View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Feb 14, 2005 8:54 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | milan_ruzicka wrote: | no je,ale furt je to maďarskej foun a vadí mi tam ty T-Mobile věc |
to mě taky vadí T.mobajl jeden střelenej.a o tom na h*** překladu ani nemluvim |
a to je přesně to! _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 8:57 pm Post subject: |
|
|
jody wrote: | Chci se zeptat na jak zprovoznit tu CX70 nahraju tam fullflash a pak se to musi odblokovat to vsechno vim ale nemuzu to za boha odblokovat zkousel jsem to pres SST repair a nespojil se i kdyz sem to delal pres ruzny navody a pres EEPROM TOOL kdyz sem tam nahraval svy eeprom bloky s moji IMEI tak to u trech bloku ze ctyr neslo. Vubec nevim co s tim |
No tak s tim EEPROM se mi to stalo taky,ale Milanovi to prej normálně šlo.nechápu.
V SST to bylo v pohodě.přesně podle návodu _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:00 pm Post subject: |
|
|
milan_ruzicka wrote: | kesu wrote: | milan_ruzicka wrote: | no je,ale furt je to maďarskej foun a vadí mi tam ty T-Mobile věc |
to mě taky vadí T.mobajl jeden střelenej.a o tom na h*** překladu ani nemluvim |
a to je přesně to! |
já se taky vrátím k fw25 CX65. mám zvětšenou pavěť,slušnej tuning.co víc si jen přát.
tohle bylo takový testování. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:13 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | jody wrote: | Chci se zeptat na jak zprovoznit tu CX70 nahraju tam fullflash a pak se to musi odblokovat to vsechno vim ale nemuzu to za boha odblokovat zkousel jsem to pres SST repair a nespojil se i kdyz sem to delal pres ruzny navody a pres EEPROM TOOL kdyz sem tam nahraval svy eeprom bloky s moji IMEI tak to u trech bloku ze ctyr neslo. Vubec nevim co s tim |
No tak s tim EEPROM se mi to stalo taky,ale Milanovi to prej normálně šlo.nechápu.
V SST to bylo v pohodě.přesně podle návodu |
Takže já jsem to dělal "netradičně" přes v-klay,
v záložce flasher se dá vybrat adresa a velikost a jedny z možností jsou EEFULL a EELITE,ty jsem si vypreparoval z FF CX65 a následně narval do FF CX70.Pro ty,co neví tak EEFULL + EELITE = EEPROM _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:35 pm Post subject: |
|
|
milan_ruzicka wrote: | kesu wrote: | jody wrote: | Chci se zeptat na jak zprovoznit tu CX70 nahraju tam fullflash a pak se to musi odblokovat to vsechno vim ale nemuzu to za boha odblokovat zkousel jsem to pres SST repair a nespojil se i kdyz sem to delal pres ruzny navody a pres EEPROM TOOL kdyz sem tam nahraval svy eeprom bloky s moji IMEI tak to u trech bloku ze ctyr neslo. Vubec nevim co s tim |
v záložce flasher se dá vybrat adresa a velikost a jedny z možností jsou EEFULL a EELITE,ty jsem si vypreparoval z FF CX65 a následně narval do FF CX70.Pro ty,co neví tak EEFULL + EELITE = EEPROM |
tak tohle jsem taky zkoušel a telefon se vůbec nerozběhl.
a když jsem to dělal přes EEPROM tolls tak mi to hodilo 4 x chybu a taky nic _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:39 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | milan_ruzicka wrote: | kesu wrote: | jody wrote: | Chci se zeptat na jak zprovoznit tu CX70 nahraju tam fullflash a pak se to musi odblokovat to vsechno vim ale nemuzu to za boha odblokovat zkousel jsem to pres SST repair a nespojil se i kdyz sem to delal pres ruzny navody a pres EEPROM TOOL kdyz sem tam nahraval svy eeprom bloky s moji IMEI tak to u trech bloku ze ctyr neslo. Vubec nevim co s tim |
v záložce flasher se dá vybrat adresa a velikost a jedny z možností jsou EEFULL a EELITE,ty jsem si vypreparoval z FF CX65 a následně narval do FF CX70.Pro ty,co neví tak EEFULL + EELITE = EEPROM |
a když jsem to dělal přes EEPROM tolls tak mi to hodilo 4 x chybu a taky nic |
Ještě jsem zapomněl,že musíte mít aplikovaný (na CX65) patch na odkrytí všech bloků EEPROM. _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:41 pm Post subject: |
|
|
milan_ruzicka wrote: | kesu wrote: | milan_ruzicka wrote: | kesu wrote: | jody wrote: | Chci se zeptat na jak zprovoznit tu CX70 nahraju tam fullflash a pak se to musi odblokovat to vsechno vim ale nemuzu to za boha odblokovat zkousel jsem to pres SST repair a nespojil se i kdyz sem to delal pres ruzny navody a pres EEPROM TOOL kdyz sem tam nahraval svy eeprom bloky s moji IMEI tak to u trech bloku ze ctyr neslo. Vubec nevim co s tim |
a když jsem to dělal přes EEPROM tolls tak mi to hodilo 4 x chybu a taky nic |
Ještě jsem zapomněl,že musíte mít aplikovaný (na CX65) patch na odkrytí všech bloků EEPROM. |
to je mi jasný,ale stejně to nešlo _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:44 pm Post subject: |
|
|
Takže napíšu to takhle :
CX65v41 lp1
Patched Bootcore
patche:
- odkrytí bloků EEPROM
- odkrytí všech disků
- zobrazení disků v telefonu po 1
- ### -> Native menu
- odstranění popisů syst.tlačítek
- grafické patche - podle mého názoru s tím nemohou mít nic psolečného _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:53 pm Post subject: |
|
|
milan_ruzicka wrote: | Takže napíšu to takhle :
CX65v41 lp1
Patched Bootcore
patche:
- odkrytí bloků EEPROM
- odkrytí všech disků
- zobrazení disků v telefonu po 1
- ### -> Native menu
- odstranění popisů syst.tlačítek
- grafické patche - podle mého názoru s tím nemohou mít nic psolečného |
tak jediný v čem se lišíme je fw. já mám 25 jinak to samy a nejde to _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
ftakgabo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:54 pm Post subject: |
|
|
HOne wrote: | proč mám M65:( (kdyby někdo našel způsob,jak tam narvat CX70,tak mu poděkuju-to musí stačit ) |
Moj pripad Ale predsa koli tomu nebudem kupovat cx70. A to zrychlenie 3d javy musi byt len softwarove kedze sa tu uz pisalo ze vsetko su to rovnake mobily. Len ci sa niekto najde kto by tu zrychlenu javu vytvoril aj pre ostatne telefony. Nejakym patchom alebo ako... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:59 pm Post subject: |
|
|
ftakgabo wrote: | HOne wrote: | proč mám M65:( (kdyby někdo našel způsob,jak tam narvat CX70,tak mu poděkuju-to musí stačit ) |
Moj pripad Ale predsa koli tomu nebudem kupovat cx70. A to zrychlenie 3d javy musi byt len softwarove kedze sa tu uz pisalo ze vsetko su to rovnake mobily. Len ci sa niekto najde kto by tu zrychlenu javu vytvoril aj pre ostatne telefony. Nejakym patchom alebo ako... |
myslím si že CX70 nemá žádnou softwarovou výhodu proti M65.protože PTT stejně u nás ještě nefunguje a ta java zas takovej skok k lepšímu neni _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

Joined: 26 Mar 2004 Posts: 278 Location: Roznov p. Radh. / Brno
698.10 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:28 pm Post subject: |
|
|
jody wrote: | kesu wrote: | PTT jsem nikde nenašel |
A nezkousel jsi pres DSE priradit k nejakymu tlacitku funkci PTT? |
PTT by melo byt v menu Extra _________________
Mobilní historie: Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite) |
|
Back to top |
|
 |
nosi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:30 am Post subject: |
|
|
kesu wrote: | milan_ruzicka wrote: | kesu wrote: | milan_ruzicka wrote: | no je,ale furt je to maďarskej foun a vadí mi tam ty T-Mobile věc |
a to je přesně to! |
já se taky vrátím k fw25 CX65. mám zvětšenou pavěť,slušnej tuning.co víc si jen přát.
tohle bylo takový testování. |
Taky udelam navrat k c65 fw. na zde uvede cx70 mne stve par veci. Loga t-mobile, nedokonala CZ a to vylepseni mi nejak neprijde. Jen se zeptam jak zvetsim u cx65 pamet?? |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:44 pm Post subject: |
|
|
nosi wrote: | Jen se zeptam jak zvetsim u cx65 pamet?? |
Patchem. V sekci patche. Ale ne že ho jen tak aplikuješ, přečti si, co je v něm napsaný, udělej to, a až pak ho aplikuj. Před tím si udělej zálohu. Pokud se ti patch nebude líbit, tak ho NEODSTRAŇUJ. Jediným řešením je nahrát záložní FF. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:44 pm Post subject: uprava FF CX70 na CX65 |
|
|
Na http://zso.host.sk/index.php?dir=upload/cx70/ je FF s madarskou reklamou T-Moble, ze? Tak jsem prisel na to jak se toho bezproblemu zbavit. Na http://www.allsiemens.com/flash/ v kolonce ffsinit je instalacka kompletni Flash pameti vc. disku A B C (stahl jsem tu ruskou, je tam hlavne ruska T9). Pri zkopirovani ty Flash pameti tim programkem se pri prepsala komletne pamet (puvodni soubory byly smazany). A pri restartovani tlf uz jsem mel originalni ikonky a normalni menu.
Ale pred tim jsem jeste aplikoval mapu taky z allsiemens v Siemens EEPROM mapu CX70_1_Standard_43_0001.map. Tim se mi upravily tlacitka -> menu na joystik levy soft volny atd. Tak nevim jestli toto se nemusi udelat pred instalaci Flashky.
Jeste nahraje fw43 a uvidim co bude s menu. _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|