View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 7:42 pm Post subject: |
|
|
Ochota některých lidí pomáhat těm druhým mě v poslední době docela zaráží.. Ty lidi se snad měněj k lepšímu nebo já nevim  _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 7:44 pm Post subject: |
|
|
Vsichni to mate poslany! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 7:45 pm Post subject: |
|
|
Děkujem  _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
mirdro wrote: | Děkujem  |
Za nic rad si splhnu! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Thrash začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:02 pm Post subject: |
|
|
No koukám že už je pozdě, ale přesto bych rád také ještě poprosil :-) [email protected] _________________ N3210 (Odchod bez poct!) --> Siemens: S6 -> C35i -> MT50 -> SL45i -> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
Thrash wrote: | No koukám že už je pozdě, ale přesto bych rád také ještě poprosil :-) [email protected] |
poslano! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Thrash začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Thrash wrote: | No koukám že už je pozdě, ale přesto bych rád také ještě poprosil :-) [email protected] |
poslano! |
Díky za rychlé poslání... máš to u mě...
...ale nějak mi ta aplikace blbne... zkoušel jsem různý nastavení .. včetně původního.. jediný co jsem pak změnil bylo aby se to ukládalo neomezeně na MMC, a při nahrávání to dycky asi za půl minuty spadne a napíše to aplikace zavřena... a když zkusím si nahrát něco kratšího.. než to spadne a mám tam místo video pouze tkaový barevný kolečka a místo zvuku jen chrčení... nevíte v čem může být chyba?  _________________ N3210 (Odchod bez poct!) --> Siemens: S6 -> C35i -> MT50 -> SL45i -> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:24 pm Post subject: |
|
|
Thrash wrote: | Vytryol wrote: | Thrash wrote: | No koukám že už je pozdě, ale přesto bych rád také ještě poprosil :-) [email protected] |
poslano! |
...ale nějak mi ta aplikace blbne... zkoušel jsem různý nastavení .. včetně původního.. jediný co jsem pak změnil bylo aby se to ukládalo neomezeně na MMC, a při nahrávání to dycky asi za půl minuty spadne a napíše to aplikace zavřena... a když zkusím si nahrát něco kratšího.. než to spadne a mám tam místo video pouze tkaový barevný kolečka a místo zvuku jen chrčení... nevíte v čem může být chyba?  |
No me todle to nikdy nedelalo ale lidem to nejde ME TO VSAK JEDE!!Nevim cim to je mam FW15!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:25 pm Post subject: |
|
|
Thrash wrote: | Vytryol wrote: | Thrash wrote: | No koukám že už je pozdě, ale přesto bych rád také ještě poprosil :-) [email protected] |
poslano! |
...ale nějak mi ta aplikace blbne... zkoušel jsem různý nastavení .. včetně původního.. jediný co jsem pak změnil bylo aby se to ukládalo neomezeně na MMC, a při nahrávání to dycky asi za půl minuty spadne a napíše to aplikace zavřena... a když zkusím si nahrát něco kratšího.. než to spadne a mám tam místo video pouze tkaový barevný kolečka a místo zvuku jen chrčení... nevíte v čem může být chyba?  |
No me todle to nikdy nedelalo ale lidem to nejde ME TO VSAK JEDE!!Nevim cim to je mam FW15!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Thrash začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Thrash wrote: | Vytryol wrote: | Thrash wrote: | No koukám že už je pozdě, ale přesto bych rád také ještě poprosil :-) [email protected] |
poslano! |
No me todle to nikdy nedelalo ale lidem to nejde ME TO VSAK JEDE!!Nevim cim to je mam FW15!! |
aha.. no já mám jen 12... co tam máš nastavený za hodnoty? ty standartní? _________________ N3210 (Odchod bez poct!) --> Siemens: S6 -> C35i -> MT50 -> SL45i -> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
mě to jede v pohodě... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
Vsechno jsem nechal jak ma byt!mam to ve 3gp a delka neomezena(omezena pouze MMC!) _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:34 pm Post subject: |
|
|
Takze:::::Drazi pratele tak jsem se kvuli vam pidil v utrobach Camcorderu Pro a mam nasledujici skvele poznatky:Prehravani funguje ve fullscreenu!!Nahravat lzes audiem, jde vybrat format videa MPEG-4!!!!!Coz je skvely konecne totiz muzu bezproblemu prehravat filmecky z telefonu na PC!!!Kvalita jde nastavit opravdu skvela!!!Dale tu mame nastaveni frame per second kde nejvyssi volba je 15 a nejnizsi 5!!Jako dalsi se nam tu nabizi rozliseni nahravani bud 128x96 nebo 160x120!!Vse jde samozrejme ukladat na MMcA na nastaveni no limit uz nahravam 14minut a jdu dal!!!!!!Jako bonus jde vse rovnou prenaset po siti!!!!Loucim se s vami drazi ctenari a tesim se u dalsiho podrobneho rozebrani velmi dobre aplikace jaky Camcorder PRO opravdu je!!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:35 pm Post subject: |
|
|
já sem s tim taky nic nedělal, třeba máš plnou kartu... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:37 pm Post subject: |
|
|
blbost kecám, měnil sem tam položku, že se to má ukládat na kartu a je to tam omezený na 150 kb... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
|