View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:05 am Post subject: M55 fw11 - patche grafická menu |
|
|
Zdravím, s instalaceni patchů už nějaké ty zkušenosti mám, zatím jsou dobré, ne tak už jejich rušení, tak třeba patch, který při psaní SMS změní T9 info (levé dialogové tlačítko) na výběr jazyka T9, se po jeho zrušení nastavení nevrátilo zcela do původního stavu, tedy v podstatě jo, ale instrukční text T9 info je tak nějak krkolomě dělený, což předtím nebyl, ale to mi ani tak nevadí, zde je to uvedeno pouze jako příklad.
Zajímaly by mě, než se do toho budu pouštět, vaše zkušenosti se změnou grafických menu (úvodní matice ikon). 1 Jak moc jsou funkční jejich animace, jestli nějak netrvá jejich rozhýbání jako v obrázkovém prohlížeči, 2 jestli se tak jako u standartní matice vybraná položka zvětší nebo pouze v původní velikosti začne animovat 3 a pak ještě jejich pořadí v matici - na náhledech jsou třeba některé položka na zcela jiném místě než v matici v telefonu. 4 No a konečně hlavně by mě zajímaly vaše zkušenosti s rušením tohoto typu patche - jestli se to vrátí zcela do původního stavu - jestli nejsou ikony nějak změněné (třeba jestli tam neskočí T-Mobile ikony když je mám už standartně odstraněné), jestli není problém s jejich animací atd. Za vaše odpovědi předem dík!
Gecko |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:49 am Post subject: |
|
|
Mal som graficke menu neanimovane a nemal som s nim ziadne problemy. Na temu odstranovanie patchov: zalohuj si ff, ked nieco nepojde nahras spat zalohu. Napr patch zvacsenie disku odstranit nejde a predsa ho mam.
Graficke menu su uplne v pohode, odzalohuj a vyskusaj si  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:57 am Post subject: |
|
|
Já tam mám menu blue systems (nebo tak nějak) a je úplně v pohodě, animuje se hned, aktuálně vybraná položka se zvětší...prostě skoro to normální menu, akorát s jinejma ikonkama. _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Joined: 18 Sep 2004 Posts: 207 Location: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 01, 2005 3:07 pm Post subject: |
|
|
Ty t-mobile ikony se ti nevrátí, neboj. Ten patch zapíše původní data tak, jak byli. _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:05 pm Post subject: |
|
|
ty obrazky animovaneho menu jdou ve firmwaru za sebou.. on je proste zobrazi.. nemusi je nacitat.. to co se zobrazi je proste tim, co do firmu nahrajes _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|