clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Připojení přes USB kabel

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Připojení přes USB kabel
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
defyvm
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 1:47 pm    Post subject: REKLAMACE Reply with quote

JA uz na to kaslu se tomu venovat hodiny, proste jim to hodim do reklamace. Bud mi daji funkcni set nebo me ukazi, jak ja sem hloupej a nedovedu zapojit funkcni komplet. Jedno nebo druhy. Ale at uz to funguje, protoze to vyuzivam ted jen jako telefon pro prijem hovoru a SMS... nechce se mi klepat tam seznam 250 cisel s polozkama.
Zdenek
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

Ja mam spis problem s instalaci pod W98SE Sad
MPM jsem neskousel.
Jestli nekdo vite (najisto) co by mohlo fungovat tak mi please heplnete.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 12:14 am    Post subject: Re: Porpojení SX1 přes USB Reply with quote

vladan.charvat wrote:
mam uplně stejný problém, at dělám co dělám nic nepomáhá. Každý říká že to má najít samo, ale pěkny kulový, a taky používám XP. At se snažím sebelíp, žádný návod uveřejněný na siemensmania mi nefunguje. Zkusil jsem naistalovat MPM SEtup 3.04. pokud nemám žádný software tak to chce ovládače na SX1 a když ho tam mám tak mi to hází že pokud chcu naistalovat MPM že zas mám instalačky odistalovat. Všchno mám originální. A navíc po prvním pokusu o připojení mi to udělalo pěknou paseku v softwéru, přestali mi fungovat do te doby originální sluchátka - misto sluchátek mi to ukazuje USB, hodiny se sami nastavuji atd.... Shame on you Embarassed

Tak to nechápu.Normálka odinstaluj MPM,stáhni si od siemensu MPM pro S65 a dodatek k SX1.Nainstaluj MPM,nainstaluj dodatek pro SX1.Pokud připojíš SX k PC,tak wokna najdou novej HW a nainstalujou pro něj ovladače z MPM jako modem.Žádný jiný ovladače nejsou potřeba!Jsou obsaženy v MPM!
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 12:15 am    Post subject: Reply with quote

Stunts wrote:
MPM jsem neskousel.

Co je mi známo,tak SX jede jen pod XP
Back to top
vladan.charvat
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 1:11 am    Post subject: Propojení SX1 s PC Reply with quote

Tkoušel jsem to pomoci Update Tool a stejně mi to nenajde, vydím to tak že ho v pondělí půjdu vrátit a koupím si raději Sony Ericson K700i. Tohle je muj 6 mobil a zatím jedniný s kterým jsem měl problémy.
Back to top
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 1:48 am    Post subject: Re: Propojení SX1 s PC Reply with quote

vladan.charvat wrote:
Tkoušel jsem to pomoci Update Tool a stejně mi to nenajde, vydím to tak že ho v pondělí půjdu vrátit a koupím si raději Sony Ericson K700i. Tohle je muj 6 mobil a zatím jedniný s kterým jsem měl problémy.

Vrátit mobil kvůli problému s PC? No pochybuju že ti vyhový.

PS:ty dva anonymní sem psal já,ani sem si nevšim.........

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
defyvm
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 5:42 am    Post subject: Prevratny objef.... aspon pro me! JSME PLNE FUNKCNI!! Reply with quote

Tak uz mi to bezi jak po masle. Byl to ten kabel. Kdyz sem prsty zmacknul UBS konektor, tak se to rozbehlo okamzite...novy HW,instalace, SDS a mam to hotovy. Ubastlil sem to prozatim dily ze staryho "merkuru", tak uz to nemusim zmoulat prstama, pobezim do servisu hned jak to bude mozny. Tkaze pokud je toho cela serie, je mozny ze mate stejnej problem. Proste zabodnout USB do PC a zmacknout mezi prsty konektro...asi vevnitr nedolihaji kontakty na sbernici nebo tak nejak.... to se stava, jen ta detektivni cinnost je hrozna..... Ahoj Zdenek PS: doufam ze VAm to pomuze.
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 6:16 pm    Post subject: Reply with quote

S USB jsou pořád jenom problémy. Zkus odebrat všechny USB drivery, které máš nainstalované a prvně nainstaluj (může to jít i bez instalace, ale vyskakují pořád nějaká okna) SX1 USB a pak až ty další. Mělo by to fungovat.
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 6:48 pm    Post subject: Reply with quote

Xfantasy wrote:
Stunts wrote:
MPM jsem neskousel.

