View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
SMM
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 4:43 pm Post subject: |
|
|
Cherokee007 wrote: | Tak já bych to bral vše i s telefonama když to nikdo nechce. |
Tak prachy tam máš. Telefon jaksi nejde darovat, chyba na fóru, tak možná v příštím životě
palucko wrote: | SMIKEE neuvažujes o navratu k SM ? |
A co bych tu dělal? Beztak už žádný Siemens nevlastním, v rodině jsou stále ještě dva, ale i ty brzo zmizí. Holt už nejsem asi taková hračička no... V nových tricích na x75 a níž se nevyznám, o BenQ nevím vůbec nic. Bývávalo to tu skvělý, Siemensy byly skvělý, ale to už je dávno Kdyby mi tenkrát ten telefon neukradli, tak bych u něj asi zůstal, ale stalo se, co se stalo a život jde dál  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Sat Jan 03, 2009 4:55 pm Post subject: |
|
|
vies ja som zacinal s jednou MC60 ked stala este 3000 a bol to jeden s prvych mobilov s fotoaparatom ,.., netusil som ani co je to a hrajkal som sa ,.., cezprofil MMS som sa pripajal na internet uplne zadarmo a surfoval som na asi troch wapstrankach ktore ftedy existovali ,. ,.., nasledne potom som skusal icq ,.,.ale neuspesne ,. a raz som ukazoval kamosovi v skole ze hen kukaj ze jaku chybu mi pise icq ., lenze chybu nenapisalo a pripojil sa mi ,.., neviem ako xD ,.,. nasledne na to som bol taky stastny ze som vyhadzoval mobil do vzduchu a spoluziak jeden ma grgol a ja som mobil nechytil ,. praskol mi display a mal som po zabave ,. polka isla ale zle sa pisalo ,. potom som sa zacal obzerat po niecom inom a kupil som si za 1500 CX75 ,..,bola nova super ., a po tyzdni mi ju v skole ukradli s pred nosa ,. spoluziaci fetaci ,. nevsimol som si to ,. a potom som si kupil dalsiu CX75 a cele to zacalo ,.,. moj stary kabel na MC60 co mi kuila babicka na vianoce co som chcel sa ukazal ako servisny a prisli prve patche a pod. a v podpise vidis kolko mam teraz mobilov ,.. na silvestra som nasiel v kriku nejake puzzdro na mobil ,. hodil som ho do vacku a teraz som ho nasiel az ,.,. je to čierne kozene puzdro s logom HTC ,. možno je to znamenie kam sa mam uberat dalej  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
SMM
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 5:09 pm Post subject: |
|
|
Nj, tak to začíná. Já byl jeden čas Siemensem úplně posedlej, nedočkavě jsem čekal u kompu, jestli nepřijde další otázka typu: "Jak smazat...", "Chci patchovat" atd a chtěl jsem pomáhat.
Takže zase se na delší (možná už navždy) loučím s vámi a vůbec s celou SM. Nalhávejte si co chcete, ale Siemens je zkrátka v p*deli a tohle fórum tam bude brzo taky... Mír s vámi, Slunce v duši  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
Penguin 10 badatel

SMM
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 7:17 pm Post subject: |
|
|
Preboha ako toto čítam až mi srdce puká. Čo je podľa teba v prdeli? Čo? Že to už nebude ako voľakedy? A ako? Minulosť nevrátiš, treba sa pozerať do budúcnosti a dúfať v lepší zajtrajšok! Predsa sa budeme spolu snažiť, aby to bolo ako voľakedy a možno i lepšie! Nechápem ťa. Nemôžeš zanevierať na niečo, ak si to mal strašne rád a dokonca to bola tvoja mánia. Snáď neurobíš našej celej komunite takú vec, že proste odídeš a my možná o tebe nebudeme ani počuť!
A vôbec, čo sú to za slová že sa zasa s nami lúčiš možno na dlhšiu dobu? To ako myslíš? To čo je za reč? Dáš si túto stránku do stoviek záložiek čo máš a za päť rokov keď sa budeš nudiť a mazať staré dáta a nájdeš nás, zrazu si spomenieš? To snáď nie!
Alebo vari prechádzaš na konkurenčnú značku? Vari sa ti Siemensy už zunovali? Keď si bol takým maniakom a stále si držal so siemensmi, musel si predsa mať prehľad taktiež o konkurencii a mať RACIONÁLNE DOVODY prečo zostávaš verný práve nim!
Rozhneval si ma do nepríčetnosti...  _________________ Moje fony: Siemens S65- AX72-zla baterka,inak jeden škrabanček- C60 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
SMM
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 12:08 pm Post subject: |
|
|
SMIKEE Vystihol si to spravnymi slovami.
Penguin 10 ako vidim tak ty si este niekde v rokoch 2001 az 2005 Aspon som sa zasmial ked som cital tvoj text  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|