Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sandokan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 7:50 pm Předmět: Bluetooth |
|
|
Cau, zajimalo by me, zda je nejak omezena velikost souboru posilaneho pres BT. Zkousel jsem poslat mp3 (cca 4MB), ale napsalo to chybu spojeni. Zrejme musim mit tolik mista take na C: (uklada se to totiz do slozky se zpravama) , neda se to nejakym programem obejit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 7:55 am Předmět: |
|
|
Dlzka je obmedzena velkostou pamate, ale samozrejme existuje program, ktorym sa daju prijimat aj velke subory, obmedzene iba velkostou volneho miesta na pamatovej karte. Program sa vola MsvDriveE a presmeruje schranku prijatych sprav na E.
Ja osobne posielam 4MB MP3 subory do mobilu cez BT. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Naposledy upravil Sirus dne st leden 12, 2005 7:17 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 9:50 pm Předmět: |
|
|
Jak si psal, že velikost je omezená velikostí paměti - myslíš místo na kartě, nebo volné RAM?
Já myslím, že jediný limit je velikost karty. Přes BT jsem posílal do telefonu soubor, který měl cca. 80MB (opravdu "osmdesát megabajtů" - sice to byla hrůůůza, ale šlo to). _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 9:51 pm Předmět: |
|
|
hozjacz napsal: | Jak si psal, že velikost je omezená velikostí paměti - myslíš místo na kartě, nebo volné RAM?
Já myslím, že jediný limit je velikost karty. Přes BT jsem posílal do telefonu soubor, který měl cca. 80MB (opravdu "osmdesát megabajtů" - sice to byla hrůůůza, ale šlo to). |
Pres ten BT jsem taky obcas posal velky soubor ale u IR si obcas telefon postavi hlavu!!!Casto zalezi na druhu telefonu 2.strany(tak mi to nekdy prislo! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wooder kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 15, 2005 4:31 pm Předmět: problém s bluetooth při přïpojení na IT |
|
|
Lidičky, mám problém. Snad mi pomůžete. Jsem připojen přes Go Data Nonstop na IT a blbně mu komunikace s BT. Totiž, pokud nestahuju nějaký soubor, BT uzavře spojení s telefonem kvůli předstírané nečinnosti. Nevít jak tohle obejít? Ano, nejjednodušší je stahovat nějaký soubor, což samozřejmě dělám, ale co pak ta rychlost, že?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|