View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marzon badatel

Joined: 10 Jul 2005 Posts: 158 Location: OREL 174,53821 Slatiňany
268.50 SMM
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 7:56 pm Post subject: |
|
|
jelikož jsem autoelektrikař tak se v práci podívám po té pastě,jsem zvědv co to dokáže,vyděl jsem jen jak spravily díru na předním skle auta cca 1cm pomocí nějakých past a technologií,tak uvidíme:-)) _________________ Alcatel OT303 -> SIEMENS S65 -> NOKIA N-GAGE -> SIEMENS SXG75 -> Nokia N70 -> N73 a Siemens S65 !
www.x65mobil.ic.cz - starý web pro x65ky |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 8:37 pm Post subject: |
|
|
Procitat to tady je fakt zazitek...boze boze. Tak pokud s tim chcete neco udelat tak to hold bude neco stat. Stačí Displex. Pokud ne tak mate nejspis smulu..vetsina zubních past a podobnejch veci moc nefunguje _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Jan Knop začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:55 pm Post subject: |
|
|
jj...já to jenom zkusil:-D _________________ I love this part |
|
Back to top |
|
 |
Thompson trvalý ban

Joined: 23 Jul 2007 Posts: 216 Location: Kyjov Telefon:CX75 black
661.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 2:18 pm Post subject: |
|
|
Hm tak dat 200kč za nějakou sračku od duplexu ktere je tam 10ml a nefunguje leštící pasta na auto funguje stojí 80kč a je jí tam 200ml  _________________ S6-ME45-M65+hodně patchů-CX75180mhz |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:28 pm Post subject: |
|
|
Tak pozor - banán údajně skutečně na CD funguje. Něco jsem o tom četl. Je to ale potřeba tou slupko třít skutečně - skutečně dlouho. A nevím, jak by dopadlo SXG po tření slupkou skutečně - skutečně dlouho  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
marzon badatel

268.50 SMM
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 4:46 pm Post subject: |
|
|
to si taky nedovedu představit  _________________ Alcatel OT303 -> SIEMENS S65 -> NOKIA N-GAGE -> SIEMENS SXG75 -> Nokia N70 -> N73 a Siemens S65 !
|
Back to top |
|
 |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 9:23 pm Post subject: |
|
|
Vážení přátelé,
tak jsem pro Vás otestoval DISPLEX na mobilních telefonech Siemens. Koupil jsem jej v www.e-mates.cz za 130 Kč. Doufal jsem, že to bude paráda. Párkrát táhnu a škrábance v tahu. Dostal jsem to v taštičce, pouze tubu s tím svinstvem. Žádný český návod, nic. Angličtina na tubě ještě nebyla tak hrozná, tak jsem se podle návodu začal řídit. Vzal jsem bavlněný hadřík (kapesník - jeden hrubší a hladší ) a jal jsem se leštit. Displej SXG75 jsem leštil hodinu a půl Nekecám! A na všechny možný způsoby a srůznými dávkami Displexu. Tzn. vstoje, vleže, vsedě... zkoušel jsem jemné šimrání, i nehty zarývající se vysokým tlakem do displeje. Výsledek se na displeji mírně dostavil. Za ty prachy a námahu to fakt nestálo. Rozhodně nedoporučuju. Zkusil jsem i displej SL75 a tam jsem pořídil ještě o něco hůře. Nevím, ale možná má Siemens speciálně odolné displeje. Chtěl bych vidět ty "papíráky" na kterých to něco vyleštilo. Když jsem koukal na ten ilustrativní obrázek tady a porovnal s realitou, bylo mi do breku Nevím, jestli jsem nechytil něco MADE IN CHINA, ale obal vypadá originálně Ale také něco ke kladům: Ačkoliv je na obalu výslovně nedoporučeno snažit se patlet to na plasty jiné, než kryjící displej, zkusil jsem to na poškrábaném plastu SXG. To pomohlo výrazně lépe! Téměř škrábance zmizely! Byl jsem až překvapen. Na displej je to na prd. Ale plasty jako nové! Ještě pro Vás zkusím líh, benzín (u C35 mi to pomáhalo ), pastu na leštění aut, tekutý písek a pak dám vědět. _________________ C35i ---> SXG75  |
|
Back to top |
|
 |
marzon badatel

268.50 SMM
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 4:48 pm Post subject: |
|
|
jo díky,určitě to ve výběru podstatně pomůže!!!  _________________ Alcatel OT303 -> SIEMENS S65 -> NOKIA N-GAGE -> SIEMENS SXG75 -> Nokia N70 -> N73 a Siemens S65 !
|
Back to top |
|
 |
Sentello táta fóra

