Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 03, 2004 11:06 pm Předmět: Co je WinSwup verze FW pro SX1? |
|
|
Jsem asi těžká lama, ale to je WinSwup verze firmwaru pro telefon, která se nechá najít na těchto stránkách? Viděl jsem, že nejnovější CZ je v.13 (ale WinSwup - což nevím co je). Doporučili byste tuto verzi?
===========
Já mám v.12 a maže se mi kalendář... tak potřebuju asi update (nebo mátě někdo jinou radu?) _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 04, 2004 1:07 am Předmět: |
|
|
No,radu.Pokud máš nějaké problémy,tak by možná pomohl Master Reset (*#č.sluch.) .Tím se telefon zformátuje a nainstaluje se novej Symbian.Akorád si v MPM zálohuj kontakty a Messages (zprávy)
Winswup je "neoriginál" verze FW.Respektive "neoficiální".Jeho víhoda je ta,že ho lze nahrát na jakoukoliv číselnou či jazykovou verzi FW než je v SX.Orig FW jde pouze na danou jazykovou mutaci a nejde na vyšší č.FW (podflashovat).
Já ti FW 13 klidně doporučim,ale zaslechl sem názor že je v 12 lepší.U v13 je problém po "formátoání" že njdou MMS,ale to se řeší pohodlně zálohou zpráv (messages).O jiných rozdílech nevim... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Zaslal: so prosinec 04, 2004 6:15 pm Předmět: |
|
|
Xfantasy napsal: | No,radu.Pokud máš nějaké problémy,tak by možná pomohl Master Reset (*#č.sluch.) .Tím se telefon zformátuje a nainstaluje se novej Symbian.Akorád si v MPM zálohuj kontakty a Messages (zprávy)
Winswup je "neoriginál" verze FW.Respektive "neoficiální".Jeho víhoda je ta,že ho lze nahrát na jakoukoliv číselnou či jazykovou verzi FW než je v SX.Orig FW jde pouze na danou jazykovou mutaci a nejde na vyšší č.FW (podflashovat).
Já ti FW 13 klidně doporučim,ale zaslechl sem názor že je v 12 lepší.U v13 je problém po "formátoání" že njdou MMS,ale to se řeší pohodlně zálohou zpráv (messages).O jiných rozdílech nevim... | Mam dotaz: Co znamena "č.sluch." Jinak 12 je opravdu lepsi,13 se kouse pri vyssim zatizeni. _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2004 12:42 am Předmět: |
|
|
*# a červené sluchátko
Vše najednou při vyplim telefonu.Najede ukazatel formátování,poté se zpustí symbian jako z výroby....
PS:bachy na kontakty a Messages -zálohujte MPM-SDS.Záloha z MMC nemá cenu,pokud se opět obnoví nastavení a předchozí "bordel" v systému.. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|