clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - zaloha eeprom pres v-klay

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

zaloha eeprom pres v-klay

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 3:44 pm    Post subject: zaloha eeprom pres v-klay Reply with quote

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=52
tady je popsany jak zalohovat FF a pak eeprom... akorat ze ja ve v-klayi (zkousel jsem verze 3.2 a 3.3) jak je "pamet telefonu - z adresy" moznost eeprom vubec nemam... a potrebuju ju zalohovat ptz kdyz jsem si nahral ten clear FF odsud se SM tak mi nesel spustit foun.. jenom to piplo.. tak tipuju ze kdyz nahraju ten clear FF tak je potreba tam pak soupnout jeste moju eeprom abych tam mel svoje imei a tak..snad to chapu dobre,.. no a tak jsem to prehral zpatky fullflashem co jsem udelal nez jsem tam hazel ten clear FF a potrebuju zalohu te eepromky.. a tam je na vyber akorat EELITE a EEFULL.. je to neco z toho?..pls poradte

maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:10 pm    Post subject: Reply with quote

uz jsem tady objevil ze staci pres program eeprom tool zalohovat blok 76.. akorat ze eeprom tool mi nak negunguje... mam S75 a furt mi to pise "scanning".. a pritom vim ze driv mi to fungovalo.. zalohoval jsem si pres to seznam znamych bt zarizeni.. Think
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

pro práci s Siemens EEPROM tool je potřeba mít telefon v service mode >
do service mode se dá uvést např. pomocí Papua Utils (první záložka, tlačítko service mode..)

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

dekuji za odpoved pane redaktore Laughing
maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:40 pm    Post subject: Reply with quote

tak jsem zalohoval ten blok 76 a po nahrati toho clear FF jsem ho tam supnul.. (oznacil ho a dal save).. a furt mi to pri zapnuti jenom pipne.. tak zas nahravam zpatky ten muj posledni FF nez jsem nahral ten clear... udelam zalohu cele eepromky a zkusim to znovu..... myslite ze to pomuze a nevite proc nestacil ten blok 76 aby to fachalo?
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

skus celou EEPROM Think

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wojnar
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

0.24 SMM
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 9:13 am    Post subject: Reply with quote

Akorát, vím ještě, že jsem někde, u některého návodu na zálohu a opětovné nahrání EEPROM četl, že se, ačkoli tlačítko na to je, nemá nahrávat EEPROM celá najednou. Pry je tam nějaká chby v programu a blbne to. Mají se označovat jednotlivé části a nahrávat postupně.
Možná se mýlím, možná už je to vychytané, ale já jenom tak, že jsem někde na to narazil a taky kdybych to dělal, nedělal bych to dřív než bych to zase našel.

maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 10:16 pm    Post subject: Reply with quote

tak jsem tam zkusil v eeprom tools nahrat celou zalohovanou eepromku a furt to vyhazovalo naky chyby ( a to i kdyz jsem to nahraval po castech postupne.. )...tak jsem normalne ve v-klayi vytvoril zalohu EEFULL a EELITE a pak ju nahral na ten cistej FF a hura.. konecne foun jenom nepipne a aspon se zapne... normalne je tam animacka, pak zadam pin, sviti tam start assistant.. ale pak kdyz se dostanu na mainscreen tak mi tam chybi tlacitko pro vstup do menu (ne ze by tam jenom chybel obrazek ale proste se stiskem prostredniho tlacitka nejde do toho menu dostat).. sipkou dolu se nejde dostat ani do adresare apod.... a furt mi to dela PX... sice je to firmware 23 ale to snad nemuze mit tolik chyb.. .takze absolutne nechapu kde je problem.. nahral jsem clear FF a pak tam supnul svoju eepromku a furt to nefacha jak by melo Sad jinak jsem se zkousel pres simoco divat do adresaru a data tam sou tak jak tam byt maji (tzn puvodni obrazky,aplikace apod...) takze to je ok.. ..ale proste je to furt naky divny a pokud mi nekdo neporadi co s tim tak tam proste supnu svuj nejstarsi FF.. zatim ale preferuju ten clear ptz ten je stopro bez chyb myslim.,.kdezto kdo vi jakej bordel je v tom mym....
pls poradte Rolling Eyes

maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 5:09 pm    Post subject: Reply with quote

dál jsem tam nahral fw47 a furt to stejne blbne.. nejde se dostat do menu a furt to dela PX.. do toho menu se prej nejde dostat kvuli tomu ze mi tam chybi FFS (ten clear FF tady ze SM je totiz proste bez FFS Rolling Eyes ) - rikal to pip@ tady ze SM... tak jsem se pokousel do founu nahrat FFS k fw40 pres winswup a proste to nejde... kdyz to zkousim pri vyplym founu tak to nic nedela.. a kdyz pri zaplym tak se foun vzdycky jakoby PXne ve chvili kdy by se to melo zacit nahravat.. takze to shrnu - mam tam clear FF tady ze SM, nahral jsem tam svoji eeprom (tzn MAP 47) a pak fw47 ... a tedka nejsem schopnej tam dostat ten FFS... myslite ze by pomohlo kdybych to nahral treba v jinym poradi?.. nejdriv ten FF, pak treba fw, pak FFS a az nakonec svoju eeprom?.. je totiz mozny ze to tak blbne ptz mam ve founu nejnovejsi verzi MAP ale zadny FFS.... poradte pls.. Pray som bezradny Brick wall Think Rolling Eyes Smile
X-cast
začátečník
začátečník

Phone: S5620 Monte
170.96 SMM
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

to jsem teď řešil taky že jsem nahrál clear FF a na mainscrean chybělo tlačítko na menu a pořád se s pípnutím vypínal... vyřešil jsem to tak že jsem na nahrátí clear FF použil tenhle návod. až jsem ho nahrál tak jsem znovu zavedl Skey, použil FFSInit a nahrál winswupovou verzi fw47
M35i--->S65 (ten sem odrovnal jedním škrábnutím nehtu)--->MT50 (odešel display)--->M35i podruhé Very Happy--->S75 fw47 + D4X TnG v2--->dne 23.7.2009 rozkousán psem--->Další S75--->dne 21.6.2010 navěky ztracen Crying or Very sad = Konec Siemensů... R.I.P.--->Samsung GT-S5620 Monte
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 5:52 pm    Post subject: Reply with quote

Nastavte čo všetko chcete aplikovať . Treba to nastaviť tak, ako je na obrázku a nezabudnúť zaškrtnuť Recalks all keys from page Codes for outfile.
...tady v tehle casti... mam to nastavit presne podle obrazku? aji to DB Name (podle obrazku New FF..defaultne je to v programu nastaveny jako UserBackup), Mobile Name (podle obrazku S65 - to bych teda asi nechal na S75 Very Happy ) a LG pack (podle obr. lg1 ..defaultne je to v tom programu lg4)....??

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum