View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 1:04 am Post subject: NALEHAVE !!! |
|
|
Mam takovej problem.
novy rok je zde a ja bych potreboval poprat svym ruskym pratelum ale nemam v mobilu azbuku. tak hledam nejakou aplikaci ktera by je dokazala psat a nasledne odeslat SMS. na osliku mi nabizeli pouzit patch "abc2абв" ale o se mi nezamlouva ja chci mit cesak pismena i moci psat ruska.
Tak jestli nekdo narazite na neco co pise rusky dejte mi prosim conejdriv vedet!!!
Diky moc _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:06 am Post subject: Re: NALEHAVE !!! |
|
|
Stunts wrote: | Mam takovej problem.
novy rok je zde a ja bych potreboval poprat svym ruskym pratelum ale nemam v mobilu azbuku. tak hledam nejakou aplikaci ktera by je dokazala psat a nasledne odeslat SMS. na osliku mi nabizeli pouzit patch "abc2абв" ale o se mi nezamlouva ja chci mit cesak pismena i moci psat ruska.
Tak jestli nekdo narazite na neco co pise rusky dejte mi prosim conejdriv vedet!!!
Diky moc |
A myslel jsi i nato kolik te takova SMS bude do ruska stat????? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:12 am Post subject: |
|
|
no rekneme 10-20,- to je vedlejsi efekt. ja proste chci poslat pozdrav. a byl bych rad aby oni ho pochopili. a toho dosahnu tak ze to napisu rusky. protoze kdyz to napisu anglickymi pismeny tak tam jsou problemy s chapanim.
Ja proste potrebuji aplikaci ktera mi to dokaze. ---> a nejlepe do 22:00  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:14 am Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | no rekneme 10-20,- to je vedlejsi efekt. ja proste chci poslat pozdrav. a byl bych rad aby oni ho pochopili. a toho dosahnu tak ze to napisu rusky. protoze kdyz to napisu anglickymi pismeny tak tam jsou problemy s chapanim.
Ja proste potrebuji aplikaci ktera mi to dokaze. ---> a nejlepe do 22:00  |
Jemi lito ale ja jsem se s nicim takovym nesetkal!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:17 am Post subject: |
|
|
ja vim to jsi mi rokal uz na osliku. !!! aspon myslim ze jsi to byl ty s tim Master codem.
Hele nemas zajem o Goblinovo "Все что нужно для SX"??? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:17 am Post subject: |
|
|
Rusi slavia novy rok neskor.asi 6.1.2005 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:19 am Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | ja vim to jsi mi rokal uz na osliku. !!! aspon myslim ze jsi to byl ty s tim Master codem.
Hele nemas zajem o Goblinovo "Все что нужно для SX"??? |
Nevim co znamena to napsany v ty azbuce!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:21 am Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Stunts wrote: | ja vim to jsi mi rokal uz na osliku. !!! aspon myslim ze jsi to byl ty s tim Master codem.
Nevim co znamena to napsany v ty azbuce!! |
vsechno co je za potrebi pro SX!!!
je to takovy disk kde oni zbiraji ruzne Aplikace a hry pro SX a pak to daji na cd!!!
cast z toho je na sx1.org ale jen mala cast ale na tom cd ma toho byt tuny... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:25 am Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | Vytryol wrote: | Stunts wrote: | ja vim to jsi mi rokal uz na osliku. !!! aspon myslim ze jsi to byl ty s tim Master codem.
Nevim co znamena to napsany v ty azbuce!! |
vsechno co je za potrebi pro SX!!!
je to takovy disk kde oni zbiraji ruzne Aplikace a hry pro SX a pak to daji na cd!!!
cast z toho je na sx1.org ale jen mala cast ale na tom cd ma toho byt tuny... |
Ty ten disk mas ty jsis ho od nej objednal?? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:29 am Post subject: |
|
|
jeste ne.
nejdriv budu muset vylezt z baraku a jit do banky zalozit si ucet pak mu tam prevedu 10USD a apk on mi to hodi na web. protoze kdyby mi to posilal postou tak se toho nedockam.... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:31 am Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | jeste ne.
nejdriv budu muset vylezt z baraku a jit do banky zalozit si ucet pak mu tam prevedu 10USD a apk on mi to hodi na web. protoze kdyby mi to posilal postou tak se toho nedockam.... |
Mam ucet ale ne chut!!Myslim ze mi staci ty aplikace co mam a to co potrebuju se zeptam na forech ale diky za informaci!!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:35 am Post subject: |
|
|
ja volim jednodussi cestu.
nez shanek soft pak crack. pak se s tim srat ze tato verze nejde na mem mobilu tak si radsi objednam otestovane. a 250,- neni moc abych to nezaplatil. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:37 am Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | ja volim jednodussi cestu.
nez shanek soft pak crack. pak se s tim srat ze tato verze nejde na mem mobilu tak si radsi objednam otestovane. a 250,- neni moc abych to nezaplatil. |
To je taky pravda!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:45 am Post subject: |
|
|
ja to neresim proste to beru a je to. jestli to klapne tak budu vedet ze mu muzu verit a treba budem moci nekdy v budoucnu spolupracovat. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 3:36 pm Post subject: Re: NALEHAVE !!! |
|
|
Stunts wrote: | Mam takovej problem.
Diky moc |
Tak si pořiď FW 15 En, mám za to, že je tam i ruština. |
|
Back to top |
|
 |
|