrabe - třeba když připojíš a odpojíš sluchátka, tak tam pak asi zůstane nastavení z jinýho profilu, kde je ztlumená hlasitost, nebo co a pak budík nezvoní, a dokonce vibruje jen takovou krátkou "křečí" v intervalech cca 30 vteřin.
Takže vždycky kontrolovat... jestli to nepomůže, tak přehrát FW.

Stalo se mi přesně to jak to popisuješ. ale začalo se mi to stávat teprve od včerejška, kdy jsem poprvé do telefonu hodil nějaký nový téma a patche ze SM, takže asi to dělá některej z Patchů nebo téma...sice nevim jakou by to mohlo mít spojitost, ale už mam SXG dost dlouho a sluchátka poslouchám hodně, ale tohle se prostě nestávalo....

kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 10:11 am    Post subject: Reply with quote

Patchema to nebude...ale s tematem by to mohlo mit spojitost..zkus ho zmenit a uvidis. Jinak na budik doporocuju pouze melodie z telefonu nikoliv z karty. a vecer kontrolovat zda nemate ztlumene vyzvaneni.Jinak spolehlivost budiku pouze pri zapnutem telefonu

//Upraveno. Nepouzivej zbytecne citace. Moucha

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Alda5
začátečník
začátečník

64.14 SMM
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 10:23 pm    Post subject: Reply with quote

Mohu potvrdit, že do teď mi šel budík skvěle (FW 22), až nyní mi budík začal zvonit už o několik hodin dřív. A asi jsem přišel na to, co mi to dělalo. vždy jsem si nastavil budík na ten jeden konkrétní den a vše šlo skvěle. Až před třemi dny jsem nastavil budík na celý týden (kolonka- POUŽÍT DENNĚ) a ráno byly první problémy na světě. Od té doby zas nastavuji budík každý večer na konkrétní den a vše běží jak má. Melodiji k buzení používám ve formátu mid a mám ji nahranou v paměti telefonu.
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum