View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
o.o kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 06, 2008 10:39 am Post subject: Java aplikace Pocasi - weather forecast na me75 |
|
|
Prestala mi fungovat java aplikace weather forecast pro predpoved pocasi na tel. siemens me75. Aplikace tam byla nainstalovana uz pri koupi telefonu, nekolik let fungovala, naposled loni v lete. Letos uz mi nefunguje, kdyz zadam mesto a chci aktualni predpoved tak mi hlasi "network error". Kupodivu funguje satelitni mapa. Jinak tel. slape bez problemu. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt? Jestli ten kdo poskytoval data, tak uz je poskytovat prestal? Nebo jestli se mi neco "pokazilo" ve founu? Co s tim? Byla to celkem uzitecna aplikace. |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Sat Sep 06, 2008 10:58 am Post subject: |
|
|
je viac možnosti ,,. nejde ti internet ,.,. operator ma zakazanu danu adresu ,.,.alebo dana adresa uz neexistuje ,. čize ten kto to poskytoval už nieje ,.,. ,.,.skus si pozriet v nastaveniach aplikacie či tam nieje nejaka volba odkial ma čerpat info _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
o.o kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 8:26 am Post subject: |
|
|
Internet mi jde, dokonce i v te aplikaci, pokud necham zobrazit satelitni mapu, tak jde. Spis mam takovy pocit, ze asi ten kdo poskytuje data (nejak sem nezjistil, odkud ty data jsou), tak asi nejak zmenil jejich strukturu a tahle aplikace to uz neumi cist. Zajimalo mne, jestli ma nekdo podobny preblem a nejake konkretni reseni. Ta aplikace mi prijde jako jedna z nejuzitecnejsich a nejpovedenejsich, ktera byla pro Java telefony udelana, tak by mne dost prekvapilo, kdyby to krome mne uz nikdo nepouzival.
Odstraněna přebytečná citace. Necituj celý předchozí příspěvek. simp |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Sep 08, 2008 11:34 am Post subject: |
|
|
o.o wrote: | (...) Spis mam takovy pocit, ze asi ten kdo poskytuje data (...), tak asi nejak zmenil jejich strukturu a tahle aplikace to uz neumi cist. |
To bude ono. A obávám se, že se to již nezmění. Je to už celkem dlouho, co se telefony, pro které je tato aplikace určená, neprodávají a na to, že je lidé stále používají, se bude kašlat...
Kromě toho si nemyslím, že by tuto aplikaci využívalo mnoho lidí... _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
o.o kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 1:34 pm Post subject: |
|
|
To mne ani nenapadlo, ze jsem takovy exot, jeden z mala, ktery to pouzival. (Na druhou stranu zase nestahuji ruzne vyzvaneni a obrazky na plochu.)
Ta aplikace nema chybu, jsou tam podrobne predpovedi pro nasledujici 3 dny a vyhledova predpoved na 7 dni. Pri cestach po Evrope jsem to sveho casu dost pouzival. Ted mi nezbyva nez to hledat pres operu mini, ale tam uz to neni tak komfortni.
No co se da delat, skoda. Diky za odpovedi. Preji pekny den. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|