View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:00 pm Post subject: |
|
|
Hele Hanni, vytvořil jsem graf.patch pro ikonku zvuků. Jde aplikovat vpoho, obrázky jsou vpoho, jenže se mi změní obrázky jinde-zaškrtávátka. Pokud je odškrtnuto, tak je to vpoho, ale když se to zaškrtne, tak se to znetvoří. Poslam sem ti patch a obrázky, zkusíš to ty? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:03 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Hele Hanni, vytvořil jsem graf.patch pro ikonku zvuků. Jde aplikovat vpoho, obrázky jsou vpoho, jenže se mi změní obrázky jinde-zaškrtávátka. Pokud je odškrtnuto, tak je to vpoho, ale když se to zaškrtne, tak se to znetvoří. Poslam sem ti patch a obrázky, zkusíš to ty? |
Zapomeň na to už sem to vyřešil. Hele kam ti mam posílat maily? Když ti pošlu mail na [email protected] tak mi obratem přijde nějaká zpráva od post servis a v ní nějaký blbosti takže nevim jestli ti došel _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
nega kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:42 pm Post subject: Re: Patchovanie x65 |
|
|
Nazdar ludia.
Prave sa trosku pustam do patchovania mojej SXT 65 a ako pozeram tak pozeram, nikde nemozem najst patch na zjemnenie pridavania hlasitosti.Povodne sa mi zda velmi hrube, asi po 20-25% a niekedz to neviem dobre nastavit.Zislo by sa to zmenit aspon po 10%... nepozna niekto nejaky patch na tuto zalezitost?Diky...
[email protected] |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 7:32 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | BEZY wrote: | Hele Hanni, vytvořil jsem graf.patch pro ikonku zvuků. Jde aplikovat vpoho, obrázky jsou vpoho, jenže se mi změní obrázky jinde-zaškrtávátka. Pokud je odškrtnuto, tak je to vpoho, ale když se to zaškrtne, tak se to znetvoří. Poslam sem ti patch a obrázky, zkusíš to ty? |
Zapomeň na to už sem to vyřešil. Hele kam ti mam posílat maily? Když ti pošlu mail na [email protected] tak mi obratem přijde nějaká zpráva od post servis a v ní nějaký blbosti takže nevim jestli ti došel |
posielaj na [email protected] _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 7:49 pm Post subject: |
|
|
Mam nějakou šanci pro vytvoření nějakých jednoduchým syst. patchů? Třeba změna fontu písma... Nebo je to fakt moc? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:18 am Post subject: |
|
|
Ked bude Character Editor podporovat x65,tak nebude problem menit aj fonty pisma.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Grafic táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:34 am Post subject: |
|
|
Bezy, jednoduchy patche muzes delat pomoci Smelteru. Menit ruzny veci v LGP. Ja tim treba odstranil takovy to blby Presmerovani zapnuto. Proste v LGP ta hlaska uz neni, tak se nemuze zobrazit:) Nebo si tim muzes zmenit jakykoliv popisek treba v menu...Je to lehky. _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:47 am Post subject: |
|
|
Grafic wrote: | Bezy, jednoduchy patche muzes delat pomoci Smelteru. Menit ruzny veci v LGP. Ja tim treba odstranil takovy to blby Presmerovani zapnuto. Proste v LGP ta hlaska uz neni, tak se nemuze zobrazit:) Nebo si tim muzes zmenit jakykoliv popisek treba v menu...Je to lehky. |
Jo to už jsem zkoušel, ale je tam toho vážně hodně. Jak mam vůbec odstranit tu hlášku? Mam tam prostě nechat prázdný místo? Teď nejsem doma tak nemůžu vyzkoušet _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
Brew Mobile Commander 2.0
Last edited by BEZY on Tue Dec 07, 2004 2:53 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:50 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Grafic wrote: | Bezy, jednoduchy patche muzes delat pomoci Smelteru. Menit ruzny veci v LGP. Ja tim treba odstranil takovy to blby Presmerovani zapnuto. Proste v LGP ta hlaska uz neni, tak se nemuze zobrazit:) Nebo si tim muzes zmenit jakykoliv popisek treba v menu...Je to lehky. |
