clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém s Freiou a M55

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém s Freiou a M55
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 9:58 am    Post subject: Reply with quote

Ti ho pošlu na mail jestli chceš

C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Sat Feb 12, 2005 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

caute potreboval by som ešte info ohladom zadávania nového fullfashu do frei vždy ked si zadám moj telefon (siemens m55) tak mi hodí vždy rovnakú verziku fullflashu t.j SIEMENS M55 LGX V7A - 00200000 a stále ju tam dáva chcem si hodiť nejakú inú verziu ff cez freiu nevieš ako na to?????? dik za odpoved Brick wall Brick wall
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Sat Feb 12, 2005 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

inak ked tam nahrávam ff cez freiu tak to idé v pohode minule som tam nahral ff cez freiu odblokoval som tel a aj tak nešiel zapnúť teraz tam potrebujem hodiť ff cez freiu ale je to ff z ruskej stránky tak neviem ako ho zameniť za ten orginálny ff čo obsahuje freia! ak vás čosi napadne tak napíšte dik d'oh! Think Brick wall
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 8:14 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj na Slovač.Mě se zdá,že si si dělal Freijou zálohu a ona ti tam automaticky hází pořád tu FF co tam už máš.Musíš si vybrat tu FF kterou tam chceš nahrát,jinak podle mě ti tam sama vybere tu poslední z kterou něco dělala.Na té ruské FF zkus přepsat tu koncovku ,na tu z kterou pracuje Freia.Jinak je blbý,že se ti to nedaří nahrát pomocí V-Klay,protože na to že to po nahrání odblokuješ Freiou bych moc nesázel.Mě Freia při odblokování totálně umrtvila foun a nebýt FW 11 winswup,tak byl mrtvý dodnes.Jakou máš verzi V-KLay?Zkus 3.1,já ji používám u všech founů ,vyberu FF kterou chci,kliknu ok a jdu si na čtvrt hodiny dělat úplně jinou práci.Je mi jedno ,jestli vypnou proud,nebo ne,neboť to dělám na notebooku(vřele doporučuju).Vybíráš si FF,kterou tam chceš dát pomocí OTEVŘÍT SOUBOR?Já vím,že je to pitomá otázka,ale nic jiného mě nenapadá,když ti to tam pořád hází stejnou verzi.Zkus tam ještě šlehnout FW 11 winswup a zkoušej to spojit vícekrát a zkus i vytáhnout a znovu zasunout kabel do founu.Mě se to taky na první pokus nepovedlo.Po náhrání FW 11 winswup se mi foun zapnul sám!!!
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 10:06 am    Post subject: Reply with quote

nazdar prečítaj si celé to fórum čo som tu písal a potom uvidíš že cez v-klay mi to vypisuje výnimky a blbosti takže môžem použíť jedine freiu lebo m55tool vypíše error a ostatné programi sa zaseknú takže potrebuje len vedieť ako sa dá hodiť vlastný ff do frei a potom do tel!!!!! dik za odpoved
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 3:23 pm    Post subject: Reply with quote

neviem neviem či ten siemens m55 nevyhodím z okna akonáhle sa pokúšam nahrať ff cez freiu sa zasekne alebo vypíše chybu v-klay ide ale vyhodí po nejakom čase chybu to už som spomínal na fore, dalej m55tool vypíše error a siemens tool ide ale ho sekne v 87% a vypíše nejakú sračku tak už naozaj neviem čo mám robiť!!!!!! ak viete o nejakom riešení tak napíšte lebo mám chuť ten tel. hodiť o stenu aj ked za to nemôže!!!! dik za odpoved
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 3:24 pm    Post subject: Reply with quote

ShangTsung wrote:
dobreeeeeeeeeeee!!!!!!!!! už som sa znovu spojil!!!!!! bol slabí kontakt na baterke lebo mám otvorený kryt!!!!! skúsim ešte raz nejaký ten patch a uvidíme dúfam že čosi vymyslíme dik za odpoved!!!!!!!!!!!!!!! Applause d'oh! Brick wall Brick wall
Tak to koukám jako blázen.Ty máš pomalu mrtvý foun a ještě tam zkoušíš dávat patche???A flashovat při otevřeném krytu.Ty jsi opravdu kamikatze.Kdybys raději napsal jaký jsi tam měl FW když jsi ho koupil,a hlavně kdy byl vyroben.Buď máš blbě nastavený parametry ve V-Klay,nebo už opravdu nevím.S takovou chybovou hláškou jsem se ještě nesetkal.Jo a někdy taky stačí blbě nainstalovaný ovladač usb kabelu.
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 3:26 pm    Post subject: Reply with quote

no pôvodný firmware tam bol firmware7 a mám COM kabel a pokiaľ viem k tomu netreba inštalovať ovládač! alebo?????? dik za odpoved
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 3:27 pm    Post subject: Reply with quote

no pôvodný firmware tam bol firmware7 a mám COM kabel a pokiaľ viem k tomu netreba inštalovať ovládač! alebo?????? dik za odpoved
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 3:30 pm    Post subject: Reply with quote

inak tým otvorením krytom som myslel iba ten kryt od baterky takže v pohode!!!!!!!!
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 4:42 pm    Post subject: Reply with quote

konečne som si nahral ff do tel. cez freiu aj cez v-klay odlokoval som ho pri frei ale nešiel zapnúť tak som nahral ff cez v-klay a nahral som svoj pôvodý eeprom a tiež nešiel!!! neviete v čom je chyba???? dik za odpoved Brick wall
Back to top
Sany
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

A před tím, než jsi telefon odblokoval, změnil jsi IMEI?
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 12:03 am    Post subject: Reply with quote

Sany wrote:
A před tím, než jsi telefon odblokoval, změnil jsi IMEI?
ja som to urobil cez freiu všetko spolu!! alebo som to skúšal aj cez v-klay nahartím pôvodnej eeprom!!! ale nahral som tam môj povodný ff a telefon aj tak nešiel zapnúť tak naozaj neviem!!!! Brick wall Brick wall Question Question no uvidime dik za odpoved
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Thu Feb 17, 2005 4:45 pm    Post subject: konečne!!!!!!!!!!!!!!! Reply with quote

caute všetci konečne sa mi podarilo oživiť tel. a valí úplne v pohode nahral som tam nový firmware cez winswup a všetko je o.k Applause Applause Applause dik za všetky rady!!!!!!!!!!!!!! Dancing Dancing Dancing siemensmania je úplne super!!!! ešte raz dik Applause Applause Dancing Dancing Dancing
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Thu Feb 17, 2005 4:47 pm    Post subject: Reply with quote

Applause Applause Applause Applause Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing siemens mania je super!!!!!!! Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 4 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum