View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Chajda69 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 04, 2008 7:31 pm Post subject: DCA-540 a Siemens S75 |
|
|
Zdravím,
vím že už se to tady řešilo ale stalo se mi s timhle kabelem něco zvláštního...
Takže můj problém:
Koupil jsem si DCA-540 a PC mi v MPM vždycky nahlásil, že rozeznal telefon, ale po asi 5 sekundách zase napsal připojte telefon. Po nějaké době (2-3 měsíce) jsem to zkusil znovu a světe div se - šlo to... Fungovaly veškeré funkce včetně patchování, přehrávání FW a přenášení souborů. Jenže před týdnem ouha - nefunguje, opakuje se stejný problém jako na začátku. Během té doby jsem neinstaloval žádné drivery nebo programy.
Nevíte co s tím?
Díky  |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
Posted: Mon May 05, 2008 5:52 pm Post subject: Re: DCA-540 a Siemens S75 |
|
|
Chajda69 wrote: | Koupil jsem si DCA-540 ... Fungovaly veškeré funkce včetně patchování, přehrávání FW ... |
Zaujímavé . Skús preinštalovať MPM, prípadne driver ku káblu  _________________
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
|
|
Back to top |
|
 |
LumkaCZ všeználek

4280.50 SMM
|
Posted: Mon May 05, 2008 5:57 pm Post subject: |
|
|
Tak to mi přijde vážně dost divný, nebyla to náhodou 510ka prodaná jako 540ka? A nebo že by nějaký zkrat v elektronice vtipný?  _________________ HTC TyTN + 1GB miniSD + pouzdro, handsfree, kabel + WM5 (čekám na pořádnou ROM 6.5) |
|
Back to top |
|
 |
Chajda69 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:04 pm Post subject: |
|
|
No fakt ne jsem si jistej že kabel je to DCA-540 Taky tomu nerozumím, po přeinstalování MPM se nic nezměnilo a pořád se jenom chvíli tváří jako připojeno ale po nějakých 7 sekundách se opět napíše "Není připojen mobilní telefon"... vůbec nevim  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|