View previous topic :: View next topic |
Míte na SX1 ochrannou folii? |
ANO |
|
19% |
[ 7 ] |
NE |
|
80% |
[ 29 ] |
|
Total Votes : 36 |
|
Author |
Message |
hhenryk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
To průhledný se ti roztrhne tak po třech vytáhnutí mobilu ani ne. Jinak ten Krusel vypadá fakt cool. A chcu se zeptat musí se vyndělávat i mobil u vytahování paměťovky z toho pouzdra Krusellu nebo stačí pouze otevřít ten zips a jak jde s tím zipsem posunovat dobře nebo se zadrhává? |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 5:25 pm Post subject: |
|
|
Já vim. A proč bych to vytahoval že jo!!!! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 5:30 pm Post subject: |
|
|
hlavně na displeji vidíš naprostý kulový a de to špatně sundat z mobilu... mám ho tu na stole a poputuje do koše velmi brzo:o) _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
mirdro wrote: | hlavně na displeji vidíš naprostý kulový a de to špatně sundat z mobilu... mám ho tu na stole a poputuje do koše velmi brzo:o) |
Tak jste mně přesvědčili že si ho nekoupim. _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
hhenryk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 6:01 pm Post subject: |
|
|
2Vítek.Borec děláš dobře chlape kup si ten Krusell sice stojí trochu víc, ale stojí to za to. Jo a tu folii nedoporučuji za chvíli tam máte samé bubliny |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 6:33 pm Post subject: |
|
|
hhenryk wrote: | 2Vítek.Borec děláš dobře chlape kup si ten Krusell sice stojí trochu víc, ale stojí to za to. Jo a tu folii nedoporučuji za chvíli tam máte samé bubliny |
O prachy nejde!!! Hlavně aby SX byl v bezpečí!! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
neus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 6:54 pm Post subject: |
|
|
POZOR BUBLINY SE DĚLAJÍ I NA KRUSELLu !!
A kde je slída, tam se budou dělat VŽDY
Protože si ale vždy při práci s mobilem diplej svítí, tak tomu nevadí a dají se docela minimalizovat...vytlačit. Navíc proti prachu je taky dobře chráněný...prostě není NIC lepšího než KRUSELL za 400,- Věřte majiteli  |
|
Back to top |
|
 |
hhenryk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 7:14 pm Post subject: |
|
|
a co ochrannou folii tu na displeji někdo z vás má? Jaká je nejlepší dělaj se na všech bubliny? |
|
Back to top |
|
 |
neus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 11:44 pm Post subject: |
|
|
Sakra chlape, tys tady na tohle téma rozjel po celém SX foru div že né KŘIŽÁCKÉ TAŽENÍ
Mno já se budu držet tohohle threadu a jen říkám že PLETEŠ HRUŠKY S JABKAMA!
jestli myslíš nalepovací folie na PDA a podobné stroje, tak tam mít či nemít bubliny záleží jen a pouze na vlastních šikovných rukách! Samosebou by tam neměla být NAPROSTO ŽÁDNÁ!!!
Bubliny na KAŽDÉM pouzdru se slídou jsou a budou vždycky a je jedno jestli to máš pouzdro za 100 od tamanů nebo značkovýho Krusella za 400,-!!
Tady není co dál řešit... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:32 am Post subject: |
|
|
2Neeus:A ty tam máš folii? A pokud jo tak jakou? |
|
Back to top |
|
 |
hhenryk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:39 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | 2Neeus:A ty tam máš folii? A pokud jo tak jakou? | Ten anonim jsem byl já. |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
hhenryk wrote: | Anonymous wrote: | 2Neeus:A ty tam máš folii? A pokud jo tak jakou? | Ten anonim jsem byl já. |
Možná vám budu připadat jako barbar a už sem to někde psal, ale míval sem na displeji obyčejnou širokou průhlednou lepící pásku oříznutou žiletkou na okrajich. Nalepoval sem jí od strany ke straně a přihlazoval sem jí kartou VZP aby nebyly bubliny... Bylo to to nej co sem tam zatim měl. Po sundání nebyla na displeji ani známka po lepidle.. _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:29 pm Post subject: |
|
|
neus wrote: | Ano, je to onen buvol od Krusella. Ta slída je na tom dost dobře mačkatelná a SMS se píší vcelku dobře...
Hlavně je v ní SX skvěle upnutý a až vzdadu na ten držák spony a očko zipu je opravdu na míru a kompaktní. Jenou kdyby se ta slída nelepila na sklíčko displeje a nedělala na něm známe "bubliny". Zase to ale skoro nevadí při normálním provozu - tedy s podvícením a vše je dostatečně čitelné.
Rozhodně je super a doživotní záruka na cokoliv (natrhnutí, ulomení atd) se prostě VYPLATÍ!!! Krusell prý opravdu uznává skoro všechny myslitelné nehody...něco jako Koss 8) |
Take uvazuji o koupi tohohle pouzdra na S65... Zajimalo by me jen jaka je ta folie na celni strane obalu - s obaly tohoto typu jsem mel v pradavnych dobach zkusenost ze se mi sice displej neposkrabal, ale zato se na nem tvorila celkem neprijemne takova ta "mlha". Rekne nekdo? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:25 am Post subject: |
|
|
mirdro wrote: | hlavně na displeji vidíš naprostý kulový a de to špatně sundat z mobilu... mám ho tu na stole a poputuje do koše velmi brzo:o) |
Stejná věc, plnej souhlas a stejnej plán do budoucna + zabít toho hajzlíka co mi to pouzdro prodal  |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
AldaHALtar wrote: | mirdro wrote: | hlavně na displeji vidíš naprostý kulový a de to špatně sundat z mobilu... mám ho tu na stole a poputuje do koše velmi brzo:o) |
Stejná věc, plnej souhlas a stejnej plán do budoucna + zabít toho hajzlíka co mi to pouzdro prodal  |
sem si řikal, že se ten chlapík nějak divně culí, čur*k  _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
|