Jo to už jsem zkoušel, ale je tam toho vážně hodně. Jak mam vůbec odstranit hlásku? Mam tam prostě nechat prázdný místo? Teď nejsem doma tak nemůžu vyzkoušet |
Přesně tak, nebude tam prostě nic, nebo něco vtipného _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 3:18 pm Post subject: |
|
|
Grafic wrote: | Bezy, jednoduchy patche muzes delat pomoci Smelteru. Menit ruzny veci v LGP. Ja tim treba odstranil takovy to blby Presmerovani zapnuto. Proste v LGP ta hlaska uz neni, tak se nemuze zobrazit:) Nebo si tim muzes zmenit jakykoliv popisek treba v menu...Je to lehky. |
Super a lze nějak udělat aby se mi spolu s hláškou neukazovaly celá okna? Třeba jak je ten patch že zruší hlášku "prosím čekejte" ve file systemu-tam zmizelo spolu s hláškou celý okno _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
Grafic táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 3:51 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Grafic wrote: | Bezy, jednoduchy patche muzes delat pomoci Smelteru. Menit ruzny veci v LGP. Ja tim treba odstranil takovy to blby Presmerovani zapnuto. Proste v LGP ta hlaska uz neni, tak se nemuze zobrazit:) Nebo si tim muzes zmenit jakykoliv popisek treba v menu...Je to lehky. |
Super a lze nějak udělat aby se mi spolu s hláškou neukazovaly celá okna? Třeba jak je ten patch že zruší hlášku "prosím čekejte" ve file systemu-tam zmizelo spolu s hláškou celý okno |
ee, to pres smelter neudelas. Teda mozna nejak jo, ale to bys musel nejak zmenit ty spravny bajtiky...ale to nejak nevim jak. Jsem jednou psal SiNglovi jak na to prichazi a tak, ale na foru mi smazal prispevek a ani neodpovedel...Bavil jsem se o tom s dalsimi Rusi, ale proste vymyslet ty pravy systemovy patche asi nikdy nebudu:(
Ale pres ten Smelter menit veci v LGP je celkem dobry a jednoduchy. Proste na to kliknes mysi a zmenis jak chces. Ono te to sice nenecha nechat volny, jako bez niceho...Tak tam dal treba "0" a pak to A0 v patchi zmenis na 65 a je to tak jak chces. _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 7:25 am Post subject: |
|
|
Grafic wrote: | . Jsem jednou psal SiNglovi jak na to prichazi a tak, ale na foru mi smazal prispevek a ani neodpovedel.. |
Pises tam anglicky a oni sa uz po anglicky na fore bavit nechcu...a Single nie je z tych,co rozdava rozumy inym.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 4:21 pm Post subject: |
|
|
Chtěl sem to nějak udělat s těma obrázkama-v 8 bitech je průhledná,ale zbtek je hroznej;ve 12 bitech je dobrej zbytek, ale zase neni průhledná!!! Tak sem zkusil udělat dva 8-mi bitový patche-v jednom tu průhlednou a v druhym jinou. Oba sem pak porovnal a rozdíly měla bejt ta průhledná. Tak sem to chtěl potom přehrát do třetího patche, kterej byl s 12-ti bitama(ale bez průhledný)abych tam tu průhlednou dohrál. Jenže když jsem to aplikoval, tak mi vznikl nějakej hybrid
Nevíte kde dělam chybu? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:56 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Chtěl sem to nějak udělat s těma obrázkama-v 8 bitech je průhledná,ale zbtek je hroznej;ve 12 bitech je dobrej zbytek, ale zase neni průhledná!!! Tak sem zkusil udělat dva 8-mi bitový patche-v jednom tu průhlednou a v druhym jinou. Oba sem pak porovnal a rozdíly měla bejt ta průhledná. Tak sem to chtěl potom přehrát do třetího patche, kterej byl s 12-ti bitama(ale bez průhledný)abych tam tu průhlednou dohrál. Jenže když jsem to aplikoval, tak mi vznikl nějakej hybrid
Nevíte kde dělam chybu? |
kua,dobry hokej  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:11 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | kua,dobry hokej  |
No tak to si mi pomoh Ale pravda, je to trochu hokej
Už aby byl normální SPC3  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|