Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
del42sa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 12:58 pm Předmět: Siemens CX 75 a MP3 |
|
|
Ahoj všichni protože jsem po několikátém hledání na siemens mania nemohl najít návod, tak se chci zeptat takto.
Chci si do Siemense CX 75 nahrát ten patch, který umožňuje přehrávání MP3 na pozadí. Myslím že se to jmenuje "skok do native menu ###"
nechci žádné "Elfy" ani jiné alternativní přehrávače, chci jen ten patch, link a návod....
Díky
Zdeněk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 2742 Bydliště: NZ, Slovensko
98063.28 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
simp moderátor

Založen: 23. 07. 2005 Příspěvky: 1244 Telefon: S65 11968.90 SMM
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 3:16 pm Předmět: |
|
|
A v čem je problém? Na hlavní stránce je sekce Download, v ní Patche. Konkrétně patche pro CX75 FW25 zde. Je to patch číslo 452. Jak je tam psáno, potřebuješ ještě patch na Servisní menu (číslo 385). Pokud máš starší verzi firmwaru, buď si ji aktualizuj na nejnovější, pokud nechceš, najdi si, zda tyto dva patche existují pro Tvůj stávající firmware.
Pokud nevíš, jak aplikovat patche, tak si tu na Siemensmanii sám najdi návod na V_klay a generování kódů.
Ještě dodám, že pokud nemáš servisní kabel (DCA-510), tak ani nic nehledej...
EDIT: Spikeboy byl sice rychlejší, ale svou odpověď tu taky nechám. I když jsme to psali nezávisle na sobě, hezky se doplňujeme. Já jsem napsal konkrétní patche, Spikeboy dal odkazy na návody. Takže del42sa už vlastně nemá, co hledat. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
...pokud do telefonu zavedeš SKEY, tak neni potřeba patch na servisní menu...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
del42sa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 12:32 pm Předmět: re patch |
|
|
citace: | A v čem je problém? Na hlavní stránce je sekce Download, v ní Patche. Konkrétně patche pro CX75 FW25 zde. Je to patch číslo 452. Jak je tam psáno, potřebuješ ještě patch na Servisní menu (číslo 385). Pokud máš starší verzi firmwaru, buď si ji aktualizuj na nejnovější, pokud nechceš, najdi si, zda tyto dva patche existují pro Tvůj stávající firmware.
Pokud nevíš, jak aplikovat patche, tak si tu na Siemensmanii sám najdi návod na V_klay a generování kódů.
Ještě dodám, že pokud nemáš servisní kabel (DCA-510), tak ani nic nehledej... |
děkuji za "vysvětlení" Servisní kabel mám a S-key zavedený v telefonu taky a verzi firmware mám w25.
Problém je v tom, že když jsem dál vyhledávat ve fóru, tak jsem žádný takový odkaz nenašel, stačí si sám napsat třeba : CX 75 a mp3 nebo mp3 na pozadí a najde člověk plno témat, ale v žádnem nebyl tento link, jinak v sekci patche jsem byl také (samozřejmě), ale vzhledem k tomu, že každý to tu nazývá jinak, tak "změna hlavního menu v superrychlé menu" mi zrovna nic neřekla o možnosti hrát mp3 na pozadí....
tolik na vysvětlenou
Jinak mám všechny ty utility, jako V-Klay, Papua, atd.
Takže vzhledem k tomu, že se i různí názory na to jak tento patch zavést, tak se ptám :
vymaže mi tento patch snad něco v telefonu ? (že ta záloha)
je mít potřeba teda patche dva nebo jen jeden ?
děkuji
Zdeněk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
simp moderátor

Založen: 23. 07. 2005 Příspěvky: 1244 Telefon: S65 11968.90 SMM
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 2:59 pm Předmět: |
|
|
Záloha FF (fullflash) je pro případ, že by se něco podělalo, což se výjimečně stát skutečně může. (nemáš se sice čeho bát, ale udělej si ji!!!) Například při výpadku proudu během aplikace patche atd. Ale jak ses ptal, zda se smažou nějaká data z telefonu - nesmažou.
Pokud máš zavedený Skey, tak stačí ten jeden (patch číslo 452 - skok do hlavního nebo native menu po stlačení ###).
V popisu je u něj napsáno "Musí být aktivované servisní menu a v položce LOGAL vybrát aktivovat Enable ###" Vzhledem k tomu, že S-key už máš, by toto jít mělo i bez toho druhého patche, o kterém jsem psal výše (patch číslo 385 pro aktivaci servisního menu).
Myslím, že názory na to, jak patch zavést, se nerůzní, to Ti napsal Spikeboy velmi přehledně...
SPIKEBOY napsal: | Najprv si vygeneruj kódy, sprav si zálohu FF a patchuj podla návodu. (pokial nemáš FF nepúšťaj sa do patchovania!) Inak všetko potrebné je vo FAQ |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
del42sa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 11:44 pm Předmět: re patch |
|
|
patch se mi podařilo nahrát úspěšně, nicméně ten skok do native menu mi nefunguje...
nahrál jsem tan i ten druhý patch, ale nevím kudy se do toho servisního menu dostanu ? (abych tam aktivoval " Enable ###"..)
citace: | Najprv si musíte aplikovať patch pre aktiváciu servisného menu pre váš telefon a verziu firmware. Následne sa vám v ponuke funkcií pre nastavenie rýchlej voľby objaví položka Developer Menu. Prideľte ju na niektorý z hotkeys. |
nakonec se mi to podařilo objevit, nicméně i po nastavení LOGAL enable ### to nefunguje, při přehrávání MP3 mačkám křížky jak chci a stejně se do hlavního menu nedostanu........
a pak že ve FAQ všechno najdu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 6:22 am Předmět: |
|
|
Nejdřív zamkni klávesnici a až pak to půjde fungovat. Další možnost je dát v menu upravil playlist (aby to hrálo) a pak ###  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
del42sa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 1:49 pm Předmět: re |
|
|
Tak jsem mi to konečně podařilo, trochu nelogicky, ale po zamknutí to opravdu funguje Děkuji za pomoc, ale musím taky zároveň dodat, že jenom s návody, nebo FAQ si obyčejný uživatel nevystačí, protože spousta věcí tam není napsáno...
díky ještě jednou
Zdeněk
Asi máš pravdu, od toho jsme tady. Vyřešeno, takže zamykám. simp |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|