Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Zaslal: po leden 05, 2009 10:22 pm Předmět: CX75 a jeho naprostá datová izolovanost |
|
|
Zdravím,
mám problém s jedním telefonem CX75. Jde o to, že se odmítá spojit s okolním světem. Soubory z něj do jiného telefonu lze, avšak pokud chci odeslat nějaké soubory na něj (BlueTooth), přenos ani nezačne a skončí chybovou hláškou. Přenášem byl vyfocený obrázek (fotka), problém by v datové kompatibilitě tedy být neměl.
Bylo to zkoušeno ze dvou telefonů, ale pokaždé se stejným výsledkem. Včera jsem chtěl zkusit nahrát zase jiný obrázek a nechtělo se mi vytahovat karta, tak jsem aktivoval infraport, že to přes něj pošlu, ale chyba lávky. Telefon soubor odmítnul a ani nenahlásil žádnou hlášku, ta se ukázala jen v počítači. Podotýkám, že přenos na jiné telefony je funkční. Přes kabel se k telefonu také nemohu dostat, protože není systémem vůbec rozpoznán.
Máte někdo nějaký nápad, jak z toho ven? Máte někdo s tímto zkušenosti? Podotýkám, že telefon je jinak naprosto funkční, až tedy na MMS zprávy, ty na něm také nejdou za žádnou cenu zprovoznit, ani s pomocí konfiguračních zpráv od operátorů.
Díky za každý nápad,
Petr S. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007 Příspěvky: 2099 Bydliště: Pezinok (SK)
15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Zaslal: po leden 05, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
pokial máte servisný kabel DCA-510 možete si nahrať novy firmware a mal by isť .,,. ak mate nejaky kabel a neviete čo to je pripojte ho do mobilu ,. natukajte *#06# a v položke viac budu informacie ,.., a tam je riadok AAC: a tam bude napisane o aky kabel sa jedna ,.  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Zaslal: po leden 05, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
jj, servisní kabel mám, ale je tu ten problém, že nechci přijít o data na tom telefonu - hlavně jde o telefonní seznam a archiv sms zpráv... Dají se z toho za těhle okolností nějak vyexportovat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Zaslal: po leden 05, 2009 10:52 pm Předmět: |
|
|
udelejte si zalohu kompletni pameti telefonu ,.,. takzvanou fullflash (FF) pomoci programu V-klay ,., navvody sou zde na SM nebo to mam nalinkovane v mem podpisu co je link ,. a pak novym firmwarem myslim ze uzivatelska data zustavaji ,. kontakty SMS obrazky ,.
EDIT: to Penguin ., nezaškodí ak trošku aj podladá a prejde niekoľko člankov aby sa k niečomu priućil moźno to bude náš další Tuner ak ho to chytí  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Naposledy upravil palucko dne út leden 06, 2009 2:30 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Penguin 10 badatel

28.28 SMM
|
Zaslal: út leden 06, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
JJ, tak ako vraví palucko, cez V_Klay...
Trochu ti pomôžem, tu máš linky, aby si ich nemusel všade hľadať:
Komplexná práca s V_Klay3
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259&p=1
Program pre vygenerovanie Skey pre v_klay a java na vyg. kódov na jeho vypočítanie:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=244
PS: odporúčam použiť x65FLASHER, s ním som nemal problémy _________________ Moje fony: Siemens S65- AX72-zla baterka,inak jeden škrabanček- C60 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Zaslal: st leden 07, 2009 9:59 am Předmět: |
|
|
Díky za příspěvky. O víkendu to vyzkouším a dám vědět. Jen doufám, že ten flash půjde provést, když se ten mobil nechce k počítači vůbec připojit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Zaslal: st leden 07, 2009 4:29 pm Předmět: |
|
|
Ne s ničím, jen s tímhle MT, u jiných jsem vesele flashoval  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Zaslal: st leden 07, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
Vykoupanej nebyl, teda alespoň, co ho máme my. U předchozího majitele netuším, ale fyzicky vypadá hodně dobře. Co ukazuje se podívám doma, kam se dostanu cca v pátek a pak dám vědět. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|