View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zetko badatel

Joined: 14 May 2004 Posts: 127 Location: Banská Bystrica - SR
261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 8:30 pm Post subject: Potrebujem pomoc |
|
|
Potrebujem pomoc, kúpil som si komp. domov, a mám na ňom Win XP Pro, ale DES mi nenájde telefón, ktorý je pripojený na COM port. Ani MPM to nedokáže, jediný to vie SiMoCo, s tým som spokojný, ale ten mi nedokáže do telefónu (M55) nahrať WAV väčší ako 85kb. Mimochodom mám aj SP1 aj SP2 |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:59 am Post subject: |
|
|
me obcas dela problemy kvuli tomu, ze ma nastaveny jiny port.. asi jsi to uz zkousel, ale je to jediny co me napada.. zkus mu nastavit port.. (vlastnosi).. snad je to tim.. nic jinyho me nenapada _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
zetko badatel

Joined: 14 May 2004 Posts: 127 Location: Banská Bystrica - SR
261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:52 am Post subject: |
|
|
No dík aj za ochotu, ale v tom to niej, už som skúšal.. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:36 am Post subject: |
|
|
V MPM mi pomohlo zadat v nastaveni pripojeni do polozky telefon jiny typ a v DES jsem musel mit zadane neco jako pouzit alternativni metedu (uz si presne nevzpominam...) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|