View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 6:37 pm Post subject: |
|
|
koc.pet wrote: | tak sem zjistil, že IMEI v telefonu se neshoduje s IMEI pod baterií a na krabici... |
No, tak to hovoří za vše...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Gal.R kolemjdoucí
Joined: 04 May 2006 Posts: 24 Location: Kamenná 967 Mor. Nová Ves
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 8:47 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem ho dneska poštou odeslal zpátky Ještě jim písnu mejlík ať se pojistím  _________________ Gal.R |
|
Back to top |
|
 |
martas.r kolemjdoucí
25.40 SMM
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:59 pm Post subject: |
|
|
Ahoj, už ti odpověděli?
Taky uvažuji, že bych si tam S75 koupil, ale teď nevím...
Díky
//mario_liptov: NECITUJTE PREDCHADZJUCE PRISPEVKY. |
|
Back to top |
|
 |
Gal.R kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 5:16 pm Post subject: |
|
|
Ještě ne. Zkusím ještě počkat tento týden a když nic, tak příští týden jim zavolám. _________________ Gal.R |
|
Back to top |
|
 |
martas.r kolemjdoucí
25.40 SMM
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:21 pm Post subject: s75 |
|
|
Jak jsi pořídil s tou reklamací?
Dík |
|
Back to top |
|
 |
Gal.R kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 10:58 am Post subject: |
|
|
Tak už mám doma. Nejdřív dělali jako by na mě zapomněli, když jsem k nim několikrát průběžně volal tak se neozvalo nic jiného než hlasová schránka, no tak mě to pestalo bavit, poslal jsem tam bráchu (dělá v Praze školu:) a asi po půl hodině mě došel mail s omluvou, že mi hned pošlou nový přístroj, navíc jako "odškodné" HF sadu do auta. Další týden přišlo vše v pořádku.
Edit:
Jinak se ještě omlouvám za zpožděnou odpověd, telefon přišel asi před třemi týdny, akorát mám doma pos*aný počítač
//mario_liptov: pouzivajte pre prehladnost EDIT... _________________ Gal.R |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|