6613.08 SMM
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 5:03 pm Post subject: |
|
|
Serifus wrote: | Vážení přátelé,
tak jsem pro Vás otestoval DISPLEX na mobilních telefonech Siemens. Koupil jsem jej v www.e-mates.cz za 130 Kč. Doufal jsem, že to bude paráda. Párkrát táhnu a škrábance v tahu. Dostal jsem to v taštičce, pouze tubu s tím svinstvem. Žádný český návod, nic. Angličtina na tubě ještě nebyla tak hrozná, tak jsem se podle návodu začal řídit. Vzal jsem bavlněný hadřík (kapesník - jeden hrubší a hladší ) a jal jsem se leštit. Displej SXG75 jsem leštil hodinu a půl Nekecám! A na všechny možný způsoby a srůznými dávkami Displexu. Tzn. vstoje, vleže, vsedě... zkoušel jsem jemné šimrání, i nehty zarývající se vysokým tlakem do displeje. Výsledek se na displeji mírně dostavil. Za ty prachy a námahu to fakt nestálo. Rozhodně nedoporučuju. Zkusil jsem i displej SL75 a tam jsem pořídil ještě o něco hůře. Nevím, ale možná má Siemens speciálně odolné displeje. Chtěl bych vidět ty "papíráky" na kterých to něco vyleštilo. Když jsem koukal na ten ilustrativní obrázek tady a porovnal s realitou, bylo mi do breku Nevím, jestli jsem nechytil něco MADE IN CHINA, ale obal vypadá originálně Ale také něco ke kladům: Ačkoliv je na obalu výslovně nedoporučeno snažit se patlet to na plasty jiné, než kryjící displej, zkusil jsem to na poškrábaném plastu SXG. To pomohlo výrazně lépe! Téměř škrábance zmizely! Byl jsem až překvapen. Na displej je to na prd. Ale plasty jako nové! Ještě pro Vás zkusím líh, benzín (u C35 mi to pomáhalo ), pastu na leštění aut, tekutý písek a pak dám vědět. |
A zkusil ja mam ozkousenej banan a ten je fakt super _________________ ->Alcatel OT Club db, C35i, N3310, N3410, S45i, CTSL65, 2x S75, SXG75, HTC Touch Pro (Raphael)
->SE K750i
->ZTE Blade  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 7:55 pm Post subject: |
|
|
Jan Knop wrote: | zkoušel jsem ten sidol...a teda žádný škrábance nezmizeli...možná jich je tam ještě víc...a to leštidlo na auta...zmizi škrabance??...a nevadi že bych měl náký inčí než ty... |
Sidolem sem úspěšně vyčistil displej SX1 a S45...takže funguje, asi to děláš blbě  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Jan Knop začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 4:55 pm Post subject: |
|
|
mám sidol od babičky na vyleštění nákejch kovovejch věcí nebo co...taková hnědá břečka a opravdu to nefunguje...možná má sxg nákej inčí displej než sx1..btw u sxg se mi displej škrábe zatím nejvíce ze všech phonů co jssem kdy měl... _________________ I love this part |
|
Back to top |
|
 |
MuF123 badatel

151.74 SMM
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 5:27 pm Post subject: |
|
|
cele je to o tom ze vosk (alebo aj tuk, olej, ktovie) zaplni ryhy a tak uz na nich nedochadza k lomu svetla - takze ich nevidno aj ked tam su a o to ide. preto funguje stuff na auto a banan (dake prirodne vosky tuky abo co to v tom banane vlastne je). povedal by som ze lieh prave robi opacny efekt -vymyva ryhy. a benzin/riedidlo atd (organiku) na plast nikdy nedavajte! teda je sanca ze to nebude leptat ale...
skusenost (sice skoro uplne offtopic ale princip asi rovnaky ): lepil som nieco sekundovym lepidlom, ale to vyslo aj na povrch.. a ked zaschne, spravi taku bielu skrupinu. a ako sa toho zbavit a "spriehladnit" to? trochu oleja (na sijacie stroje ^^), pomastit a je to. predpokladam ze princip je ten isty ako s voskom - na hrbolatom povrchu za zapchali ryhy a tak to lepsie vedie svetlo.
teraz ma moze nejaky fyzik sprdnut  _________________
HTC Wizard Tuning - http://www.youtube.com/watch?v=ethB7XaeFz4 |
|
Back to top |
|
 |
v6ak kolemjdoucí
25.30 SMM
|
Posted: Thu May 07, 2009 8:52 am Post subject: |
|
|
Snad vám nebude vadit, že mám mobil jiné značky, zvlášť když mi přijde, že následují Siemens (podle ekonomických výsledků asi se vším všudy :-(). Doufám, že nebudete proti objemu oživení tohoto tématu.
Banán je celkem strukturovaný, která část se používá? Vnitřní strana slupky? Vnější strana slupky? Vnitřek asi ne, že? Vidíte v tom nějaké riziko? |
|
Back to top |
|
 |
d[E]sann ostřílený diskusník

Joined: 31 Dec 2004 Posts: 517 Location: Prostějov Phone: EL71 2352.42 SMM
|
Posted: Fri May 08, 2009 12:18 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem zkoušel ten banán (slupku) a opravdu to funguje zkoušel jsem to na své EL71 a má teď sklíčko jak nové  _________________ CX65@CX70 - DCA-510 --> EL71 With blue SLI LED FW45 + Boot-Box + Stereo HF HHS-150 + 2GB --> HTC Dream
 |
|
Back to top |
|
 |
v6ak kolemjdoucí
25.30 SMM
|
Posted: Fri May 08, 2009 12:35 pm Post subject: |
|
|
Byla to vnitřní strana slupky? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|