View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 9:51 pm Post subject: Entering Download Mode. ??? |
|
|
Zdravím! Měl jsem SXG v kapse, vytáhnu a koukám, že displej svítí. Je šedý a v první pětině obrazovky je o něco světlejší šedý obdélníček a v něm černě malým písmem napsáno:
Entering Download Mode.
Nešlo nic dělat. Poprvé za existenci mojí SXG jsem byl nucen vytáhnout baterii. Nevíte, co to mělo být? Podotýkám, že do kapsy jsem dával telefon se zamknutými tlačítky a ještě nikdy se mi jen tak samy od sebe neodemknuly. Díky předem. _________________ C35i ---> SXG75  |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 10:06 pm Post subject: |
|
|
Tak tohle se děje, když např. přehráváš FW, nebo do tohoto stavu přehodíš telefon ručně kabelem.
Možná se ti také telefon vyplnul a když se zapínal, držel se sám křížek (Jenomže to se nepřechází do Download Módu ).
Nepřerušil jsi např. někdy nedokončené přehrávání FW a po pozdějším restartu telefon naběhl do Download Módu? No to asi ne...
Nevím, zvláštní ... _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 9:06 pm Post subject: |
|
|
Díky. A z toho plyne co? Resetnout to? _________________ C35i ---> SXG75  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|