View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:15 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Jako by na tom záleželo. Dohadujete se tu o naprostý kravině  |
Aj ja si to myslim... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
3061.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:24 pm Post subject: |
|
|
Ja se chtel jen ujistit, ze na hlavni strance SiemensManie nebude gramaticka chyba. Sam si nejsem jisty, ale koukam, ze dohodnout se jak je to vlastne spravne taky neni nic jednoducheho. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 3:24 pm Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: | Jak to tady čtu, nemůže se nevyjádřit.
Jistě že je slovo shot v překladu střela....jenže taky fotka. Pokud to někdo hledá ve slovníku, je to téměř na konci všech možných výrazů pro shot.
Já si myslím, že správně by to mělo být screenshot - přeloženo: fotka obrazovky.
Netuším proč se tady pořád operuje se střelou....? Nebo vás v angličtině neučili slůvko snapshot-fotografie?
To jen tak na okraj.... |
Dobra poznamka... Ale ono je docela jedno, jestli mluvime o strele nebo o fotce, pravidla pro odvozovani zustavaj stejny... A shooter teda rozhodne fotograf neni...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 6:46 pm Post subject: |
|
|
Hm, zajmavý dohadování....
Já jsem sem přišel s dotazem - je nutné po skončení práce s tim Screenshoterem odstraňovat PapuaKey??? _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 7:01 pm Post subject: |
|
|
Hele asi jsem mimo, někdo to tady už řešil, ale nemůžu to najít, ani nevím, jestli to patří sem. Takže k věci (nebo qvěci?) jak změnit digi hodiny na šetřiči, aby čas byl černý a pozadí bílé...dík.... |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 7:06 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Hele asi jsem mimo, někdo to tady už řešil, ale nemůžu to najít, ani nevím, jestli to patří sem. Takže k věci (nebo qvěci?) jak změnit digi hodiny na šetřiči, aby čas byl černý a pozadí bílé...dík.... |
No, nepatří to sem... A pozadí digi hodin změníš jen systémovym patchem... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 7:45 am Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | Hm, zajmavý dohadování....
Já jsem sem přišel s dotazem - je nutné po skončení práce s tim Screenshoterem odstraňovat PapuaKey??? |
Nie,nie je to potrebne...aspon som pocas testovania nezistil,zeby PapuaKey vadil.
Je to loader,ktory uz pouziva aj najnovsia verzia x65 flasheru, v ktorej nie je potrebne mat patchnute bootcore,staci nahrat papuakey. A tak isto mam cerstve info od Krokodyla,ze aj ValeraVi chysta V_Klay, ktory nebude potrebovat patchnute bootcore,ale bude stacit papuakey. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
PG Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:33 am Post subject: Shotter X Shooter |
|
|
hanni wrote: | CrazyCZ wrote: | Nechci rejpat, ale nemelo by v nazvu toho clanku bejt spis screenshooter, jak uz tady naznacil oookoook? |
Aj pre starsie verzie to Acid nazval Siemens Screenshot a nie Screenshoot..a nikto sa nad tym nepozastavoval  |
Jde o to, že sloveso k podstatnému jménu SHOT (střela) je (to) SHOOT (střílet). Takže tomu, kdo střílí, se říká SHOOTER. Každopádně nad tvarem screenshotter bych se taky zas tak nepozastavoval, angličtina pojme leccos :-) |
|
Back to top |
|
 |
PG Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:38 am Post subject: Re: Shotter X Shooter |
|
|
Sorry, nedočetl jsem diskuzi do konce a koukám, že už mě někdo předběhl s vysvětlením :-) |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:42 am Post subject: |
|
|
Rozoberat tu takove ptakoviny  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:52 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: |
Nie,nie je to potrebne...aspon som pocas testovania nezistil,zeby PapuaKey vadil.
Je to loader,ktory uz pouziva aj najnovsia verzia x65 flasheru, v ktorej nie je potrebne mat patchnute bootcore,staci nahrat papuakey. A tak isto mam cerstve info od Krokodyla,ze aj ValeraVi chysta V_Klay, ktory nebude potrebovat patchnute bootcore,ale bude stacit papuakey. |
Díky, nebavilo by mě to pořád vypínat, zapínat, vypínat, zapínat, to by bylo k zbláznění  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 10:19 am Post subject: |
|
|
Prosim uz uzavrite diskusiu na temu anglickej gramatiky..tato diskusia nie je o tom  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
spidee začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 10:46 pm Post subject: |
|
|
poradte mi prosim,pri spusteni souboru OpenAllx65.bat s parametrem 1,se mi normalne mobil dostane do servisniho modu po stisknuti cerveneho tlacitka,napise to Boot Ok a pak se mi ze speakeru v pocitaci ozve varovny pipnuti a v tom okne se napise nejaka chyba a vzapeti se ukonci okno,vzdy tam stacim v ty rychlosti zachytit,ze je tam napsano "error init bfc code".Nemuze to byt treba tim,ze mam patchly bootcore???
Moc diky . |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 7:32 am Post subject: |
|
|
spidee wrote: | poradte mi prosim,pri spusteni souboru OpenAllx65.bat s parametrem 1,se mi normalne mobil dostane do servisniho modu po stisknuti cerveneho tlacitka,napise to Boot Ok a pak se mi ze speakeru v pocitaci ozve varovny pipnuti a v tom okne se napise nejaka chyba a vzapeti se ukonci okno,vzdy tam stacim v ty rychlosti zachytit,ze je tam napsano "error init bfc code".Nemuze to byt treba tim,ze mam patchly bootcore???
Moc diky . |
To neviem,kde je chyba,ale patchlym bootcore to nie je..ja mam patchle bootcore aj Papuakey. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|