View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
A-N-O-N-Y-M kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:18 pm Post subject: Nabíjení vypnuté cx65 |
|
|
Zkoušeli jste už někdy nabíjet mobil, když je vyplej? Mně to teda začne blikat a dokud se to nenabije tak to bliká a bliká a blíká a................ _________________ Siemens mobile - Designed for us
C35i -> C60 -> CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:21 pm Post subject: |
|
|
Bliká??? to nevypadá dobře. Ale telefon by se měl nabíjet vypnutý, třeba přes noc. Říká se že lionky nemají pam. ef. (ale malynký maj) a navíc to té baterce opravdu neprospívá, když se nabíjí zaplý... _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:42 pm Post subject: |
|
|
Co takeho ti zacne blikat ?? akosi som nepochopil no ale dobre SIEMENS + nabijanie pri vypnutom stave to je zart ?? on sa pri plnom nabiti vypne a rano ked vytiahnem a znovu zapojim nabku sa este 25 minut nabija !!! a ked ju znova nepripojim je to citit na vydrzi !!
Tak nabijam zapli a ajtak to rano vytiahnem a znova strcim a ajtak sa este 20 min. nabija to mi robilo na vsetkych SIEMENSOCH _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:02 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Co takeho ti zacne blikat ?? akosi som nepochopil no ale dobre SIEMENS + nabijanie pri vypnutom stave to je zart ?? on sa pri plnom nabiti vypne a rano ked vytiahnem a znovu zapojim nabku sa este 25 minut nabija !!! a ked ju znova nepripojim je to citit na vydrzi !!
Tak nabijam zapli a ajtak to rano vytiahnem a znova strcim a ajtak sa este 20 min. nabija to mi robilo na vsetkych SIEMENSOCH |
A jak dlouho to děláš a jak dlouho ti vydrží teď baterka? _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:08 pm Post subject: |
|
|
Odkedy mam mobil a ked sa s nim hram a robim kraviny tak den a ked 10min. hovoru + 20 SMS denne tak potom bez vypnutia na noc 2 dni !! Ale toho volania je vecsinou aj viacej .
Aha mobil mam dva mesiace z toho mesiac bol v reklamacke . 3 krat po tyzdni
PLS ADMIN vymazte ten prispevok nad tymto mne to nejde sekol mi net a je to dva krat . _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:24 pm Post subject: |
|
|
Tak v menu dinamic light zrus zaciarknutie pri zapnuty/vypnuty a nebude blikat ked ho budes nabijat vypnuty !!!!!!  _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 12:43 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: |
PLS ADMIN vymazte ten prispevok nad tymto mne to nejde sekol mi net a je to dva krat . |
Hotovo _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:40 am Post subject: Re: Nabíjení vypnuté cx65 |
|
|
A-N-O-N-Y-M wrote: | Zkoušeli jste už někdy nabíjet mobil, když je vyplej? Mně to teda začne blikat a dokud se to nenabije tak to bliká a bliká a blíká a................ |
Mně blikají při nabíjení diody . |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:26 am Post subject: Re: Nabíjení vypnuté cx65 |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | A-N-O-N-Y-M wrote: | Zkoušeli jste už někdy nabíjet mobil, když je vyplej? Mně to teda začne blikat a dokud se to nenabije tak to bliká a bliká a blíká a................ |
Mrkni asi o tři nebo čtyři příspěvky výš
CX65-ka wrote: | Tak v menu dinamic light zrus zaciarknutie pri zapnuty/vypnuty a nebude blikat ked ho budes nabijat vypnuty !!!!!!  |  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 11:12 am Post subject: Re: Nabíjení vypnuté cx65 |
|
|
pechi wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | A-N-O-N-Y-M wrote: | Zkoušeli jste už někdy nabíjet mobil, když je vyplej? Mně to teda začne blikat a dokud se to nenabije tak to bliká a bliká a blíká a................ |
Mrkni asi o tři nebo čtyři příspěvky výš
CX65-ka wrote: | Tak v menu dinamic light zrus zaciarknutie pri zapnuty/vypnuty a nebude blikat ked ho budes nabijat vypnuty !!!!!!  |  |
Tohle samozřejmě vím, ale zrovna dvakrát se mi nechce to furt odšktávat. To si ty diody tadši něčím překryju... |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 2:00 pm Post subject: |
|
|
Kdyz nabijite vypnuty telefon, nabijeni probiha v super fast rezimu, vysledek je ze se nabijeni automaticky vypne pri dosazeni napeti odpovidajiciho plne baterii, toto napeti je vsak mereno pri daleko vyzsi teplote, z toho vyplyva ze po vychladnuti a znovupripojeni nabijecky telefon zacne opet nabijet a dobije baterii na skutecne maximum.
