View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
obelix kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 5:29 pm Post subject: China Hračky MyPhone dual sim dotaz kde co jak |
|
|
setkal se někdo s polskym telefonem na dvě sim pod jménem MyPhone 6690 ? pokud ano nebo ho do konce vlastníte potřebuji ppradit jak tam přesypat telefonní seznam je mi jasne že to siemens nepatří ale jsem uživatelem tohoto fóra tak mně napadlo zeptat se tady. Prosím o radu jen ty kterří o tom něco ví nebo odkaz kde se to řešilo rádoby vševědci běžte prudit jinam děkuji Vám za to =D> |
|
Back to top |
|
 |
zemaniel kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:05 am Post subject: |
|
|
Pouzivam Mobiledit 3 , ma plnou podporu, telefon se hlasi jako ZTC T558, ale umi to pracovat jen s jednou kartou. Jinak se k tomu dodava standartne Phone Suite od MediaTek pro china mobily s procesory MTK, ale ten se kouse ve vsech verzich co jsem zkousel.Ted mam 6691 a stim je to jeste horsi. Polaci mi napsali, ze zadnej jinej SW nedodavaji. |
|
Back to top |
|
 |
obelix kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 4:54 pm Post subject: |
|
|
můžeš mi poslat odkaz na ten soft nebo přímo ten soft třeba přes uschovnu? [email protected] :-k |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|