View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
defyvm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:47 pm Post subject: REKLAMACE |
|
|
JA uz na to kaslu se tomu venovat hodiny, proste jim to hodim do reklamace. Bud mi daji funkcni set nebo me ukazi, jak ja sem hloupej a nedovedu zapojit funkcni komplet. Jedno nebo druhy. Ale at uz to funguje, protoze to vyuzivam ted jen jako telefon pro prijem hovoru a SMS... nechce se mi klepat tam seznam 250 cisel s polozkama.
Zdenek |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 3:50 pm Post subject: |
|
|
Ja mam spis problem s instalaci pod W98SE
MPM jsem neskousel.
Jestli nekdo vite (najisto) co by mohlo fungovat tak mi please heplnete. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:14 am Post subject: Re: Porpojení SX1 přes USB |
|
|
vladan.charvat wrote: | mam uplně stejný problém, at dělám co dělám nic nepomáhá. Každý říká že to má najít samo, ale pěkny kulový, a taky používám XP. At se snažím sebelíp, žádný návod uveřejněný na siemensmania mi nefunguje. Zkusil jsem naistalovat MPM SEtup 3.04. pokud nemám žádný software tak to chce ovládače na SX1 a když ho tam mám tak mi to hází že pokud chcu naistalovat MPM že zas mám instalačky odistalovat. Všchno mám originální. A navíc po prvním pokusu o připojení mi to udělalo pěknou paseku v softwéru, přestali mi fungovat do te doby originální sluchátka - misto sluchátek mi to ukazuje USB, hodiny se sami nastavuji atd....  |
Tak to nechápu.Normálka odinstaluj MPM,stáhni si od siemensu MPM pro S65 a dodatek k SX1.Nainstaluj MPM,nainstaluj dodatek pro SX1.Pokud připojíš SX k PC,tak wokna najdou novej HW a nainstalujou pro něj ovladače z MPM jako modem.Žádný jiný ovladače nejsou potřeba!Jsou obsaženy v MPM! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:15 am Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | Ja mam spis problem s instalaci pod W98SE
MPM jsem neskousel.
Co je mi známo,tak SX jede jen pod XP |
|
Back to top |
|
 |
vladan.charvat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:11 am Post subject: Propojení SX1 s PC |
|
|
Tkoušel jsem to pomoci Update Tool a stejně mi to nenajde, vydím to tak že ho v pondělí půjdu vrátit a koupím si raději Sony Ericson K700i. Tohle je muj 6 mobil a zatím jedniný s kterým jsem měl problémy. |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:48 am Post subject: Re: Propojení SX1 s PC |
|
|
vladan.charvat wrote: | Tkoušel jsem to pomoci Update Tool a stejně mi to nenajde, vydím to tak že ho v pondělí půjdu vrátit a koupím si raději Sony Ericson K700i. Tohle je muj 6 mobil a zatím jedniný s kterým jsem měl problémy. |
Vrátit mobil kvůli problému s PC? No pochybuju že ti vyhový.
PS:ty dva anonymní sem psal já,ani sem si nevšim......... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
defyvm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:42 am Post subject: Prevratny objef.... aspon pro me! JSME PLNE FUNKCNI!! |
|
|
Tak uz mi to bezi jak po masle. Byl to ten kabel. Kdyz sem prsty zmacknul UBS konektor, tak se to rozbehlo okamzite...novy HW,instalace, SDS a mam to hotovy. Ubastlil sem to prozatim dily ze staryho "merkuru", tak uz to nemusim zmoulat prstama, pobezim do servisu hned jak to bude mozny. Tkaze pokud je toho cela serie, je mozny ze mate stejnej problem. Proste zabodnout USB do PC a zmacknout mezi prsty konektro...asi vevnitr nedolihaji kontakty na sbernici nebo tak nejak.... to se stava, jen ta detektivni cinnost je hrozna..... Ahoj Zdenek PS: doufam ze VAm to pomuze. |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:16 pm Post subject: |
|
|
S USB jsou pořád jenom problémy. Zkus odebrat všechny USB drivery, které máš nainstalované a prvně nainstaluj (může to jít i bez instalace, ale vyskakují pořád nějaká okna) SX1 USB a pak až ty další. Mělo by to fungovat. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:48 pm Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | Stunts wrote: | Ja mam spis problem s instalaci pod W98SE
MPM jsem neskousel.
Co je mi známo,tak SX jede jen pod XP |
ono to bezi i pod 2000 (proste pod w2k)
ALE JA KDYBYCH SI MEL DAVAT NOVEJSI OS TAK PREJDU I NA NOVEJSI FILE SYSTEM (NTZFS)
A JA NA NEJ NECHCI PRECHAZET TAKZE TED JSEM SI DAL WinME TI SYC NAJDOU A UDELAJI Z NEJ MODEM ALE MPM ANI SDS SE S NIM NESPOJI (RESP. SDS ANI NENAINSTALUJI. |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:52 pm Post subject: |
|
|
ten anonim co je predemnou to jsem ja SORRY !!!! _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
vwBroucinek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:22 pm Post subject: Telefon není rozeznán!! |
|
|
Tak tuhle chybu mi to dělal taky!!Zkoušel stáhnout i ten MPM a stále to nepomohlo!!Nakonec tam teď mám SDS a fachá to!!Byla totiž chyba...já používam na ochranu před webem ZoneAlarm!! tak sem odinstaloval,nainstaloval SDS a pak nainstaloval ZoneAlarm - pak sem v něm povolil přístup SDS a už to fachá jak...Prostě no problem!!!! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:06 am Post subject: Re: Telefon není rozeznán!! |
|
|
vwBroucinek wrote: | Tak tuhle chybu mi to dělal taky!!Zkoušel stáhnout i ten MPM a stále to nepomohlo!!Nakonec tam teď mám SDS a fachá to!!Byla totiž chyba...já používam na ochranu před webem ZoneAlarm!! tak sem odinstaloval,nainstaloval SDS a pak nainstaloval ZoneAlarm - pak sem v něm povolil přístup SDS a už to fachá jak...Prostě no problem!!!! |
Ano, ano, pozor ma růzmé ochrany spuštěné v PC které vás "chrání" _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 5:02 pm Post subject: |
|
|
No už sem myslel, že to muj problém vyřeší a prd:( no už to zkoušet nebudu, koupil sem si čtečku a v podstatě MPM nebo SDS nepotřebuju... možná časem zformátuju PC.. to bude Velkej Třesk:o) _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:08 pm Post subject: |
|
|
mirdro wrote: | No už sem myslel, že to muj problém vyřeší a prd:( no už to zkoušet nebudu, koupil sem si čtečku a v podstatě MPM nebo SDS nepotřebuju... možná časem zformátuju PC.. to bude Velkej Třesk:o) |
Moje rec ...
Ctecku a sr*t na nejaky MPM nebo SDS _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
standa. Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:50 pm Post subject: prosba o radu |
|
|
Mám druhý den SX1. Protože jsem ho kupoval proto, abych byl trvale na netu, snažil jsem se nainstalovat do něj několik webových prohlížečů. Bohužel neúspěšně. SX1 se s komplem přes USB kabel spojí, komunikují spolu, mohu tahat obrázky sem a tam a vše se jeví naprosto O.K. Mohu nainstalovat nový firmware... Až do té doby než tam přes SDS chci natáhnout jakýkoliv prográmek. SDS se s SX1 spojí, umožní mi spustit instalaci, po odklikání všech oken spustí samotnou instalaci, která však trvá zlomek sekundy a bez omluvy skončí. V SX1 pak najdu neúplný soubor. Podotýkám, že mám vypnutý Firewall, baterku napěchovanou, nejnovější firmware a nejnovější SDS. XPéčka s nejnovější aktualizaci v denně čistěném komplu. Poraďte mi prosím, co dělám špatně. |
|
Back to top |
|
 |
|