View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sunberg začátečník

Joined: 27 Sep 2006 Posts: 70 Location: Jaroměřice n. R.-Versailles po moravsku
SMM
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 8:09 am Post subject: Menší problém |
|
|
Zdravím. Tento dotaz možná patří spíš na úplně jiné fórum,ale přece. Modem funguje bezvadně (driver pro kabel od Mobile Action),ale všiml jsem si jedné nepříjemnosti - po připojení se mi vždy odpojí všechny "vyměnitelné disky" v PC (jmenuje se to Velkokapacitní pam.zařízení USB) a znovu se aktivují až po restartu. Děje se to JEN po zapnutí modemu. Kde může být chyba?? _________________ CX65 fw50, CX75 fw25cz(by SM )+RS MMC A-Data 512MB
Pravda je tam... |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

SMM
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 9:49 pm Post subject: |
|
|
Ahojte, mám problém... jelikož je teď u Vodafona net 6 měsíců zadara, tak jsem chtěl vyzkoušet jak to pofrčí přes EDGE... Tak jsem všechno udělal podle návodu a když se připojuju, skočí tam vytáčení a po asi minutě to zdechne, že to nejde... Na Diagnostice normálně funguje... Ale když na telefonu vytočím číslo *99# nebo i to druhý, přijde mi USSD: Nejste registrovanym ucastnikem teto sluzby. Pro informace kontaktujte R&D-Centre. Hádám, že to asi bude problém... A tak se chci zeptat.. to je potřeba ještě aktivovat u operátora? Nebo v čem je problém? Díky! _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
michal.simon pisatel

Joined: 25 Oct 2005 Posts: 271 Location: Ostrava Michálkovice Phone: HTC HD2 SMM
Příspěvky na SM: 20,- |
Posted: Tue Dec 23, 2008 10:28 pm Post subject: |
|
|
tu služu samotnou je třeba nejdříve aktivovat a pak se dá teprve připojit.. já mám propojený Siemens M55 s PC a vše funguje OK.. sice rychlost přez GPRS je velmi bídná ale aspoň něco:-) nastavoval sem to podle tohohle nívodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=293 . dále k tomu používám prográmek od Vodafonu který počítá proteklé bajtíky ale funguje to i bez něho. ke stažení je zde http://www.vodafone.cz/osobni/napoveda/pruvodce_nastavenim/pripojeni_internet/easy_setup/easy_setup/
nevíte někdo prosím jak tohle všechno nastavit pod linuxem? používám Ubuntu:-) díky _________________ A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
 |
|
Back to top |
|
 |
soser123 kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 7:25 pm Post subject: Připojení v PC vypadává |
|
|
Ahoj, mam problém s připojením přes GPRS a M50. Nastavení jsem provedl podle návodu zde ze siemensmanie. Telefon se úspěšně připojí. Když dám z příkazové řádky ping, tak komunikuje. Ale jakmile otevřu prohlížeč (IE/Firefox) a začnu načítat nějakou stránku, tak připojení v PC vypadne. V telefonu zůstane připojení aktivní, takže když se počítač pokusí znovu připojit nejde to a napíše to, že modem se již používá. Věděl by někdo co s tím? Alespoň nějakej nápad? Dík moc |
|
Back to top |
|
 |
Jiri.Sko administrátor

SMM
Příspěvky na SM: 69,- |
Posted: Mon Jan 19, 2009 12:23 pm Post subject: |
|
|
2michal.simon: tady na techforu je nejaky návod
http://www.techforum.cz/nastaveni_os.php?os=11&x=0&y=0 - vyber si tam MC60 datový kabel _________________ A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)
 |
|
Back to top |
|
 |
Opozdilec kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sat Aug 01, 2009 5:09 pm Post subject: Problem GPRS Internet BQS A31 W98 |
|
|
Zdravim. Mam ponekud archaicky problem a chtel bych se zeptat jestli nekdo nedokaze poradit. Nejde mi spustit internet Vodafone prez seriovy kabel na W98 SE a BQ A31. Nastavil jsem si pripojeni a nainstaloval modem podle navodu zde i na strankach vodafonu, jen jsem pouzil jiny ovladac mdmsie9x.inf (podle toho jak jsem se koukal tak je to totez jen o cislo starsi verze) Nejde mi ovsem pripojit se k internetu. Kdyz dam pripojit, obevi se pripojuji a po te se zmeni na hlasku s cislem chyby a oznamenim ze "modem neodpovida spravne". Nenapada nekoho kde by mohl byt problem? Diky za pripadnou odpoved. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|