View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 4:44 pm Post subject: Zformátování karty? |
|
|
Formátuju kartu přes file manager a vyhazuje mě to se slovy "aplikace uzavřena FileManager"! co s tim? _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 5:02 pm Post subject: |
|
|
tak sem na to přišel, dělala to nějaká z java aplikací, sem je všchny vyházel a už to frčí _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
Teď potřebuju zformátovat kartu a dělá mi to přesně totéž - žádý java app. instalnutý nemám (po MASTER RESETU) - z karty jsou vymazány všechny složky, ale zformátovat nejde - co s tím?
-----upraveno
Na tý kartě mi zůstal jeden soubor, kterýho se nemůžu zbavit E:\System\Fonts\phoneticfont.gdr - ma parametr archiv a nejde změnit, nejde naformátovat.
Lze nějak změnit parametr archiv? Nebo jak to mám smazat _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 8:32 pm Post subject: |
|
|
Takze pozor tohle se mi stalo minule!!Popisu tu 2 prihody!Ta 1. vzdy kdyz vyjimate MMC pise se vam ze bez vypnuti muze karta chytit datove ztraty!!!No tak sem to vyndal za chodu a vlozil do MP3 prehravace ktery funguje jako ctecka MMC nahral jsem si tam co jsem potreboval vyndal MMC a kdyz jsem ji dal zpet do SX tak jsem byl v p...de..i!!!Napsalo se mi ze MMC is corrupted tak jsem ji musel naformatovat!!!!!2.zazitek to se mi stalo vcera!!!Nainstaloval jsem do SX java aplikaci a ze si ji pustim ale ono nic a telefon mi napsal hlasku MidpUi closed(nebo neco takovyho) tak jsem najel do menu a ze to zkusim znova!!Chtel jsem zpet do nabidky ale nic napsalo se mi MENUapp Closed(neco takovyho!)Tak jsem to jeste parkrat zkusil a nic bezvysledku udelal jsem MASTER RESET zkusil jsem otevrit menu a zase nic!!!Pripojil jsem to ke compu vyndal MMC a najednou to slo!!Pripojil jsem to ke kompu s MMc a vymazal JAVa a ono to JELO ale MASTER RESET NEPOMOHL!!!Divny a tajemny co? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 8:45 pm Post subject: |
|
|
No jo, ale můj současný problém to neřeší.... jak mám vymazat ten soubor... |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 8:45 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | No jo, ale můj současný problém to neřeší.... jak mám vymazat ten soubor... |
Sem psal já... _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
hozjacz wrote: | Anonymous wrote: | No jo, ale můj současný problém to neřeší.... jak mám vymazat ten soubor... |
Sem psal já... |
No jen jsem to uvedl kdyby se to nekomu stalo!!Ale nevim jak presne na ten tvuj problem! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 8:59 pm Post subject: |
|
|
No tak se mi už podařilo z té karty vymazat úplně vše - telefon mam po master resetu a přesto nelze karta zformátovat.
Sice jsem stáhnul nějaký program na reformátování MMC karty - nějaký MMC Medic, ale ten spolupracuje jen se čtečkou karet (kterou bohužel nemám - vím, jsem zoufalec, ale zatim jí prostě ještě nemám).
Jak zformátovat kartu?
------upraveno--------
Tak se mi podařilo (jak jsem již psal) odstranit všechny soubory z karty. Poté jsem do telefonu instalnul Extended File Manager (od Psilocu) do telefonu, ne na kartu!!!! - v něm jsem dal Clean Up... poté jsem restartnul telefon a už FORMÁTUJU. Nevím jestli je to ověřený postup, ale mě to zabralo... _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
|