clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Co vybrat CX65 nebo S65?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Co vybrat CX65 nebo S65?
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Karloz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 2:30 pm    Post subject: Co vybrat CX65 nebo S65? Reply with quote

Mam celkem problem, tak se obracim na fundovane lidi co urcite poradi. Mam moznost koupit za stejnou cenu CX65 nebo S65 a nevim. Chtel jsem CX65, protoze se mi moc libi design, ma vymenitelny kryty a jak se znam, tak ho urcite nekdy skrabnu, takze tahle moznost vymeny mi sedi. Na druhou stranu si rikam, ze muzu mit S65, ta se mi ale tak nelibi, bohuzel jsem ji nemel v ruce, takze nevim jak klavesnice.
1) je klavesnice lepsi u CX65 nebo u S65??? Me prijde ta S65 takova divna, nevim proto se ptam.
2) do ceho byste sli vy??? Bluetooth nevyuziju, ta 32MB karta u S65 se urcite hodi, ale ozelel bych ji a fotak je mi taky volnej.
3) jsou vsechny java hry a podobne kompatibilni mezi CX65 a S65???
4) kterej z nich ma odladenejsi firmware, tj. nezamrza a podobne jako u starsich verzi. Jde mi o to, abych si nekoupil foun a Siemens se nevykaslal na podoporu zrovna toho co poridim, aby v nem nebyli chyby.
Tak co vy na to?
Back to top
View user's profile Send private message
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

Ja mam oboje. S65 je dobra, ale ten fotak sa mi zda byt horsi ako na CX65. Ale ja by som brat S65 ked maju rovnaku cenu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
maximus
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 2:38 pm    Post subject: Re: Co vybrat CX65 nebo S65? Reply with quote

Karloz wrote:
Mam celkem problem, tak se obracim na fundovane lidi co urcite poradi. Mam moznost koupit za stejnou cenu CX65 nebo S65 a nevim. Chtel jsem CX65, protoze se mi moc libi design, ma vymenitelny kryty a jak se znam, tak ho urcite nekdy skrabnu, takze tahle moznost vymeny mi sedi. Na druhou stranu si rikam, ze muzu mit S65, ta se mi ale tak nelibi, bohuzel jsem ji nemel v ruce, takze nevim jak klavesnice.
1) je klavesnice lepsi u CX65 nebo u S65??? Me prijde ta S65 takova divna, nevim proto se ptam.
2) do ceho byste sli vy??? Bluetooth nevyuziju, ta 32MB karta u S65 se urcite hodi, ale ozelel bych ji a fotak je mi taky volnej.
4) kterej z nich ma odladenejsi firmware, tj. nezamrza a podobne jako u starsich verzi. Jde mi o to, abych si nekoupil foun a Siemens se nevykaslal na podoporu zrovna toho co poridim, aby v nem nebyli chyby.
Tak co vy na to?
tiez mam cx65, ale tu s65 by som zobral. podla ceny
ross.p
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 2:45 pm    Post subject: Reply with quote

mam CX65 ale kdybych mel moznost S65 za stejnou cenu tak rozhodne S65....vetsi pamet se vzdycky hodi....
Back to top
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 2:45 pm    Post subject: Re: Co vybrat CX65 nebo S65? Reply with quote

Karloz wrote:
Tak co vy na to?

1/ Subjektivně mi přišla klávesnice u S65 horší (menší, navíc otravné tlačítko nad dvojkou). U CX65 máš s novým krytem i 2 další tlačítka navíc.

2/ To je na tobě, pokud máš takovouhle nabídku, tak bych se rozhodl podle vzhledu a tvého pocitu, protože pokud nepotřebuješ 1MPx foťák a paměťové karty, je to jen na pocitu. Kryty se ale hodí.

3/ Ano

4/ Řekl bych, že na stejno (nyní)

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

Jestli se na ne muzes podivat zaraz, zkontroluj si, jestli jeden nema horsi displej, pak by bylo rozhodovani snadny...