Pri nabijeni zapnuteho telefonu to neni tak markantni.
Jinak u vsech siemensu se po babiti vypne nabijeni a ackoli je pripojena nabijecka, nabijeni znovu nezacne, tudiz i kdyz je mobil vypnuty a nabijeni ukonceno, vnitrni hodiny a dalsi obvody spotrebovavaji energii z baterie. Pro opetovne zapnuti baijeni je nutno odpojit a znovu pripojit nabijecku.
Info pro ty by se chteli zeptat ) |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:59 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | Kdyz nabijite vypnuty telefon, nabijeni probiha v super fast rezimu, vysledek je ze se nabijeni automaticky vypne pri dosazeni napeti odpovidajiciho plne baterii, toto napeti je vsak mereno pri daleko vyzsi teplote, z toho vyplyva ze po vychladnuti a znovupripojeni nabijecky telefon zacne opet nabijet a dobije baterii na skutecne maximum.
Pri nabijeni zapnuteho telefonu to neni tak markantni.
Jinak u vsech siemensu se po babiti vypne nabijeni a ackoli je pripojena nabijecka, nabijeni znovu nezacne, tudiz i kdyz je mobil vypnuty a nabijeni ukonceno, vnitrni hodiny a dalsi obvody spotrebovavaji energii z baterie. Pro opetovne zapnuti baijeni je nutno odpojit a znovu pripojit nabijecku.
Info pro ty by se chteli zeptat ) |
Naprosto dokonale napsaná odpověď.
A to co píšeš o "neobneovení samovolného nabíjení" považuji za obrovskou výhodu. Jinka by se "vyčerpával" zbytečně počet nabájecích cyklů. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:23 am Post subject: |
|
|
2krokodýl: No mohlo by to zacit opetovne nabijet treba na 2 procentech baterie, tam kde se pouzivaji pro stale GPRS spojeni je to na pitchu, zapomenu odpojit napajeni a spadne mi stahovani ((
Docela se divim ze to tam jeste nedodelali, uz si na to lidi stezujou od rady 45 _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:44 am Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | 2krokodýl: No mohlo by to zacit opetovne nabijet treba na 2 procentech baterie, tam kde se pouzivaji pro stale GPRS spojeni je to na pitchu, zapomenu odpojit napajeni a spadne mi stahovani ((
Docela se divim ze to tam jeste nedodelali, uz si na to lidi stezujou od rady 45 |
IMHO použití GPRS jako permanentní připojení k netu je specialita u nás, v normálních zemích by nikoho nenapadlo využívat tohle pomalý připojení, když mají za babku broadband... A kvůli nám se soudruzi v Siemensu nepřetrhnou  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
SMAriel začátečník

Joined: 21 Jan 2005 Posts: 67 Location: na horach, Jeseniky
61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
Hmmm, diky za vasi diskusi o neobnoveni nabijeni bez znovupripojeni nabijecky. Dlouho jsem dumal nad tim, proc mi to spojeni pada. Ted je to jasne, neni to zavada :-), to je standart ... Vidim jediny duvod proc, to obnoveni nabijeni nenaprogramuji treba na ty 2%: Udelaji to, az jim dojdou popularnejsi novinky > v novem pristroji > za novou cenu .... ach jo. .. to je fakt obcas porod tento svet ... btw: pametovy efekt existuje u baterie <=> (prave tehdy, kdyz) pocet nabijecich cyklu neni nekonecny :-) Co vy na to? _________________ TalkAbout Motorola > CX65 ( fw 12 > 25 ;-) + illumination 2% (- - - - - - - - - - - - - e m p t i n e s s - - - - - - - - - - - - - - - -)
btw: Všechno je jinak ... |
|
Back to top |
|
 |
|