View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vtipi kolemjdoucí
39.36 SMM
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 4:14 pm Post subject: |
|
|
cau,mam obdobny problem, mam CX75 s fw v25 tak jak sem to pred rokem a pul koupim a rad bych si prehral fw,pze mam celej telefon uz zasekanej .. ale:
pri pokusu o prehrani pres winSwup mi to pise:
1) u verze 25(winswup verze): Device protected. Only secure update allowed (v PapuaUtils sem zapsal do telefonu SKEY a stejne to pise
)
2) u verze 14(winswup verze) se me to zepta jestli to chci fakt aplikovat a zacne transfer UP-SW(treti nabihaci polozka ve winSwup) ale po odeslani cca 50kb to napise: Software update denied by mobile
3) a pri aplikovani original fw v.14 ktery ma nakou vlastni instalacku,takze spoustim primo to,mi to taky najde telefon,napise at s tim odted nic nedelam a po chvili to napise "Update neni mozny, chyba SW-verze!"
vubec nevim co s tim, kabel mam DCA-510, napajeni u nej mam vyply,
pres winswup sem to zkousel bud tak,ze sem mel vyplej telefon a pri startu sem dal kratce cerv. tlacitko (je docela problematicky to teefit:) nebo mi prijde lepsi mit zaplej telefon a nechat odskrtly skip,samo si to pak vypne tel. a melo by to ject
-ovladace ke kabelu mi visty nasli sami, port a rychlost kabelu by mela taky sedet, stejny parametry mam nastaveny treba v simocu a tam se do telefonu dostanu ..
-jinak kabel mam pujceny,ale majitel s tim v pohode fw prehraval,patchoval atd..
-verzi winswupu mam v4.14
- jo a kdyz sem zkusil dat kabel do jinyho usb portu,tak mi to ve winswupu sice naslo ten port,ale psalo mi to ze jenastavena prilis vysoka rychlost at sem dal jakoukoliv ..
uvitam veskerou radu ci pomoc, uz zacinam bejt zoufalej:) ,kdidne muzete psat rovnou na icq: 225 620 319
vsem diky moc za pomoc
// davam to do sekce sem i do firmware,nevim kam to vic patri |
|
Back to top |
|
 |
Tmik rozumbrada

1289.92 SMM
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 5:51 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | Tmik wrote: | co by se stalo kdybych nahral třeba jiný grafický patch než je můj fw na s75 třeba z fw40 kdybych zkusil nahrat do fw47? |
jestli by to byl normal patch, tak by sis mohl umrtvit telefon, jestli by to byl gpf nabo png, tak by se nic nestalo, jen by ten patch nefungoval...
ale dá se to jednoduše předělat - z vkp vytáhnou bmp obrázky a přes SPC z nich vytvořit novej patch pro tvoje FW
u gpf stačí změnit číslo - je na to takovej prográmek, ale jde to i ručně v hexaeditoru
a u png nepotřebuješ ani PC, stačí přejmenovat png soubor na správný číslo... |
¨
no jo ja nemám moc času teďkom přes týden... neměl bys nějáky v kompu prosimtě?Zatím tam mám ty modrý co tady jsou jediné a ty nevypadají nic moc...Když sme u něčeho takového nemáš i nějákej pohlednej Smenu  _________________ siemensu není nikdy dost |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Dec 11, 2007 7:13 pm Post subject: |
|
|
pokud ti v telefonu fungují gpf tak tady jich najdeš docela dost:
http://s75.siemens-club.org/gpf_files.html
http://s75.siemens-club.org/gpf_files2.html
hodně sMenu je v D4Xtuningách, já mám jen jedno, v SL91 stylu _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
okibaca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 6:40 pm Post subject: |
|
|
zdar, mam problem, spadla mi na zem c75 a rozbil se display. Reklamovat mi to samozrejme sulci nereklamovali, ale sehnal sem jiny display ze stejneho typu. Zkousel sem zapnout a nic.... Potrebuje se tam nahrat novy software nebo je problem nekde jinde? |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:26 pm Post subject: |
|
|
je mozne ze neni poskozeny jenom disp ale i deska... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:46 pm Post subject: |
|
|
ked sme uz pri tom displaji ,. vcera som bol u doktory .,a v cakarni sa hram s mobilom (NatIcq) a zrazu prestali reagovat tlacitka nejako a farby na displaji sa invertovali na niektorych miestach ., a zobrazenie okien sa nejak pomiesalo ,. co je napisane dole bolo v strede a pod a nereagoval nejak extra ,,. vseliake duchy farebne to vykreslovalo a pod .,,.a screeny sa mi nepodarilo urobit ,.bo nesiel nejako moc dobre ,.,. neviete co by to mohlo byt ? _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
Tmik rozumbrada