CX65 ma taky Dynamic lights, naramne uzitecna vec. MMC je velka vyhoda, i kdyz rozhodne ne k zivotu potrebna, staci se poctive zamyslet nad tim, co v mobilu potrebuju a co ne a mas po problemech s mistem. Ale jestli se treba nekdy podari zprovoznit mp3, mozna si budes s CXkem rvat vlasy... Smile

Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 3:24 pm    Post subject: Reply with quote

Nebral by som ani jeden.Načo?Stačí počkat do Marca tohto roka a kúpiť si trochu vylepšenú S65ku (C75) ktorá bude mať aj MP3 a bude lacnejšia.Dieg0
PS:Alebo potom je ut ešte S75ka Very Happy.

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 3:27 pm    Post subject: Reply with quote

Dieg0 wrote:
Nebral by som ani jeden.Načo?Stačí počkat do Marca tohto roka a kúpiť si trochu vylepšenú S65ku (C75) ktorá bude mať aj MP3 a bude lacnejšia.Dieg0

A kolik asi bude ta C75 stat? A vzhledem k tomu, ze Cebit je v breznu, tezko budou telefony hned v prodeji. x65 prisla v kvetnu, par lidi si ji koupilo, pak dlouho nic a pak byla zase az v srpnu... Takze by to asi znamenalo zase cekat aspon do kvetna.

jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 3:28 pm    Post subject: Reply with quote

Dieg0 wrote:

Ale asi ne za stejnou cenu jak dnes S65 nebo CX wink

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
Stanley497
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 4:19 pm    Post subject: Reply with quote

to je blbost to bude drahy kdyz x 65 slo na trh tajk cx65 stal 10000 a jestli si mas vybrat cx65 nebo s65 kdyz ti nevadi ta mmc karta blootouch a fotak tak by jsem se priklonil cx65 sms se na ni pisou lip mel jsem taky takovou moznost a s65 mi nesedel tam mma cx65
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

Stanley497 wrote:
to je blbost to bude drahy kdyz x 65 slo na trh tajk cx65 stal 10000 a jestli si mas vybrat cx65 nebo s65 kdyz ti nevadi ta mmc karta blootouch a fotak tak by jsem se priklonil cx65 sms se na ni pisou lip mel jsem taky takovou moznost a s65 mi nesedel tam mma cx65

Ale ale,kdyby byli za stejnou cenu,měl bys Sko Kup si S65,za stejný prachy víc muziky Jestli to tak teda mužeš mít Twisted Evil

Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

jamaica wrote:
Stanley497 wrote:

Ale ale,kdyby byli za stejnou cenu,měl bys Sko Kup si S65,za stejný prachy víc muziky Jestli to tak teda mužeš mít Twisted Evil
Ak by si radsej bral CXko tak zober Sko predaj a kup CXko .DieG0
Stanley497
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

jamaica wrote:
Stanley497 wrote:

ja bych si za stejny prachy koupil s65 ale on zadny ty vyhody nepotrebuje to je by jsme to aspon vyuzival ale vzhled je lepsi u cx65
Back to top
Karloz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

Děkuji všem za rady, ale stále váhám, aby mi pak třeba ta karta nechyběla, asi dám ale na radu, že na CX65 se líp píšou smsky a hlavně se mi víc líbí + výměnný kryty. Zajedu do kšeftu, kde si je ošahám a uvidím. Možná nakonec koupím fakt tu S65, prodám a koupím CX65 jak mi tady taky někdo radil Smile Protože ta S65 bude doťák za 4 tisíce a CX koupím za 4700, takže se dá říct, že bych dal víc peněz za míň vybavenej mobil.
Back to top
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

Karloz wrote:
Děkuji všem za rady, ale stále váhám, aby mi pak třeba ta karta nechyběla, asi dám ale na radu, že na CX65 se líp píšou smsky a hlavně se mi víc líbí + výměnný kryty. Zajedu do kšeftu, kde si je ošahám a uvidím. Možná nakonec koupím fakt tu S65, prodám a koupím CX65 jak mi tady taky někdo radil Smile Protože ta S65 bude doťák za 4 tisíce a CX koupím za 4700, takže se dá říct, že bych dal víc peněz za míň vybavenej mobil.
Jo dobre jsem ti poradil.Udelej to tak urcite.Zarobis na tom.Dieg0
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum