View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bambus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 10:38 am Post subject: Lama dotaz ohledne temat na C65 |
|
|
Poradte prosim jak z netu stahly tema hodim do telefonu. Nebo spis jak jej aktivuju a kam je mam nahrat. Vim cim, takova lama zase nejsem Diky moc |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:59 pm Post subject: |
|
|
MAO> tos moc nedal, on nechce patchovat,ale nahrát téma.
Nejdřív potřebuješ nějakej program pro komunikaci (SiMoCo, MPM) a pak kabel nebo něco jinýho. Téma nahraješ do složky Themes, v telefonu aplikuješ. Z několikasetkilobajtovýho souboru se stane malej souborčík, zbytek se rozleze do ostatních částí telefonu (melodie, animace, tapety...). Po aktivaci pochopitelně už vše jede jak má _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | MAO> tos moc nedal, on nechce patchovat,ale nahrát téma.
Nejdřív potřebuješ nějakej program pro komunikaci (SiMoCo, MPM) a pak kabel nebo něco jinýho. Téma nahraješ do složky Themes, v telefonu aplikuješ. Z několikasetkilobajtovýho souboru se stane malej souborčík, zbytek se rozleze do ostatních částí telefonu (melodie, animace, tapety...). Po aktivaci pochopitelně už vše jede jak má |
A já jako vždycky dodám, že při první aktivaci se téma načítá pomaleji z důvodu rozbalování souborů.
BTW já skoro vždycky zvuky od tématu smažu . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:12 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | MAO> tos moc nedal, on nechce patchovat,ale nahrát téma.
Nejdřív potřebuješ nějakej program pro komunikaci (SiMoCo, MPM) a pak kabel nebo něco jinýho. Téma nahraješ do složky Themes, v telefonu aplikuješ. Z několikasetkilobajtovýho souboru se stane malej souborčík, zbytek se rozleze do ostatních částí telefonu (melodie, animace, tapety...). Po aktivaci pochopitelně už vše jede jak má |
A já jako vždycky dodám, že při první aktivaci se téma načítá pomaleji z důvodu rozbalování souborů.
Já je ani tak nesmažu, jako spíš spolu s koncovou animací vypnu  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:24 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | MAO> tos moc nedal, on nechce patchovat,ale nahrát téma.
Já je ani tak nesmažu, jako spíš spolu s koncovou animací vypnu  |
Tak to Ti ale zbytečně zabírají drahocenné místo v telefonu . |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 10:12 pm Post subject: |
|
|
jj, je lepší to mazat - ty zvuky sou stejně většinou strašný...  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 11:45 pm Post subject: |
|
|
Doporucuji pokud pouzivate vic temat, soubory *.sdt , coz jsou vlastne ZIP archivy, ulozit do jine slozky, a pouze aktualni tema vzdy nakopirovat do themes a rozbalit, zabalena temata zabiraji mene mista (ne o moc ale je to prehlednejsi). _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:51 am Post subject: |
|
|
No a na akej stránke sa dajú stiahnúť dobré témy?
Ja som žiadnu dobrú nenašiel. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 1:47 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | Doporucuji pokud pouzivate vic temat, soubory *.sdt , coz jsou vlastne ZIP archivy, ulozit do jine slozky, a pouze aktualni tema vzdy nakopirovat do themes a rozbalit, zabalena temata zabiraji mene mista (ne o moc ale je to prehlednejsi). |
Já mám v mobilu 2 témata a to mi stačí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|