Co je mi známo,tak SX jede jen pod XP

ono to bezi i pod 2000 (proste pod w2k)
ALE JA KDYBYCH SI MEL DAVAT NOVEJSI OS TAK PREJDU I NA NOVEJSI FILE SYSTEM (NTZFS)
A JA NA NEJ NECHCI PRECHAZET TAKZE TED JSEM SI DAL WinME TI SYC NAJDOU A UDELAJI Z NEJ MODEM ALE MPM ANI SDS SE S NIM NESPOJI (RESP. SDS ANI NENAINSTALUJI.
Back to top
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

ten anonim co je predemnou to jsem ja SORRY !!!!
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 14, 2004 2:22 pm    Post subject: Telefon není rozeznán!! Reply with quote

Tak tuhle chybu mi to dělal taky!!Zkoušel stáhnout i ten MPM a stále to nepomohlo!!Nakonec tam teď mám SDS a fachá to!!Byla totiž chyba...já používam na ochranu před webem ZoneAlarm!! tak sem odinstaloval,nainstaloval SDS a pak nainstaloval ZoneAlarm - pak sem v něm povolil přístup SDS a už to fachá jak...Prostě no problem!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 8:06 am    Post subject: Re: Telefon není rozeznán!! Reply with quote

vwBroucinek wrote:
Tak tuhle chybu mi to dělal taky!!Zkoušel stáhnout i ten MPM a stále to nepomohlo!!Nakonec tam teď mám SDS a fachá to!!Byla totiž chyba...já používam na ochranu před webem ZoneAlarm!! tak sem odinstaloval,nainstaloval SDS a pak nainstaloval ZoneAlarm - pak sem v něm povolil přístup SDS a už to fachá jak...Prostě no problem!!!!

Applause Applause Applause

Ano, ano, pozor ma růzmé ochrany spuštěné v PC které vás "chrání"

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
mirdro
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 5:02 pm    Post subject: Reply with quote

No už sem myslel, že to muj problém vyřeší a prd:( no už to zkoušet nebudu, koupil sem si čtečku a v podstatě MPM nebo SDS nepotřebuju... možná časem zformátuju PC.. to bude Velkej Třesk:o)

http://bodysport.tk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 11:08 pm    Post subject: Reply with quote

mirdro wrote:
No už sem myslel, že to muj problém vyřeší a prd:( no už to zkoušet nebudu, koupil sem si čtečku a v podstatě MPM nebo SDS nepotřebuju... možná časem zformátuju PC.. to bude Velkej Třesk:o)

Moje rec ...
Ctecku a sr*t na nejaky MPM nebo SDS

Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 2:50 pm    Post subject: prosba o radu Reply with quote

Mám druhý den SX1. Protože jsem ho kupoval proto, abych byl trvale na netu, snažil jsem se nainstalovat do něj několik webových prohlížečů. Bohužel neúspěšně. SX1 se s komplem přes USB kabel spojí, komunikují spolu, mohu tahat obrázky sem a tam a vše se jeví naprosto O.K. Mohu nainstalovat nový firmware... Až do té doby než tam přes SDS chci natáhnout jakýkoliv prográmek. SDS se s SX1 spojí, umožní mi spustit instalaci, po odklikání všech oken spustí samotnou instalaci, která však trvá zlomek sekundy a bez omluvy skončí. V SX1 pak najdu neúplný soubor. Podotýkám, že mám vypnutý Firewall, baterku napěchovanou, nejnovější firmware a nejnovější SDS. XPéčka s nejnovější aktualizaci v denně čistěném komplu. Poraďte mi prosím, co dělám špatně.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum