View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 3:55 pm Post subject: Fw 14 je horší, než Fw12 |
|
|
Čau.
Měl jsem bloklej mobil (kód telefonu) a jak mi to přehrávali, tak jsem měl radost, že tam mám místo fw12, který se mi kousal při ukládání fotek, fw14. No, radost mě přešla, protože jsem zjistil, že fw14 se kouše víc, než moje původní 12. A co mně sere nejvíc, tak že se kouše v internetu=> wapu, Opeře, Net-Frontu a to mi fakt moc moc vadí.
Tak co teď - těm šoumenům v servisu, kteří to měli tejden už to nedám ani za nic. Oficiálně si firmware 14 doma přehrát nemůžu, ale 12 je, tady na Siemensmanii, takže - PŮJDE PŘEHRÁT FIRMWARE 14 NA NIŽŠÍ FIRMWARE 12 ?
Díky a honem honem házejte rady :-) _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 3:58 pm Post subject: |
|
|
A nechces uz na FW15 pokud uz jsi to nekdy delal nebyl by to problem!Ale jestli jde prejet na nizsi to presne nevim!Akorat se tu o tom polemizovalo! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 5:29 pm Post subject: Re: Fw 14 je horší, než Fw12 |
|
|
quintess wrote: | Čau.
Měl jsem bloklej mobil (kód telefonu) a jak mi to přehrávali, tak jsem měl radost, že tam mám místo fw12, který se mi kousal při ukládání fotek, fw14. No, radost mě přešla, protože jsem zjistil, že fw14 se kouše víc, než moje původní 12. A co mně sere nejvíc, tak že se kouše v internetu=> wapu, Opeře, Net-Frontu a to mi fakt moc moc vadí.
Tak co teď - těm šoumenům v servisu, kteří to měli tejden už to nedám ani za nic. Oficiálně si firmware 14 doma přehrát nemůžu, ale 12 je, tady na Siemensmanii, takže - PŮJDE PŘEHRÁT FIRMWARE 14 NA NIŽŠÍ FIRMWARE 12 ?
Díky a honem honem házejte rady :-) |
No me se to seka taky.Uplne stejne to bylo u FW12 jak u FW14. Je to dano tim, ze Opera a NetFront nejsou primarne urcene pro SX1 ale pro celou radu Symbian S60.Jinak Interni WAPovy prohlizec se me neseka vubec.  |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:12 pm Post subject: Re: Fw 14 je horší, než Fw12 |
|
|
rcbandit wrote: | quintess wrote: | Čau.
Díky a honem honem házejte rady :-) |
No me se to seka taky.Uplne stejne to bylo u FW12 jak u FW14. Je to dano tim, ze Opera a NetFront nejsou primarne urcene pro SX1 ale pro celou radu Symbian S60.Jinak Interni WAPovy prohlizec se me neseka vubec.  |
Jde o to, že se mi prostě čtrnáctka vůbec neosvědčila a seká se mi tam, kde to na*ere nejvíc, ve wapu, e-mailu, včetně netfrontu, opery, prostě vším, co je spjatý s internetovým připojením. A ve verzi 12 se mi opera a ani wap, prostě nic nezasekávalo. Kdyby to udělalo občas, ale to je co chvila, hnus. A ve foťáku se to hryzlo už taky párkrát.
Což o to patnáctku bych bral, ale tam není oficial přehrátí a já se trochu bojím o záruku, protože ho mám jen tři tejdny. U fw 12 oficiální přehrátí je, takže bude konec polemizování a budu já ten, kdo vám řekne, jestli to jde, nebo nejde. _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
Ofiko FW nejde dát nižší nebo jiný jazyk...
Jedině jde přes Winsup nahrát Eng,třeba tu 12,a pak orig FW12 upravit v WinHexu (Přepsat v něm verzi na tu En co sis flashnul) a pak to pujde flashnout ofic FW. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 8:41 pm Post subject: Vyzkoušeno, nejde to. |
|
|
Vyzkoušel jsem to přehrát -> nejde to, jak říká kolega předemnou.
Tak jsem aspoň hodil master reset. No co, třeba to pomůže. A když ne, tak si někdy udělám čas a nechám tov Siemensu přehrát. To ale nějak extra brzo nebude. _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:30 pm Post subject: Re: Vyzkoušeno, nejde to. |
|
|
quintess wrote: | Vyzkoušel jsem to přehrát -> nejde to, jak říká kolega předemnou.
Tak jsem aspoň hodil master reset. No co, třeba to pomůže. A když ne, tak si někdy udělám čas a nechám tov Siemensu přehrát. To ale nějak extra brzo nebude. |
Furt se to resetuje, jsem naštvanej. Teď nevím, jestli to risknout a nahrát si tam neofišl 14 tady ze siemensmania, nebo, se někdy obtěžovat s tím, zajet si do práglu _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:24 am Post subject: |
|
|
A co 13CZ? _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:57 pm Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | A co 13CZ? | )
No ten bych nedoporucoval podle dohadu vsude na forech je to ten nejhorsi FW ktery byl na SX a ja se k tomu stanovisku s radosti priznam take! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 4:27 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Xfantasy wrote: | A co 13CZ? | )
No ten bych nedoporucoval podle dohadu vsude na forech je to ten nejhorsi FW ktery byl na SX a ja se k tomu stanovisku s radosti priznam take! |
Zatím na to kašlu. Hold se, sviňa, občas sekne. Jinde se ani moc (stalo se asi 3x) neseká, ale v tom netu, jo. Bohužel. Krám. To to nemůžou vypilovat, co je tam sakra za problém. Vydávaj nový fw a sou k ničemu. Co je vůbec na těch novejch fw lepší? _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 4:29 pm Post subject: |
|
|
quintess wrote: | Vytryol wrote: | Xfantasy wrote: | A co 13CZ? | )
No ten bych nedoporucoval podle dohadu vsude na forech je to ten nejhorsi FW ktery byl na SX a ja se k tomu stanovisku s radosti priznam take! |
Zatím na to kašlu. Hold se, sviňa, občas sekne. Jinde se ani moc (stalo se asi 3x) neseká, ale v tom netu, jo. Bohužel. Krám. To to nemůžou vypilovat, co je tam sakra za problém. Vydávaj nový fw a sou k ničemu. Co je vůbec na těch novejch fw lepší? |
Podle me spis taky zalezi pripad od pripadu me se tohle nikdy nedelo jasne nekdy se proste sekne ale ne na porad stejnych mistech!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 5:02 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | quintess wrote: | Vytryol wrote: | Xfantasy wrote: | A co 13CZ? | )
Zatím na to kašlu. Hold se, sviňa, občas sekne. Jinde se ani moc (stalo se asi 3x) neseká, ale v tom netu, jo. Bohužel. Krám. To to nemůžou vypilovat, co je tam sakra za problém. Vydávaj nový fw a sou k ničemu. Co je vůbec na těch novejch fw lepší? |
Podle me spis taky zalezi pripad od pripadu me se tohle nikdy nedelo jasne nekdy se proste sekne ale ne na porad stejnych mistech!! |
Jo, tobě ne,ale mně jo a taky mě to poprávu sere, protože tohle stejný se mi dělo u SL45i (furt děje, ale už to není můj hlavní mobil) takže jsem šlápl z hovna do sraček. O to víc mě točí, že to dělá novější firmware a 12 se mi fakt málokdy kousla (ale taky, kousla). _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 5:02 pm Post subject: |
|
|
quintess wrote: | Vytryol wrote: | quintess wrote: | Vytryol wrote: | Xfantasy wrote: | A co 13CZ? | )
Podle me spis taky zalezi pripad od pripadu me se tohle nikdy nedelo jasne nekdy se proste sekne ale ne na porad stejnych mistech!! |
Jo, tobě ne,ale mně jo a taky mě to poprávu sere, protože tohle stejný se mi dělo u SL45i (furt děje, ale už to není můj hlavní mobil) takže jsem šlápl z hovna do sraček. O to víc mě točí, že to dělá novější firmware a 12 se mi fakt málokdy kousla (ale taky, kousla). |
To reklamuj na Gold Class. Posli jim ho a do 48 hodin to mas opraveny. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
Do 48 hodihn??Poslal jsem tam sluchatka pred 7 dny s Gold kartou a jeste nejsou zpet!!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 6:03 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Do 48 hodihn??Poslal jsem tam sluchatka pred 7 dny s Gold kartou a jeste nejsou zpet!!! |
To byl ja! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|