1289.92 SMM
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 11:25 am Post subject: |
|
|
Mam problem stim ze mi nejde vypnout v nastaveni nebo zmenit funkci leveho horniho tlacitka je to tam zatvrdle jinak vsechny jdou menit jen ne to leve (u telefonu s75).Jak udelat aby to slo _________________ siemensu není nikdy dost |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Dec 13, 2007 5:04 pm Post subject: |
|
|
změň to v souboru 1:/Default/fak.pd
- jde to editovat pomocí FakEditoru, ShotKeyEd nebo ručně jakýmkoli hexaeditorem _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
odar kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:15 pm Post subject: |
|
|
ako mam instalovat elfy do sl75?
//mario_liptov: nerob duplicitne prispevky!!! |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Vtipi kolemjdoucí
39.36 SMM
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 11:38 pm Post subject: |
|
|
cau,shanim fotn do moji cx75 tohoto typu http://www.siemensmania.cz/downloads/Ybq842_NaAzf//icons/x65/images/menu_cx75gold.png nebo jemu podobny, zkousel sem TechnoFont a SuperFont, ale u tech nefunguje diakritika, takze pismenka s carkama a hackama se objevi v puvodnim fontu a pak to vypada osklive .. predem diky za pomoc.
Edit1:
zjistil sem,ze to lze upravit pomoci http://www.siemensmania.cz/content.php?id=157
nemate nekdo takto upraveny font vytvoren ? neco jako ten techfont atd.. ?? predem dik moc
Edit2:
jeste jedna otazka .. zkousel sem dneska par patchu (vcetne neomezenyho nahravani videa,ktery sem odstranil) a ted kdyz dam nahravat video a pak dam stop tam se ki kousne telefon .. nevi nekdo cim to a jak to vyresit |? diky
Edit3: prehravani mp3 se taky kousne
aplikoval sem patche:
CX75v13_Card_defect_or_not_fotmatted
CX75v13_citanie_SMS_pri_zablok_klav
CX75v13_compress_jpeg_with_max_quality_v21_
CX75v13_Enlarge_incoming_Call_Photo_v2
CX75v13_Extra_Info_on_ProgressBars_x75ed
CX75v13_Change_Alarm_Ring_Time
CX75v13_Master-patch_v14
CX75v13_osv_po_5perc
CX75v13_Run_Java_from_Everywhere_v3
CX75v13_zrychlenie_javy
CX75v25_Folders_as_in_Windows -je to pro fw 25 ale jede mi to bez problemu
a pak si nejsem jistej jestli sem spravne vyresil mastermidlet k MP .. do javy sem dal soubory *jad *jar pak do vytvoreny slozky Misc/Patches/ptc sem dal configs a format,je to spravne ? a pak u toho je jeste slozka sources - kam s ni ? diky
//mario_liptov: pre budusnost, takto nejak doplnis dalsie veci do svojho topicu... |
|
Back to top |
|
 |
Tmik rozumbrada

1289.92 SMM
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 12:16 am Post subject: |
|
|
jáj proč to píšeš do třech příspěvků...fonty si dej takové abys tam mněl tu diakritiku když ti na ni tolik záležía nebo si to uprav sám... _________________ siemensu není nikdy dost |
|
Back to top |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 6:46 pm Post subject: |
|
|
zdravim prosim nejakeho majitela s75 aby skusil todle video chtel bych se ujistit uz predem jestli to mam takhle konvertovat ty videa diky predem
tady je to video:
http://uloz.to/116839/Delinquent%20Habits%20-%20Return%20Of%20The%20Tres.avi.rar
EDIT: ty vole stahlo to uz 8lidi a nikdo nerekne jestli je to dobre konvertly  _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Fri Feb 01, 2008 8:32 pm Post subject: |
|
|
Určitě se to tu někde psalo....
Po asi dvou měsících jsem chtěla zapnout CX75tku a nejde, na nabíječku taky nereaguje.... je dead? (předtím šlapala parádně, teď ležela 2 měsíce v šupliku) _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|