clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens CX 75 a MP3

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens CX 75 a MP3

Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
del42sa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 12:58 pm    Předmět: Siemens CX 75 a MP3 Odpovědět s citátem

Ahoj všichni protože jsem po několikátém hledání na siemens mania nemohl najít návod, tak se chci zeptat takto.

Chci si do Siemense CX 75 nahrát ten patch, který umožňuje přehrávání MP3 na pozadí. Myslím že se to jmenuje "skok do native menu ###"

nechci žádné "Elfy" ani jiné alternativní přehrávače, chci jen ten patch, link a návod....

Díky

Zdeněk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rolling Eyes zas ja

Najprv si vygeneruj kódy, potom si sprav zálohu FF a patchuj podla návodu. (pokial nemáš FF nepúšťaj sa do patchovania!)

Inak všetko potrebné je vo FAQ (nabudúce sa snaž hladať sám, lebo nie vždy ti niekto poradí) wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
simp
moderátor
moderátor

Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A v čem je problém? Na hlavní stránce je sekce Download, v ní Patche. Konkrétně patche pro CX75 FW25 zde. Je to patch číslo 452. Jak je tam psáno, potřebuješ ještě patch na Servisní menu (číslo 385). Pokud máš starší verzi firmwaru, buď si ji aktualizuj na nejnovější, pokud nechceš, najdi si, zda tyto dva patche existují pro Tvůj stávající firmware.

Pokud nevíš, jak aplikovat patche, tak si tu na Siemensmanii sám najdi návod na V_klay a generování kódů.

Ještě dodám, že pokud nemáš servisní kabel (DCA-510), tak ani nic nehledej...

EDIT: Spikeboy byl sice rychlejší, ale svou odpověď tu taky nechám. I když jsme to psali nezávisle na sobě, hezky se doplňujeme. Já jsem napsal konkrétní patche, Spikeboy dal odkazy na návody. Takže del42sa už vlastně nemá, co hledat.

jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...pokud do telefonu zavedeš SKEY, tak neni potřeba patch na servisní menu... wink

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
del42sa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2007 12:32 pm    Předmět: re patch Odpovědět s citátem

citace:
A v čem je problém? Na hlavní stránce je sekce Download, v ní Patche. Konkrétně patche pro CX75 FW25 zde. Je to patch číslo 452. Jak je tam psáno, potřebuješ ještě patch na Servisní menu (číslo 385). Pokud máš starší verzi firmwaru, buď si ji aktualizuj na nejnovější, pokud nechceš, najdi si, zda tyto dva patche existují pro Tvůj stávající firmware.

Pokud nevíš, jak aplikovat patche, tak si tu na Siemensmanii sám najdi návod na V_klay a generování kódů.

Ještě dodám, že pokud nemáš servisní kabel (DCA-510), tak ani nic nehledej...

děkuji za "vysvětlení" Servisní kabel mám a S-key zavedený v telefonu taky a verzi firmware mám w25.

Problém je v tom, že když jsem dál vyhledávat ve fóru, tak jsem žádný takový odkaz nenašel, stačí si sám napsat třeba : CX 75 a mp3 nebo mp3 na pozadí a najde člověk plno témat, ale v žádnem nebyl tento link, jinak v sekci patche jsem byl také (samozřejmě), ale vzhledem k tomu, že každý to tu nazývá jinak, tak "změna hlavního menu v superrychlé menu" mi zrovna nic neřekla o možnosti hrát mp3 na pozadí....

tolik na vysvětlenou wink

Jinak mám všechny ty utility, jako V-Klay, Papua, atd.

Takže vzhledem k tomu, že se i různí názory na to jak tento patch zavést, tak se ptám :

vymaže mi tento patch snad něco v telefonu ? (že ta záloha)
je mít potřeba teda patche dva nebo jen jeden ?

děkuji

Zdeněk
simp
moderátor
moderátor

Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2007 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záloha FF (fullflash) je pro případ, že by se něco podělalo, což se výjimečně stát skutečně může. (nemáš se sice čeho bát, ale udělej si ji!!!) Například při výpadku proudu během aplikace patche atd. Ale jak ses ptal, zda se smažou nějaká data z telefonu - nesmažou.
Pokud máš zavedený Skey, tak stačí ten jeden (patch číslo 452 - skok do hlavního nebo native menu po stlačení ###).
V popisu je u něj napsáno "Musí být aktivované servisní menu a v položce LOGAL vybrát aktivovat Enable ###" Vzhledem k tomu, že S-key už máš, by toto jít mělo i bez toho druhého patche, o kterém jsem psal výše (patch číslo 385 pro aktivaci servisního menu).
Myslím, že názory na to, jak patch zavést, se nerůzní, to Ti napsal Spikeboy velmi přehledně...
SPIKEBOY napsal:
Najprv si vygeneruj kódy, sprav si zálohu FF a patchuj podla návodu. (pokial nemáš FF nepúšťaj sa do patchovania!) Inak všetko potrebné je vo FAQ
del42sa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2007 11:44 pm    Předmět: re patch Odpovědět s citátem

patch se mi podařilo nahrát úspěšně, nicméně ten skok do native menu mi nefunguje... Crying or Very sad

nahrál jsem tan i ten druhý patch, ale nevím kudy se do toho servisního menu dostanu ? (abych tam aktivoval " Enable ###"..)

citace:
Najprv si musíte aplikovať patch pre aktiváciu servisného menu pre váš telefon a verziu firmware. Následne sa vám v ponuke funkcií pre nastavenie rýchlej voľby objaví položka Developer Menu. Prideľte ju na niektorý z hotkeys.

nakonec se mi to podařilo objevit, nicméně i po nastavení LOGAL enable ### to nefunguje, při přehrávání MP3 mačkám křížky jak chci a stejně se do hlavního menu nedostanu........

a pak že ve FAQ všechno najdu...
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2007 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdřív zamkni klávesnici a až pak to půjde fungovat. Další možnost je dát v menu upravil playlist (aby to hrálo) a pak ### wink

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
del42sa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2007 1:49 pm    Předmět: re Odpovědět s citátem

Tak jsem mi to konečně podařilo, trochu nelogicky, ale po zamknutí to opravdu funguje Very Happy Děkuji za pomoc, ale musím taky zároveň dodat, že jenom s návody, nebo FAQ si obyčejný uživatel nevystačí, protože spousta věcí tam není napsáno...

díky ještě jednou

Zdeněk

Asi máš pravdu, od toho jsme tady. Vyřešeno, takže zamykám. simp
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: