View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Thu Apr 03, 2008 8:53 pm Post subject: S75 - Screen Illumination Auto Control v3.0 |
|
|
Nazdar chlapi.Mám problém s aplikací patche ,,S75 - Screen Illumination Auto Control v3.0".Když jsem měl ještě starý MP14+elfpack 2.0,tak fungoval bez problémů,ale nyní když ho tam dám,tak start a pix.Použil jsem podle rady Kibaba ,,SIAC_v3-MP" +,,SIAC_v3-BASE" ,ten druhý se chytl nového MP14 dobře ,ale nesnáší se s tím pathem před ním(PIX)a ten,,SIAC_v3-BASE " sám jaksi illuminaci displeje neupravuje,to samé je s patchem ,,Smart illumination(SWI)".V master midletu vše v pořádku,ale klávesnice svítí pořád!!! Tak nevím čím to je.Oba patche bych dost uvítal,neboť se s nimi ušetří dost baterka.Díky za případné rady  _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
Sefinko elfmaster

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 986 Location: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux
6980.53 SMM
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 8:36 am Post subject: |
|
|
No s tym bude problem, pretoze ten patch neprepisali pre kompatibilitu s ElfPack v2.2 a vyssie, a prepisat to asi nikto z nas nezvladne. Jedine riesenie vidim v tom aby si im napisal ci by neboli ochotny spravit to... Vsimol som si ze na patches.simesns-club.org uz niekto pisal ci to nespravia, no ziadna odpoved... Asi treba napisat na siemens-club.org, viem ze pre S75 to robil -=Kad=- no ten uz asi ani simens nema... _________________ C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|