View previous topic :: View next topic |
Taky vám ÚPLNĚ zbytečné témata lezou krkem? |
ano, zabíjel bych za to |
|
13% |
[ 4 ] |
ano, všichni kdo tu začínají by si měly přečíst příručku k fóru |
|
13% |
[ 4 ] |
ano, ale přehlížim to |
|
62% |
[ 18 ] |
ne |
|
10% |
[ 3 ] |
ne, jsem taky jeden z těch vocasů :) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 29 |
|
Author |
Message |
Mark Pawl řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:12 pm Post subject: Na pěst |
|
|
Hoši měli bychom udělat anketu idiot roku už mi leze docela krkem jak některý vocasové neuměj číst ... nejvíc je to vidět v sekci o javě, kde je první topic hned jasně na shánění her a aplikací, ale hned vždycky pod ním je nějakej topic že někdo hledá hru, no to bych normálně mlátil... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:25 pm Post subject: |
|
|
Souhlas, zamykat a mazat....  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

Joined: 11 Dec 2004 Posts: 191 Location: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:48 pm Post subject: Re: Na pěst |
|
|
Mark Pawl wrote: | Hoši měli bychom udělat anketu idiot roku už mi leze docela krkem jak některý vocasové neuměj číst ... nejvíc je to vidět v sekci o javě, kde je první topic hned jasně na shánění her a aplikací, ale hned vždycky pod ním je nějakej topic že někdo hledá hru, no to bych normálně mlátil... |
Jo byl tam jeden bll....hanni taky málem vilítl z kůže
Byl tuším fascinovenej nad inteligencí některých jedinců  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Back to top |
|
 |

SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:01 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Souhlas, zamykat a mazat....  |
Přesně tak...
Já když přišel na sm, tak jsem se divil proč to hanni všechno zamyká, no a když tady nějakej ten čas jsem, tak se spíš divim proč je rovnou nemlátí  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:51 pm Post subject: Re: Na pěst |
|
|
Framkie wrote: | Jo byl tam jeden bll....hanni taky málem vilítl z kůže
Byl tuším fascinovenej nad inteligencí některých jedinců  |
Jo jo, to byla hustá hláška  _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:50 am Post subject: |
|
|
Nejhorší na těch zbytečných tématech je to, že když člověk něco hledá a ví že se to tady řešilo nedávno. Stejně je to už někde hluboko zapadlý v kupě zbytečností a najít to dá pěknou práci....  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 11:11 am Post subject: |
|
|
Chlapci chlapci,vy když ste na siemensmanii začali tak ste nepsali žádný zbytečnosti Hmm,tak to ste byli pašáci hned od začátku
Zamyslete se nad tim co ste psali a pokud si nemužete vzpomenout tak se podivejte na svý příspěvky,kolik z nich je sraček o hovně (omlouvám se že sem sprostej).A mame to všichni bez vyjímky,každej občas píše hovadiny,tak proč se tolik jevíte Kdyby ste radši toho dotyčného slušně upzornili a poradili mu nebo ho nasměrovali na to správný téma Ale místo toho se tu hází ramenama To je jednodušší bejt napáskovanej než umět někomu poradit něco pořádnýho
A moderátoři Vás v tom podporujou?Neni náhodou svoboda slova a projevu?Z vás asi moc nikdo nepamatuje komouše co,že se chováte stejně jak oni Komouš nebo nacista,stejný názory a praktiky  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 11:16 am Post subject: |
|
|
Promiň, ale když je sekce označená jako důležitá .. Zháňam java hru/aplikaciu a pod tím je hned Nadpis Nemá někdo hru ... tak je to drsný ... Nemluvím o tom když se někdo ptá na věc kterýá se tu mnohdy řešila, ale on teprve přišel, i když kvůli tomu je i příručka na používání fóra, vše musí mít řád a určité způsoby, anarchie nikdy nepřinesla nic dobrého  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 11:21 am Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Chlapci chlapci,vy když ste na siemensmanii začali tak ste nepsali žádný zbytečnosti Hmm,tak to ste byli pašáci hned od začátku
Zamyslete se nad tim co ste psali a pokud si nemužete vzpomenout tak se podivejte na svý příspěvky,kolik z nich je sraček o hovně (omlouvám se že sem sprostej).A mame to všichni bez vyjímky,každej občas píše hovadiny,tak proč se tolik jevíte Kdyby ste radši toho dotyčného slušně upzornili a poradili mu nebo ho nasměrovali na to správný téma Ale místo toho se tu hází ramenama To je jednodušší bejt napáskovanej než umět někomu poradit něco pořádnýho
A moderátoři Vás v tom podporujou?Neni náhodou svoboda slova a projevu?Z vás asi moc nikdo nepamatuje komouše co,že se chováte stejně jak oni Komouš nebo nacista,stejný názory a praktiky  |
Naprosto s tebou souhlasim nerikam ze jsem byl vzdycky vecny(ani jsem nikdy necetl prirucku SM), ale mam stejny nazor! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 11:24 am Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | Promiň, ale když je sekce označená jako důležitá .. Zháňam java hru/aplikaciu a pod tím je hned Nadpis Nemá někdo hru ... tak je to drsný ... Nemluvím o tom když se někdo ptá na věc kterýá se tu mnohdy řešila, ale on teprve přišel, i když kvůli tomu je i příručka na používání fóra, vše musí mít řád a určité způsoby, anarchie nikdy nepřinesla nic dobrého  |
Ano,v tom s Tebou souhlasim a máš naprostou pravdu,anarchie nikam nevede Tak sou tu moderátoři aby to zamkli a nebo smazali,my ostatní sme tu jen od toho aby sme toho dotyčného upozornili a poradili Ale nebudu a ani Vás nechci vychovávat,od toho sou rodiče.Ale hlavně život Vás naučí Sám sem taky "ulít" a Hanni mě upozornil,ale slušně.  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 11:39 am Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Chlapci chlapci,vy když ste na siemensmanii začali tak ste nepsali žádný zbytečnosti Hmm,tak to ste byli pašáci hned od začátku
A moderátoři Vás v tom podporujou?Neni náhodou svoboda slova a projevu?Z vás asi moc nikdo nepamatuje komouše co,že se chováte stejně jak oni Komouš nebo nacista,stejný názory a praktiky  |
Ne nepsal, pašák hned od začáátku
Ono člověka brzo přestane bavit furt psát to samý, obzvlášť když vidí, jak je někdo línej cokoliv hledat (jak už i párkrát někdo psal-proč bych to hledal když se můžu zeptat) a zneužívá ochoty ostatních, kteří si s tím dají tu práci a najdou mu to. Samozřejme že je svoboda slova a projevu, ale na tomhle fóru si jeho "majitelé" určili nějké pravidla (příručka a samozřejmě slušné chování) tak mají plné právo jejich dodržování vyžadovat!
Nejsem pro nějakou šikanu těch uživatelů, prostě je odkázat na správný téma, zamknout to a třeba za den smazat... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:22 pm Post subject: |
|
|
Ohanet se svobodou projevu je docela osidny... Nejde o svobodu projevu, ale o normalni chaos. Svoboda projevu se tyka necich nazoru, ne? Otazka "Jakej kabel je nejlepsi" opravdu moc nazor nevyjadruje...
A jak rikas, je svoboda projevu. Tak vitej v nasem komunistickym klubu. My se snad muzem svobodne projevit a nekomu vynadat, ne? Ted delas ted to samy, co nam vycitas.  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:34 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Ohanet se svobodou projevu je docela osidny... Nejde o svobodu projevu, ale o normalni chaos. Svoboda projevu se tyka necich nazoru, ne? Otazka "Jakej kabel je nejlepsi" opravdu moc nazor nevyjadruje...
A jak rikas, je svoboda projevu. Tak vitej v nasem komunistickym klubu. My se snad muzem svobodne projevit a nekomu vynadat, ne? Ted delas ted to samy, co nam vycitas.  |
Ale já nenadávám,ani Vám nic nevyčítám,jen poukazuju. Každej má právo na svuj názor a klidně ho muže prezentovat,ale začít slovy na pěst...???trošku slušnosti synu.Kašlu na to,du si mrvit foun.Pa  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:40 pm Post subject: |
|
|
no ten název je trošku ovliněný momentální chutí zabít pár jedinců, něco jsem hledal a našlo to asi tři a půl milionu topiců který byly o ničem, takže to chvilku trvalo a pak jsem zajel do sekce o javě a tam mě už málem uplně vomejvali  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:53 pm Post subject: |
|
|
No to máš pravdu,proto asi taky některý jedinci nehledaj a radši udělaj nový téma  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|